S.T.R.A.H.

AtaStrumf

16. avg 2004 ob 00:28:20

Če še ne veste, je F.E.A.R., kot so svojo najnovejšo prvoosebno streljanko poimenovali pri razvijalcu Monolith (NOLF 1 in 2, TRON 2.0), na letošnjem sejmu E3, prejel nagrado "Best Of E3". Vsi, ki ste že videli F.E.A.R-ov predstavitveni fimček ( ogled) zelo dobro veste, zakaj je temu tako, ostalim pa naj povem, da gre za nekakšno mešanico med Half-Life 2 in Doom-om 3.

Grafična podoba in obnašanje predmetov je zelo podobno Half-Life-u 2 -- uporablja Havok fizikalni in izboljšan Lithtech grafični pogon -- tematika igre pa ima opraviti s temnimi silami zla. Vaša naloga je, da kot predstavnik najbolj elitne državne enote za posredovanja v izrednih razmerah, ugotovite, kaj je krvavo pokončalo nekoliko manj elitno Delta force enoto, ko je poskušala zavzeti oblegan nebotičnik.

Zavoljo dejstva, da so Monolith z obema NOLF-oma jako impresionirali, skoraj da ni S.T.R.A.H.-u, da bi F.E.A.R. razočaral. V pogovoru za gamers-depot so producent, glavni razvijalec igre in razvijalec pogona igre med drugim povedali, da je igra že 75 % končana in da jo lahko pričakujemo na naših trdih diskih nekje v drugi četrtini prihodnjega leta, 2005. od kar jih štejemo.