Slo-Tech Portorož 2001

luni

11. feb 2001 ob 17:21:15

Heh, da ne boste mislili, da je te tekmovanje ostalo samo pri ideji. Nope, vsa stvar se trenutno pospešeno načrtuje in organizira. Glede na to, da je organizator FlipeR, je najbolje, da vam detajle pove kar on:

Hehe! Dragi moji, prišel je čas, da vas malce več obvestim o dogajanju okoli tekmovanja Slo-tech Portorož 2001, ki se je medtem prelevilo iz strgane zamisli ob pol treh zjutraj do dobro organiziranega dogodka, ki ga bodo spremljali tudi mediji! Prijavna skripta je v delu (je tako, Primož?) in kmalu se boste lahko prijavili na tekmovanje (različne kategorije), si poiskali prevoz, ipd. No takole... Tekmovalo se bo v sledečih kategorijah:

Nagrade naj bodo do tekmovanja skrivnost, povedal pa vam bom nekaj drugega! Zmagovalci dobijo POKALE! Zamislil&Zdizajniral jih je, kdo drug, kot jaz osebno, izdelal pa mladi umetnik iz Pirana! Če boste pridni, sledijo v kratkem slike (ko se dokopam kakega digit. fotoaparata). Tisti, ki boste ostali zaradi bolezni doma in ne boste prišli; ni panike, imeli bomo Web camero in prenos v živo vse 3 dni (petek, 2. marec-priprave; sobota, 3. marec-tekmovanje; nedelja, 4.marec-preganjanje mačka/LAN )! Udeleženci tekmovanja prejmejo tudi študentske bone za kosilo v obližnjem gostišču Pirat(njammm)! S kolegom delava uradno stran, kjer bodo vse stvari zapisane, tam bo link na Webcam, karta kako priti do Korotana... Na dan tekmovanja bodo tudi postavljeni smerokazi iz smeri Kopra, da se ne bo kdo izgubil. Primorski mediji so večinoma obveščeni, s TV Koper pridejo snemat, radiji bodo posneli oddajo, v ponedeljek bomo obvestili še nacionalko in POP-TV, računalniške revije, ipd. Vzporedno s tekmovanjem bo potekala se razstava računalniške grafike, tako da bo poskrbljeno tudi za videz prostorov! Za nedobudne pivce, ki bodo proti jutru željni spanja - nekaj vas lahko spi v prostorih kluba (pogoj je spalka, ker je kavč premalo za več, kot 3 osebe), ostalim pa lahko poštelamo sobe z zajtrkom za 2,5K SIT! Uff... mislim da nisem nič pozabil... V glavnem, prijavite se v čimvečjem številu in imeli boste možnost postati naj Slo-techer, medijska zvezda in lokalni kralj PCjev . Se vidimo na (danes) sončni Primorski, od 2. do 4. marca!

FlipeR


Pošteno, kajne ? Za konec pa še nekaj slikic prizorišča (mimogrede, lepotec v beli majci je FlipeR), vse svoje misli, ideje in pripombe glede tega dogodka pa lahko izrazite v tej temi na Forumu!