Firefox vrača udarec

minmax

1. nov 2004 ob 12:59:36

V sredo 3. novembra ob 19.00, le nekaj dni pred uradnim izzidom Firefox 1.0 bo Matjaž Horvat v Kiberpipi predstavil zmožnosti najnovejše različice (na enem od neuradnih predbuildov).

Si sploh upate predstavljati svet, v katerem je vojna boljša izbira kot mir? Če ne, potem izvolite nadaljevati svoje življenje z Internet Explorerjem, virusi, glavoboli in zgago. Če pa si tak svet lahko predstavljate, morate vsekakor spoznati nov spletni brskalnik Firefox, ki je zakuhal drugo svetovno vojno brskalnikov.

Zdaj zdaj bo izšel Firefox 1.0, ki bo odprl odločilno fronto. Izkrcala se bo celotna specialna enota, v kateri se še posebej učinkovito borijo zavračanje reklamnih oken, brskanje z zavihki, poudarek na varnosti in zasebnosti, vgrajeno iskanje in živi zaznamki. Tudi vi se lahko pridružite najmanj šestim milijonom pehotnikov, ki tvegajo svoje življenje za dobrobit spleta. Se vidimo v Kiberpipi!

Prisotni bodo tudi drugi prevajalci Mozille, po predavanju seveda sledijo čaj, mandarine in kramljanje o kampaniji za popularizacijo Firefoxa v Sloveniji.