Resničnost, 116.

minmax

12. dec 2005 ob 00:00:47

Čisto zadnjič v letošnjem letu nas bo Resničnost razveselila danes, ponedeljek, 12. decembra ob 20.30 na drugem kanalu (bolj ali manj) ljube nacionalke.

Kot navadno se bomo tudi tokrat trudili povedati čim manj zanimivih stvari. Če pa nam kakšna zanimivost po pomoti uide s porednih jezikov (ki so nam jih pozabili izpuliti Miklavževi parkeljni) si jih bomo sami privezali na Rudolfov rep in ga pognali v tek. Puljenje jezikov (in prstov) pa si najmanj toliko kot ustvarjalci oddaje zaslužijo pisci lažnih emailov, ki prejemnike nagovarjajo k darovanju za ljudi v stiski ali pa ponujajo dobre poslovne ponudbe nekje v Afriki. Domen se je pozanimal kako sploh ločiti resnične in lažne ponudbe (če se vam ne da gledati oddaje, naj vam damo hiter povzetek: uporabite zdravo pamet).

Sergej je tokrat postal sam svoj varnostni mojster - čez cel prispevek se namreč baha z doma narejenim GPS-GPRS sledilnim sistemom za svoj avto. Spet bomo malo pogledali Google Picaso, Vesna pa bo v hudih prednovoletnih nakupovalnih krčih bentila nad problemi domačih in tujih spletnih trgovin.

V kolikor pa se vam v bližnji prihodnosti obeta medicinska operacija, vas bomo navdušili z informacijami o novem sistemu za virtualne 3D operacije zaradi katerega se vaši medenici pod kirurškim nožem in žago piše precej bolje kot nekoč.

Na koncu pa naj naj naših 198.400,42 fanov razveselimo z dejstvom, da bo oddaja od januarja naprej na sporedu dvakrat mesečno! Prvič se vidimo že tretjega januarja. Pa vesele praznike!