» »

Iščemo pomoč Magento eksperta

Iščemo pomoč Magento eksperta

Anzi ::

Pozdravljeni! V podjetju Intermegal d.o.o. imamo postavljeno delujočo spletno trgovino www.obutanoga.si, ki teče na Magento platformi verzije 2.3.3.
Na ločenem testnem strežniku imamo postavljeno novo različico spletno trgovino, ki teče na Magento platformi verzije 2.4.2. Na strežniku je že nameščena nova Magento tema (Porto), napolnjeni so tudi vsi artikli z vsemi potrebnimi atributi.
Potrebujemo pomoč pri migraciji vsebin (spletnih strani) in konfiguracij (načini plačila, vrste dostave, naslovi poslovalnic, SEO nastavitev…) iz obstoječe spletne trgovine v novo spletno trgovino. Potrebno je tudi nastaviti filtriranje, prilagoditi bannerje in menije, prilagoditi vsebino mailov. V spletno trgovino bo potrebno namestiti tudi dva Magento dodatka (Amasty).
Stare trgovine nismo želeli nadgraditi, ker ne želimo s seboj potegniti vse zgodovine.
Končni cilj je preusmeritev obstoječe domene na novo spletno trgovino s čim manjšim časom nedelovanja. Potrebovali bi tudi pomoč pri konfiguraciji iskalnika Google, da bo po migraciji trgovine čim hitreje obnovil iskalne parametre.
Iščemo izkušenega Magento eksperta (vsaj 2 leti izkušenj na Magento platformi). Če ste pripravljeni sprejeti naš izziv nam pišite na naslov info@intermegal.com. Plačilo po porabljenih urah z vnaprej dogovorjeno urno postavko.
//Anzi
  • poskusil klonirati: Anzi ()