» »

Dokazi o bioterorizmu (prašičja gripa)

Dokazi o bioterorizmu (prašičja gripa)

««
31 / 33
»»

PaX_MaN ::

Kako se jaz osebno odločam je popolnoma irelevantno za to temo... žal.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, LOOOOOOOOOOOOOOOOOL:
Js čajčka pijem in nisem zbolel za gripo, cepil se tud nikol nisem. Dovolj dober dokaz zame. :D

Skratka, lep avtogol.:D

Okapi ::

Debate na slo-tech naj bi bile argumentirane. Če te je sram povedati, kako prideš do svojih mnenj/odločitev, jih potem tudi ni treba tule opisovati.

O.

CoolBits ::

Kaj ima to veze z urinom?
Fantje in dekleta dejte se zresnit malo no... kaj ko vidite kako vas sistem farba se treba na osebno raven spravljat? hehe
Žalost.

PaX_MaN ::

Fantje in dekleta dejte se zresnit malo no... kaj ko vidite kako vas sistem farba se treba na osebno raven spravljat? hehe
Žalost.

Pravi model, ki brez argumentov, na podlagi, pazi to!, lastnega - to je, osebnega, to je, osebne ravni - mnenja, daje v nič celotno zdravstveno srenjo?
Mimogrede, še vedno čakam na tisto študijo, ki naj bi dokazala učinkovitost 'čajčka in limonce', kakor si se širokoustil v vsaj dveh svojih objavah.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

CoolBits ::

No se bom popravil... čaj sploh ne pomaga in ima najmanj tako škodljive učinke kot cepivo.
Cepivo pa je najboljša stvar kar se je človeštvu lahko zgodilo v zadnjem času.
Zadovoljen? :)

Zdej si grem pa po en čajček z limono. :P

Okapi ::

kaj ko vidite kako vas sistem farba se treba na osebno raven spravljat?
Kje ti vidiš kakšno osebno raven. Urinoterapija je priznana zdravilska metoda, uporablja in hvali jo veliko ljudi. Zanima me, zakaj ne verjameš, da je pitje urin najboljša možna naravna preventiva?

O.

CoolBits ::

O urinu se nisem nikol informiral, zato nemorem komentirat koliko je zdravilno in koliko ne... vem le da je zadeva sterilna, to je pa to.

Lahko bi takoj vprašal na tak način... ne pa zakaj JAZ ne pijem urina ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: CoolBits ()

Okapi ::

No, potem pa se čimprej informiraj (guglaj urinotherapy, urine therapy, urotherapy, uropathy) in poročaj o svojih sklepih. Če si res tak pristaš naravne preventive, kot praviš, da si, potem bi te to moralo zelo zanimati.

O.

imagodei ::

CoolBits,

če kdo tu potrebuje streznitev v obliki "zresnjenja", si to v tem trenutku ti.

Najprej poveš, da je farmacevtska industrija fuj-kak, pa ne znaš točno argumentirat zakaj. Menda zato, ker je "kura, ki nosi zlata jajca". Ja, farmacija je biznis - kaj točno hočeš povedat.

Nato blekneš, da farmaciji zameriš, da ne nudi preventive. Ko te Okapi in PaX MaN postavita na laž, se hitro popraviš in poveš, da bi ti rad imel popolno preventivo, ne pa samo delne. Kot da farmacija zanalašč ne da na tržišče tabletke, ki bi v eni dozi za celo življenje ščitila proti vsem boleznim (V bistvu obstaja: cianidova kapsula - zemlja vse ven potegne). Sori zdaj, ker še nismo toliko napredovali, da bi enkratno cepljenje za vedno ščitilo proti vsem znanim in še neznanim boleznim.

Potem, ko uvidiš kronsko oslarijo, hitro dopolniš svoj odgovor in praviš:
Nihče ne zna delat čudežev. Farmacija pa je kriva samo tega, da služi na naivnih ljudeh s prodajanjem nepotrebnih zdravil. Ne pravim, da so vsa zdravila nepotrebna... jih je pa kar dosti takih.
Najlepše je vzet tabletko za nekaj, to je pol ok, stranski učinki pa povzročijo nekaj drugega... pol spet tabletko za tisto drugo kar pa stranski učinek povzroči spet nekaj tretjega in tako v krogu...n amesto zatret vzrok že za prvo bolezen... kdo je tukaj na boljšem? Farmacija jasno.


Mislim, halo? Kaj ima to zveze s cepljenjem proti gripi in morebitnimi stranskimi učinki? Kakšno vezo ima zdaj to naenkrat z bioterorizmom? Sicer pa, noben resen sogovornik, nasprotnik teorije bioterorizma preko gripe/cepiva, nikdar ni trdil, da je treba zdravila zobat brez premisleka. Farmacija je tukaj najmanj kriva: oni izdelujejo tisto, kar tržišče rabi. Tržišče pa ustvarjajo zdravniki.

To, da je farmacija kriva (česa že?) je podobna oslarija, kot trdit, da je farmacija kriva, da običajni antibiotiki ne primejo več, da se vračajo bolezni, ki smo jih že premagali (TBC ipd) oz. da vedno več bakterijskih povzročiteljev postaja odpornih na antibiotike, ker smo jih v preteklosti zlorabljali tam, kjer jih ni bilo treba. Kdo pa je predpisoval antibiotike pri gripi ali pri nahodu? Farmacevti? Ne, zdravniki so jih predpisovali. In to kljub temu, da so bili vsi, od prvega do zadnjega jasno seznanjeni s splošno znanim dejstvom, da antibiotiki NIKAKOR ne pomagajo pri virusnih boleznih. Zdravniki so tisti, ki so ustvarjali tržišče za antibiotike, ne pacienti.

Tako da, za overuse of prescribed drugs ti išči krivce v vedno redkejših slabih zdravnikih. Oni so tisti, ki morajo poznati farmakodinamiko in farmakokinetiko zdravila ter medsebojno učinkovanje zdravil. Oni so tisti, ki so dali Hipokratovo prisego - "first, do no harm".


Pa pustimo to - backtrack na tvoje izvajanje. Ko ti Okapi predlaga pitje urina za zdravje, kot priznano zdravilsko metodo (ker na farmacijo itak ne prisegaš), pa cel kup nekega izvijanja in jamranja. Vključno s tole cvetko:
Mislim, da te to niti malo ne briga... žal... pa tud veze s temo nima.
Debata je o svinjski gripi... tolko da te spomnim :)


No shit? A da je debata o svinjski gripi? Kako pa potem to, da govorimo o pitju čajčkov? Kako to, da govorimo o zlobnih farmacevtskih korporacijah, ki prodajajo zdravila s stranskimi učinki naivnim ljudem?

Se pravi, pitje čajev je ontopic in ga priporočaš, pitje urina pa si _ti_ označil za offtopic in ga ne priporočaš? Al kako je sedaj s to zadevo?
- Hoc est qui sumus -

CoolBits ::

Imagodei:
Farmacija je postala skorumpirana in kar hočem povedat bo postalo jasno, če in ko steče preiskava proti WHO.
Ni farmacija kriva, da se zlorablja zdravila... to mi je jasno... nimajo pa nič proti temu, kar pa bi lahko.
Seveda oni izdelujejo kar tržišče rabi... če imajo pa kej viška pa potrebo ustvarijo ane ;) (hint: pandemija)
Sicer pa jim je to potrebno še dokazat... se pa vse lepo ujema.

Proti gripi pa celo zdravniki priporočajo pitje čaja, če se ne motim... al po novem svetujejo urin?
Urina nisem ne priporočal ne odsvetoval, ker o tem nimam pojma in sem tud to povedal... nevem zakaj se ga je sploh zvleklo v debato.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: CoolBits ()

Okapi ::

nevem zakaj se ga je sploh zvleklo v debato.
V upanju, da se boš ti (in tebi podobni) malce zamislil nad svojim načinom razmišljanja, presoje podatkov, logičnega sklepanja ...

O.

antonija ::

Preiskava proti WHO? Pa si ti kdaj vidu statistiko kako se je tale gripa sirila? Si sploh videl kaksno statistiko od te gripe??
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

imagodei ::

CoolBits> "Proti gripi pa celo zdravniki priporočajo pitje čaja, če se ne motim... al po novem svetujejo urin?"

Eh... V prvi vrsti se svetuje pitje tekočine. Zavreta voda ima najmanj mikroorganizmov, ki bi v času bolezni še dodatno obremenjevali imunski sistem, poleg tega je topel napitek bolj blagodejen za vneto grlo, kot pa mrzel. Topel napitek tudi pogreje, kar (minimalno, pa vseeno) prispeva k dvigu temperature v telesu, kar je (razen pri visoki vročini) zelo želeno. Nasprotno pa mrzel napitek terja prenos toplote iz telesa, kar je v času bolezni nepotreben šok: telo že tako porablja dodatne energetske resurse, da povečuje temperaturo, sedaj pa mora ogreti še mrzlo tekočino. Čista potrata energije, ko bi telo moralo počivati.

Jasno, čaji imajo nekatere zdravilne/koristne lastnosti, npr. šipek vsebuje vitamin C. Poleg tega so običajno boljšega okusa, kot pogreta voda.

V splošnem pa gre za to, da smo primerno hidrirani in da ne povzročamo šokov z mrzlo pijačo.
- Hoc est qui sumus -

Arto ::

S preventivo pa čaj z limono nima nobene veze. Pa tudi vitamin C ni tak čarobni krepilec imunskega sistema, kot je nekoč veljalo. Res je, da njegovo pomanjkanje oslabi imunski sistem, vendar v današnji časih težko pride do tega.

VesnaH ::

http://video.google.com/videoplay?docid...

Poglejte si ta video in komentirajte njegov pogled na zdravstvo. Hvala.

antonija ::

Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Ziga Dolhar ::

VesnaH: limanje linkov in filmčkov brez povzetka, kaj naj bi ti dokazovali ter sklepa, h kateremu vodijo (sklepčnost), na forumu ne dopuščamo. Argumentirana debata.
https://dolhar.si/

VesnaH ::

Se opravičujem.
Kevin Trudeau je napisal kar nekaj knjig na temo farmacija in predvsem knjiga z naslovom-naravna zdravila za katere oni ne želijo, da bi vi vedeli. V njej je zapisal, kako se farmacija norčuje iz ljudi in manipulira z zdravili. Ugotovljeno je bilo, da nekaj časa po reklamiranju določenega zdravila nekateri ljudje zbolijo za bolezen, kateri je zdravilo namenjeno. V knjigi opozorja na cepiva, ki so močno škodljiva in veliko vrst tablet. Res je, da zdravila podaljšuje življenje...ampak kako zaupati, če pa že mednarodna organizacija dovoljuje nekatera zdravila zgolj zaradi zaslužka. nekater pa prepoveduje, ki bi koristila. In ravno o tem se je avtor razpisal v knjigi-iznajdba določenih zdravil (med drugim tudi za raka) je prepovedana. V knjigi navaja ljudi, ki so dobili veliko plačilo, da so se umaknili s tržišča in naredili prostor farmaciji.

Okapi ::

VesnaH, ti piješ urin?

O.

hamax ::

Argument from authority ni argument.
Tako da prosim za kako podkrepitev teh izjav.

VesnaH ::

Argument from authority ni argument.
Tako da prosim za kako podkrepitev teh izjav.


A ti kopiram s knjige?

PaX_MaN ::

A ti kopiram s knjige?

Hvala, ne.
Kopiraj iz kake dvojno slepe študije, če že.

hamax ::

A ti kopiram s knjige?

Če so v knjigi našteti dobri viri, ki podkrepijo izjave, potem ja. Prosim.

VesnaH ::

http://personalmoneystore.com/moneyblog...
Kevin Trudeau @ Wikipedia

Tukaj imaš dva linka o njem. najbolje je, da si prebereš knjigo..je precej obsežna. Je žal samo v hrvaščini in lahko jo naročiš v založbi Nexus ali kupiš na hrvaškem. lahko pa jo naročiš preko katere knjigarne v drugih jezikih.

fsghsd ::

Če so bila cepiva do zdaj učinkovita to še ne pomeni, da je novo cepivo nedolžno in da ni smrtonosno. Dejstvo je, da je čedalje več prebivalcev na tem svetu in nekaterim gre to v nos. Nekateri imajo tako moč, da bi lahko to speljali če bi želeli in morda tudi so. Bioterorizem se lahko gredo tudi s cepivi in ne samo z virusom.
Jaz osebno ne verjamem več zavajajočim medijem, znanstvenikom, zgodovini in učnemu gradivu s katerim perejo možgane še posebno Evropejcem in Američanom, saj smo po mojem mnenju edina dostojna intelektna "konkurenca" vladajočim elitam in dinastijam.
Bioterorizem se lahko gredo tudi s cepivi in ne samo z virusom.

hamax ::

VesnaH glej, če se že greš na argument iz avtoritete, bi ti pomagalo, če ta avtoriteta ne bi bila 7x na sodišču zaradi prevar.

Ni pa na teh linkih nobenih raziskav, ki bi potrdile tvoje trditve iz tega sporočila.

PaX_MaN ::

Če so bila cepiva do zdaj učinkovita to še ne pomeni, da je novo cepivo nedolžno in da ni smrtonosno.

Študijo na plano, ki pravi, da je smrtonosno.

Dejstvo je, da je čedalje več prebivalcev na tem svetu in nekaterim gre to v nos.

Meni gredo pa v nos taki kot si ti. Zarota?

Jaz osebno ne verjamem več zavajajočim medijem, znanstvenikom, zgodovini in učnemu gradivu s katerim perejo možgane še posebno Evropejcem in Američanom, saj smo po mojem mnenju edina dostojna intelektna "konkurenca" vladajočim elitam in dinastijam.

Katero je to učno gradivo?

Bioterorizem se lahko gredo tudi s cepivi in ne samo z virusom.

Na čem temelji ta domneva?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

PacificBlue ::

Tale email izgleda da že kroži nekaj časa(sem ga danes dobil), če je njegova vsebina resnična tega pa ne vem:

TO JE ŽIVA RESNICA!!!!


ČE DRUGAČE NE MOREMO POMAGATI, POŠLJI ČLANEK ČIM VEČ PRIJATELJEM, MORDA
PRIDE NA PRAVI NASLOV IN SE BO UKREPALO!!!



Članek v priponki , ki bi ga moral prebrati vsak, ki kdajkoli zaide v
Ljubljanske lekarne.

...o tem, kako želja po denarju in prevladi neusmiljeno tepta etična
načela farmacevtske stroke..

Zgodbe, ki se odvijajo ob pultih Ljubljanskih Lekarn dan za dnem,
številnim farmacevtom ne pustijo več mirnega spanca...tudi meni ne.
Strašanski občutek slabe vesti, nemoči, krivde...zaradi ravnanj, ki
jih moramo delati pod prisilo. Dva "velika" gospoda v članku sta do
potankosti dorekla stvari; v šahu tako držita tiste ljudi, na katere
se je bilo še nedolgo nazaj moč zanesti in ki so se z vsem bitjem
trudili delati v dobro bolnika oz. obiskovalca lekarn.

Iz prve roke bi, vas bralec, rada opozorila: v Lekarni Ljubljana vas
zlorabljamo, izkoristimo vaše zaupanje. Ko nam zaupate težavo, moramo
mi iz tega iztržiti čim več. Tako je. Tako nam je "ukazano". Od tega
je odvisna moja plača, ker če ne bom na mesec prodala določene
količine določenega zdravila, ki se vam nasmiha iz kataloga, bom
poklicana na razgovor in kaznovana z nižjo plačo. Možno je celo, da bo
moje ime zakrožilo po interni pošti Lekarn Ljubljana. Kot nekakšen
način sramotenja, ker sem spodleteli primer indoktrinacije. Kolikokrat
se je zato že zgodilo, da sama kupim večje število škatel tistega
zdravila, ki bi ga sicer morala vljudno "vsiliti" bolniku, in potem
zdravilo na primeren način uničim. Tako je namreč zame lažje, ker na
tak način ne grem preko svojih načel.

Kodeks lekarniške deontologije namreč pravi:

- Farmacevt je pri opravljanju svojega poklica v mejah svoje
strokovne usposobljenosti in v skladu z zakonom samostojen in
neodvisen ter za svoje delo odgovoren pred svojo vestjo, bolnikom in
družbo.

- Farmacevt je osebno odgovoren za zdravila, ki jih je vročil
brez recepta.

- Farmacevt lahko, v interesu zdravja bolnika, odkloni izdajo
zdravila.

- Farmacevt mora v mejah svoje strokovne usposobljenosti in
pristojnosti preprečiti napačno zdravljenje.

Verjetno bo ta mejl zakrožil tudi izven meja Ljubljanskih lekarn.
Kolegi z drugih koncev Slovenije pravijo, da v svojem poklicu še vedno
uživajo. Da so na voljo bolniku, da mu ta lahko zaupa svojo težavo in
da se lahko pogovorijo z njim, mu svetujejo...mu svetujejo celo to, da
je zdravilo pri njegovi težavi odveč. Ker to je naloga
farmacevta...nadzor nad uporabo zdravil...zagotavljanje smotrne uporabe
zdravil.

Pri nas v Ljubljani žal ni več tako. Alternativa so le še zasebne
lekarne, na katere smo se farmacevti iz javnih lekarn še do nedavnega
jezili, zdaj jim dobesedno zavidamo. Še vedno lahko namreč opravljajo
svoj poklic častno, v vsej njegovi plemenitosti.

Farmacevtka
Kripto nasveti žal niso več zastonj!
0.0005 $BTC per advice!
bc1qj2hpx76zdq45kkv0vq0z4u690egrt0r8qurrl6

VesnaH ::

Hja. Saj veliko ljudi hodi tudi čez mejo po homeopatska zdravila. Tukaj ni samo vprašanje alternative.

hamax ::

PacificBlue, grozno če je to res. Ampak zaupanje v verižne maile sem že zdavnej izgubil.

VesnaH drugi si pa kozarec vode natočijo kar iz lokalnega vodovoda. Precej ceneje, enako učinkovito.

BigWhale ::

To, da se tudi v farmaciji gleda na prodajo ni nobena skrivnost. Ljubljanske lekarne sedaj delijo tocke zvestobe! ;) In darila za redne kupce. Je to ne-eticno? Zdravila nujno potrebujemo in igrajo se z ljudmi, ker za tako stvar dajejo tocke zvestobe?

Mnja, Mercator in Spar dajeta tocke zvestobe za kruh.

Prasci!!!!

antonija ::

Kevin Trudeau je obsojen (ne obtozen, mozakar je prezivel pocitnice v zaporu) goljuf. V USA ima prepoved oglasevanja izdelkov ampak je prisel skozi zakonsko luknjo o svobodi govora, tako da svojo knjigo se vedno lahko oglasuje (in nic drugega).

Poglejte si linkan video v temle postu in se odlocite a bi verjeli takemu cloveku. VesnaH included.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

BigWhale ::

antonija, to je vse zarota lobijev! Povsod imajo veze in lahko vse podkupijo!

Okapi ::

V USA ima prepoved oglasevanja izdelkov
Jasno, judovsko-prostozidarsko-farmacevtski lobi bo naredil vse, da ga utiša in prepreči, da bi ljudje izvedeli Resnico.
--
Damn, Kit me je prehitel;-)
O.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

BigWhale ::

V USA ima prepoved oglasevanja izdelkov
Jasno, judovsko-prostozidarsko-farmacevtski lobi bo naredil vse, da ga utiša in prepreči, da bi ljudje izvedeli Resnico.

O.


No sej, vsaj en k se tega zaveda (poleg mene, jasno).

antonija ::

Pa sej razumem da imajo nekateri malo globlja prepricanja (za katera ne potrebujejo argumentov) in tisti pac verjamejo.... kar verjamejo. Amapk za vecino si pa predstavljam da za vsaj toliko mislit s svojo glavo, da premisli a bi verjela (ne samo enkrat) obsojenemu goljufu a bi mogoce ostala skepticna in probala se iz kaksnega drugega vira (mogoce bolj uradnega, ne tako skrivnega da zanj ve samo en clovek na celem svetu; se kdo opazi kaksno sumljivo stvar z zadnjem stavku?). Al to je res prevec za pricakovat?
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Okapi ::

Al to je res prevec za pricakovat?
To se jaz že dolgo sprašujem.

O.

fsghsd ::

Antonija, kako naj še verjamemo uradnim virom, dokazano podkupljenim zdravnikom in znanstvenikom, Svetovni zdravstveni organizaciji in številnim drugim ob vsej tej prevari s pandemijo in še maričem drugim? Zdravniški zavezi molčečnosti ne zaupam več in njihovim "uradnim" virom tudi ne.

Okapi ::

Kaj točno so rekli, da ni res?

O.

hamax ::

Torej hočeš povedati, da temu verjameš zato, ker si se tako odločil?
Kljub temu da nimaš nobenih podatkov, virov, česarkoli.

fsghsd ::

O podkupovanju in zlorabah farmacevtskih lobijev:

Video in intervju z Zmagom Jelinčičem, politikom in farmacevtom: "Skrivanje pogodbe med GlaxoSmithKlein in Ministrstvom za zdravje je navadna svinjarija."

http://www.vest.si/2010/01/13/jelincic-...


G. Jelinčič trdi, da je podjetje GlaxoSmithKlein (GSK), ki je v Slovenijo dostavilo cepivo proti novi gripi, zlorabil državne inštitucije in ministrstvo za zdravje (MZ) ter da je "navadna svinjarija", da pogodbo med GSK in MZ skrivajo pred javnostjo.

PaX_MaN ::

Takole bom ocenil video: veliko je govoril, malo povedal.
Vsekakor pa ni v njegovem besedičenju slišati nobenega dokaza o domnevnem 'podkupovanju in zlorabah'.
Aja, pa baldrijanove kapljice ne zgledajo prepovedane. >:D :D

TESKAn ::

PacificBlue, to je posledica Jakliča na čelu Lj Lekarn. In tega, da se dobiček steče v Lj proračun. To je ena od stvari, ki jih zamerim Jankoviču - da je naredil iz Lj Lekarn kravo molznico. Kar pa _NE_ pomeni, da je tako v vseh lekarnah po svetu. In pa seveda, obstaja lahek način boja proti temu - kot prvo greš v lekarno h koncesionarju, kot drugo, če že greš v lekarno, kupi samo tisto, kar si šel iskat.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

imagodei ::

fsghsd> "Če so bila cepiva do zdaj učinkovita to še ne pomeni, da je novo cepivo nedolžno in da ni smrtonosno."

Če so bila cepiva do zdaj učinkovita to še ne pomeni, da je novo cepivo nevarno in smrtonosno.

Celo več, študije, opravljene na cepivu Pandemrix z inaktiviranim virusom H5N1 (ptičja gripa), kot tudi vse naknadne študije na inaktiviranem virusu H1N1/09 (prašičja gripa) so pokazale, da statistično dokazljivih večjih tveganj ni. IOW, če boš ljudi cepil s placebom (destilirano vodo), bo sem ter tja kdo dobil Guillain–Barré sindrom. Ali pa alergično reakcijo. Ali pa ga bo 5 minut po cepljenju pobralo zaradi srčne kapi. Another IOW: stranski učinki, ki se pojavijo na manj kot 1.000 ali celo na manj kot 10.000 ljudi, niso statistično dokazljivo povezani s cepljenjem.


fsghsd> "Dejstvo je, da je čedalje več prebivalcev na tem svetu in nekaterim gre to v nos. Nekateri imajo tako moč, da bi lahko to speljali če bi želeli in morda tudi so. Bioterorizem se lahko gredo tudi s cepivi in ne samo z virusom."

Ta oslarija pade na primeru virusa HIV. Samo tolko bom rekel. Ker si tako brihten, boš že sam povezal pikice v sliko.
- Hoc est qui sumus -

fsghsd ::

Nekateri preveč zaupate uradnim statistikam. Največ se pa bojijo zdravniki in farmacevti za svoje doktorate (upam stavt da se najdejo tudi na kakšnih forumih in branijo prevaro), ki temeljijo na neresničnih in zavajajujočih podatkih. Lahko si še tako zelo brihten vendar ti to lahko celo škoduje če študiraš na kakšni fakulteti, ki ti pere možgane s podatki, ki koristijo grozljivo močnim lobijem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: fsghsd ()

imagodei ::

fsghsd> "Nekateri preveč zaupate uradnim statistikam."

Kakšna puhlica :\ Jao... Kako naj ti odgovorim na to? Eni v osnovi ne razumete, kako deluje znanost; ali pa zdravite svoj manjvrednostni kompleks preko tega, da se greste kvaziznanost, ki baje presega uradno znanost. Seveda, zdravniki in farmacevti so navadni tepci, doktorate so naredili na podlagi izmišljotin, pravi dedec je delaven grunt z največ šestimi razredi osnovne šole in poznavanjem babičine domače lekarne. Arhetip človeka, ki je obvladal, pa je šaman, ki je pod vplivom halucinogenih rastlin komuniciral z duhovi ter si v transu prebadal lica z trsjem. Ali pa Majevski svečenik, ki je zdravil obsedenost s "hudimi duhovi" tako, da je v lobanjo vrtal luknje.

Statistike, ki se delajo, imajo lahko problem s samo zasnovo metodologije, ali pa z interpretacijo podatkov. Če to dvoje odstraniš (remember, znanstvena metoda zahteva ponovljive rezultate), nimaš kaj drugega kot zaupat uradnim statistikam. Čemu pa naj zaupam? Ideološko obremenjenim in pristranskim študijam teoretikov zarot? Neobstoječim študijam oz. vašim občutkom? Ali pa izjavam tipa "saj je očitno"?


fsghsd> "Lahko si še tako zelo brihten vendar ti to lahko celo škoduje če študiraš na kakšni fakulteti, ki ti pere možgane s podatki, ki koristijo grozljivo močnim lobijem."

Kot sem si mislil. Spet nedokončana osnovna šola in zdravljenje manjvrednostnega kompleksa. Skratka, študij škoduje. QED, lahko gremo domov.
- Hoc est qui sumus -

Pšenični ::

"Torej hočeš povedati, da temu verjameš zato, ker si se tako odločil?
Kljub temu da nimaš nobenih podatkov, virov, česarkoli."

Pa kaj bi rad ti. Za vsak post doktorsko disertacijo.

antonija ::

Vsaj kaksen preverljiv argument... en bi ze bil zacetek.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

imagodei ::

@swamigi & Co.,

sam zdej pa res ne zastopim - nikol niste zadovoljni... Zgleda, da bodo preiskovali morebitne nepravilnosti v delovanju WHO, da bodo preiskovali, če so bila kaka dogovarjanja med farmacevtskimi podjetji... OK, zaenkrat je še vse rekla-kazala, ampak dobro. Očitno mediji, ki jim po vaše ne gre zaupat, opravljajo svoje delo in opozarjajo na te nepravilnosti in očitno je prismrdelo dovolj visoko, da se o teh zadevah že resno pogovarja.

Kako gre zdaj to skupaj z vsesvetovno zaroto, v katero so vpletene vse vlade, bogati posamezniki, farmacevtska podjetja, Blinkblonki, Iluminatiji, ... skratka vsi veljaki tega sveta? Kako to, da veliki zarotniki dopustijo, da jih bodo preiskovali in morda na koncu celo kaznovali?

Prej ste vili roke k srcu in kričali "Zarota!", zdaj pa vam spet ni prav, ko se ti isti ljudje pripravljajo pregledovat, če je bilo vse "po reglcih". Človek vas res ne more zadovoljit. :\
- Hoc est qui sumus -

rndm2008 ::

Imago, to je pa res simpl k strela. Tale "preiskava" ni namenjena odkrivanju resnice, ravno obratno je - funkcija takele preiskave ni nič drugega kot legitimacija statusa quo - pokazali bodo raji, kako nekdo vestno bdi nad korporacijami in skrbi za nas, ubogi populus. Skratka, BS. Tko nekako kot 9/11 commission. En sam BS. Če bo iz tele preiskave izšla ena sama obtožnica, ena sama menjava na kakšnem ključnem položaju v WHO ali katerikoli od vlad, dam jajca stran. No, saj boste videli. Poleg tega se WHO vedno lahko izgovarja, da je bolje zagnati preveliko kot premajhno paniko. Kar je v osnovi sicer res. Ko pa se pogleda podrobnosti tele "pandemije", je pa seveda jasno, da je šlo (in gre še vedno) za mega nateg.
AE911TRUTH
All Hail Thermal Expansion!
««
31 / 33
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Najprej ptičja nato prašičja kaj bo naslednje? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
17715357 (3223) Tr0n

GRIPA & cepljenje

Oddelek: Loža
393386 (1566) 5er-->
»

Novartis podkupoval zaradi podtikanja svojih cepiv in zdravil

Oddelek: Loža
242185 (1593) imagodei

Več podobnih tem