Prvi od mnogih drastičnih ukrepov

Sergio

9. jul 2001 ob 00:48:22

Moram priznati, da sem nad to potezo izjemno razočaran, a kot je vsem aktivnim v Forumu razvidno, je bila neizogibna. Ko je Slo-Tech izvedel prenovo, se je Primož spomnil odlične ideje - kaj pa, če bi bili drugačni od drugih forumov ter bi merili ne samo količino sporočil, ampak tudi pogostost, velikost sporočila,... Na papirju je bila ideja odlična ter nekaj časa se je zdelo, da stvar celo funkcionira. Andrej, Thomas, Aggressor ter ostali aktivni forumaši so si zaradi svojih dobrih nasvetov ter odličnih debat kaj hitro prislužili zvezdice, ki so novemu uporabniku nakazale, ali je ta forumaš izkušen ali nov.

Nato so se pojavili prvi primeri oseb, ki jih na Slo-Techu nočemo - nabijači. Komentirajoč vsako novico, so iz lastnega interesa do pridobitve zvezdic drastično znižali kvaliteto odgovorov v forumu. Lahko bi rekli, da je kvaliteta foruma padla na neko nižjo raven.

Luni, Primož ter jaz smo se odločili - zvezdic več ni. Upam, da bo to vsaj malo vplivalo na kvaliteto našega foruma, ki je včasih veljal za enega najboljših ter najinformativnejših v Sloveniji. To si želimo nazaj. Tiste resne prosimo, naj še ne obupajo nad nami. Tisti, ki ste pa tukaj samo zato, da bi smetili: poberite se. Na tej strani niste zaželeni. In od danes naprej vam bomo v Forumu to dali vedeti zelo neposredno.