Resnična resničnost

minmax

9. dec 2004 ob 16:36:14

Danes, ob 18.10 bo na prvem programu TV Slovenija na sporedu že 107. oddaja Resnična resničnost. Oddaja govori o računalništvu in informacijskih tehnologijah, ter reflektira kako oboje vpliva nazaj na naša življenja. Zraven pa postreže še z najodmevnejšimi tehničnimi novicami meseca, raznimi nasveti, in kratkimi predstavitvami iger.

V tokratni oddaji smo pod drobnogled vzeli iskalnik Najdi.si, pogledali smo si kako se je vse skupaj začelo, kako deluje in kam namerava iti v bližnji prihodnosti (namig: na jug). Ker pa je v oddaji uporabljen le krajši del intervjuja s Samom Loginom, tehničnim vodjem najdi.si, tistim z bolj izbranim okusom ponujamo celoten, nerezan intervju v obliki RealVideo.

Omenimo naj še strojne nasvete pri nakupovanju predvajalnikov DVD in DivX, na koncu oddaje pa sledi recenzija igre Half-Life 2, ki jo je pripravil igričarski mojster Aleksander Hropot - Quattro.

Če oddajo zamudite, bo ponovitev ob 2.40 ponoči in v petek opoldne, seveda pa bo na voljo tudi za ogled preko interneta. Slo-techovci so k ogledu še posebno vabljeni (zaželeni pa so tudi komentarji)! :)