Anualno sentimentalno

Sergio

26. dec 2005 ob 17:45:56

Na današnji dan pred šestimi leti sem se zvečer povezal na internet preko Arnesa z okoli 48 kilobiti na sekundo. Brskal sem po takratnih forumih, in na en3m od njih videl povezavo do spletne strani Slo-Tech. Na njej je bila množica člankov (ki jih lahko preberete še danes) o raznih metodah hlajenja računalnika, navijanja, in o raznih stvareh, za katere je bilo moji družini še nekaj časa žal, da sem kliknil na to povezavo [:D]. Seveda sem pred 31.12.1999 že imel zvrtane tri luknje v ohišju. Vsako je krasil ventilator.

Zanimivo je skozi današnje oči opazovati, kako je stran rasla in se razvijala skupaj z nami. Ko si star 16 let, ni lepšega občutka kot vlagati enormne količine časa v nekaj, kar se ti povrne tisočkratno (razen finančno, a finance niso bit Slo-Techa). Šola? Postranska dejavnost [:)].

Leta so minevala. Slo-Tech je rasel. Najprej forum, nato domena, kasneje nov design, ki ga po petih letih gledate še danes. K Slo-Techu je prispevalo ogromno število ljudi in vsakemu moramo biti hvaležni za njegov prispevek znanja. Le s stalnim osveževanjem vsebine se je lahko Slo-Tech razvil do današnje velikosti.

Danes je Slo-Tech referenca med slovenskimi spletnimi stranmi. Združuje preprostost in intuitivnost uporabe z možnostjo stoterih osebnih nastavitev. Združuje izjemno uglašen in uravnovešen forum, kjer lahko vsak vse pove, z množico tajnih policajev in moderatorjev, ki to pravico kratijo po svoji volji ([:D]). Združuje ogromno bralcev in registriranih uporabnikov, ki izmenjujejo svoje nasvete in mnenja na, na slovenskem forumskem prostoru, doslej še ne viden način.

Slo-Tech je danes star 6 let. Vse najboljše!