Natečaj za majce

luni

1. jul 2001 ob 14:27:01

Hja, tudi pri designu za majce se je izkazalo, da je tako veliki skupini ljudi, kot so Slo-Techerji, zelo težko ugoditi. Eni ste nad ponujenimi designi bili navdušeni, drugi ravnodušni, tretjim pa so se zdeli zelo grdi. In kaj naj naredimo mi? Ponujamo vsak teden novi design in zavlačujemo izid do naslednjega leta? Nope, odločili smo se za bolj elegantno rešitev: natečaj. Vsak Slo-Techer je tako vabljen, da do konca naslednjega tedna na naš e-mail naslov pošlje svoj predlog. Prosimo, da pri risanju upoštevate, da je tisk možen samo v dveh barvah (raje eni), ter da bo motiv potrebno prerisati v Corel Drawu. Uporabite že narejeni podlagi za sprednji in zadnji del (spredaj, zadaj), barvo pa lahko po želji spremenite v črno ali oranžno (na voljo bodo temno modre, črne in oranžne majice). Vsak osebek lahko sodeluje z večimi vlogami, le dovolj različne morajo biti med seboj.

Vloge bomo nehali sprejemati v petek opoldne (12.00) in takrat tudi pripravili drugi del natečaja, anketo. Obiskovalci boste takrat dobili na vpogled vse prejete vloge (pridržujemo si pravico do izločitve neprimernih in zelo grdih ) in izbrali boste lahko svojega favorita. Glasovanje bo možno samo enkrat, anketo pa bomo zaključili v ponedeljek opoldne.
Sočasno bo potekalo tudi glasovanje za Kul Napisek TM. Predloge prav tako pošljite na naš e-mail, na glasovanje pa bomo ponudili najboljših 10 po naši izbiri.

Avtor, katerega design bo izbran za tisk, bo seveda nagrajen. Dobil bo zastonj Slo-Tech majco, poleg tega pa si bo lahko izbral en aftermarket hladilnik iz naše zbirke (GlobalWin FOP38, Zalmanovi modeli, Thermosonic Thermoengine, Neng Tyi hladilniki, Cooler Masterji, vsi Thermaltaki...). Z majco bo nagrajen tudi avtor izbranega Kul Napiska TM.

Naj se igre začnejo .