Napolnite svojega mobilca!

V-i-p

23. jul 2002 ob 00:22:00

Vsi poznamo Murphyjeve zakone in vsi vemo, da nam naši hišni ljubljenčki™ (beri: mobilni telefoni) odpovejo poslušnost oz. zaradi prazne baterije prenehajo s svojim poslanstvom ravno takrat, ko je to najmanj potrebno in ko bi si še kako želeli polno baterijo.

Za kaj gre? Vsi lastniki Siemensovih aparatov boste od sedaj naprej "lažje" spali in se ne boste več ubadali z vprašanji kot: Kaj storiti, če bo mobilec kdaj na poti prazen... Siemens Slovenija se je namreč odločil temu narediti konec in v ta namen bodo po vseh večjih Slovenskih železniških in avtobusnih postajah postavili t.i. "polnilna mesta", kjer boste vsi uporabniki Siemensovih mobilcev svoje ljubljence lahko napolnili zastonj. Trenutno imajo takšno "postajo" na letališču Brnik, kjer je na voljo pult z 10 polnilci.

Ampak, hej, tudi uporabnik na postaji nekje bogu za hrbtom ima mogoče Siemensov mobilec in mogoče ravno takšnega s prazno baterijo, pa pulta z polnilci zagotovo ne bo ugledal, tako da osebno mislim, da je tu zadaj predvsem "poceni propaganda" kot pa kaj drugegega. Seveda, naše največje mednarodno letališče je s poleti tako "nabasano", da imajo potniki brez problema čas, med čakanjem na svojega Concorda, par ur polniti svoje GSM-e in seveda, 10 polnilnih mest je ravno pravšnja številka [:D]. Eh... Presodite sami. Klik!

Dodatek by Ziggga: hja, zelo lepo, ni kaj. Kaj pa lastniki ne-Siemensovih aparatov? Močno pa dvomim, da bo tovrstna akcija koga prepričala v nakup Siemensovega telefona namesto kakšnega drugega [:P].