Forum » Loža » res odličen album in the works! Also kako bi privabil 100k slovencev na spotify?
res odličen album in the works! Also kako bi privabil 100k slovencev na spotify?
kanelon3 ::
Jo , res tako dober album se dela in je tak balzam za ušesa da ne morem verjet kako je dober!!! OMG!!!
Also, kako bi privabil 100k slovencev na moj spotify , poleg tujcev bi blo zelo fajn!
Nekaterim slo glasbenikom slovenci nabijejo čez 1.500.000 plays letno, kar je že lep denar.
Postam na tik toku in sem pridobil nekje 1000 slovencev na spotify in drugje z tik tokom, samo gre počasi, ne vrtim pa glasbe naokoli da bi tako dobival slo audience.
Sej tujcev je dovolj samo nek slo boost bi mi prišel prav.
Also, kako bi privabil 100k slovencev na moj spotify , poleg tujcev bi blo zelo fajn!
Nekaterim slo glasbenikom slovenci nabijejo čez 1.500.000 plays letno, kar je že lep denar.
Postam na tik toku in sem pridobil nekje 1000 slovencev na spotify in drugje z tik tokom, samo gre počasi, ne vrtim pa glasbe naokoli da bi tako dobival slo audience.
Sej tujcev je dovolj samo nek slo boost bi mi prišel prav.
- predlagal izbris: Ganon ()
m0LN4r ::
Za 100k rabis it vsaj na nivo modrijanov ali helence
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
kamiKaZaA ::
Dober videospot pripelje gledalce/poslušalce. Ustvariš si imidž, kjer v tvojem videospotu nastopa vsaj ena hudača. Narediš še nagradno igro, kjer se glasuje za hudačo meseca in potem kot nagrado ponudiš, da se zmagovalec lahko druži s to hudačo 15-minut ob kozarcu dobre penine. Če to narediš imaš najmanj 100.000 Slovencev na Spotify.
Dober videospot pripelje gledalce/poslušalce. Ustvariš si imidž, kjer v tvojem videospotu nastopa vsaj ena hudača. Narediš še nagradno igro, kjer se glasuje za hudačo meseca in potem kot nagrado ponudiš, da se zmagovalec lahko druži s to hudačo 15-minut ob kozarcu dobre penine. Če to narediš imaš najmanj 100.000 Slovencev na Spotify.
ufff čisto sem pozabil na videospot. Res je dobra ideja!
Malo za pokušino. Par dobrih (preprostih za posnet, brez visokih stroškov) videospotov s hudačami. Kot ideja seveda, da se naredi podoben videospot.
Boogie Pimps - 'Somebody To Love' (Official Video)
Mason vs Princess Superstar - Perfect (Exceeder) [Official Music Video]
Benny Benassi - Satisfaction (17 let star videospot s 148 milijoni ogledov - naj ti bo za inspiracijo kako more izgledati dober videospot, hkrati pa preprost za posnet brez nekih dragih efektov).
Boogie Pimps - 'Somebody To Love' (Official Video)
Mason vs Princess Superstar - Perfect (Exceeder) [Official Music Video]
Benny Benassi - Satisfaction (17 let star videospot s 148 milijoni ogledov - naj ti bo za inspiracijo kako more izgledati dober videospot, hkrati pa preprost za posnet brez nekih dragih efektov).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kamiKaZaA ()
Predvsem glej, da so v mejah "normale". Torej nič prave golote. Največ spodnje perilo. In imaš ogled zagotovljen. Sploh mlajša populacija. Če pa boš šel v ekstrem, pa ti za kanal izbrisati vsebino zaradi neprimernosti.
celje ::
OMG a je res tolk dobr!!!!????
Drugače smo v Slo cist enaki kot uni na Japonskem in Koreji. Okus v piko enak.
OMG
Drugače smo v Slo cist enaki kot uni na Japonskem in Koreji. Okus v piko enak.
OMG
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lindsey Stirling - Shatter MeOddelek: Sedem umetnosti | 1897 (1570) | bluefish |
» | Mladi in nadobudni snemalci in montažerji. Mnenje o nasOddelek: Sedem umetnosti | 3051 (2294) | brutalfit |