» »

XIAOMI MI Imilab Pametna ura KW66 – AKCIJA

XIAOMI MI Imilab Pametna ura KW66 – AKCIJA

Globalno ::

Prodam novo pametno uro. Dobil sem jo za darilo in je ne rabim.

Cena: 40 EUR

Xiaomi IMILAB KW66 Pametna ura
1.2” 3D Ukrivljen zaslon

IMILAB KW66 je vsestranska pametna ura inovativnega dizajna. Zelo tanka in lahka je opremljena z 1.2” 3D ukrivljenim zaslonom, ki bo dodatno poudaril vaš individualni značaj.

Pametna ura Xiaomi IMILAB KW66Avtonomija baterije do 30dni

Daljša avtonomija baterije pomeni manj skrbi. IMILAB razvijalci so zagotovili 30 dnevno avtonomijo baterije brez, da bi se pri tem odrekli vsem pomembnim funkcijam.

Pametna ura Xiaomi IMILAB KW66

Popolna prilagoditev izgleda

Za popolno prilagoditev izgleda ure vašemu značaju so na voljo številni izgledi številčnice, ki se brezplačno prenesejo in nastavijo v pametni aplikaciji. Izgled ure lahko vedno prilagodite, da bo ustrezala trenutnim potrebam. Pri povezavi s pametnim telefonom bo ura prikazovala tudi vse pomembne podatke kot so klici, SMS sporočila ter obvestila drugih aplikacij.

Pametna ura Xiaomi IMILAB KW66

Merilnik srčnega utripa

Pametna ura IMILAB KW66 ima vgrajen visokonatančen optični senzor za merjenje srčnega utripa. Senzor je podprt z naprednim algoritmom, kar zagotavlja celodnevno merjenje srčnega utripa tako v mirovanju kot med vadbo.Pametna ura Xiaomi IMILAB KW66
13 športnih načinov

Z vgrajenimi senzorji z nizko porabo energije je mogoče zelo natančno meriti kar 13 načinov vadbe: tek, kolesarjenje, hoja, namizni tenis, alpinizem, skipping, tenis, bejzbol, košarka, badminton, nogomet, ragbi, joga.Pametna ura Xiaomi IMILAB KW66

Vodoodpornost IP68

Popolnoma zaprta konstrukcija zagotavlja pametni uri vodotesnost po srtandardu IP68. Uro lahko imamo na sebi med umivanjem rok, odporna je na znojenje med vadbo, brez skrbi pa jo lahko uporabljamo tudi med plavanjem v bazenu.

Pametna ura Xiaomi IMILAB KW66