» »

Izkušnje v avtošoli !!!

Izkušnje v avtošoli !!!

1 2
3
»

Dr_M ::

alexb: to so samo dejstva in ne posplosevanje.
prsu kolega iz trebnjega v lj (pa ne prvic) in smo ga lepo cakal 3/4 ure da je bocno parkiru. sam en primer pac, ni osamljen.

ampak kaj ma to veze z mano kje sm ze use vozu?
sicer mam izpit sele eno leto in za sabo samo 15k km, mam ocitno precej vec izkusenj kot ti :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

alexb ::

DrM: Po enem kolegu, ki ne zna parkirat ti ocenjujes vse ostale. Sej si zadost sam povedu. Letno naredim 30-40k mestno/primerstne voznje in izpit imam 10x dlje kot ti, tko da mi ti s svojimi izkusnjami ze ne bos pametoval.

Kaj ima veze? Rad bi te videl, recimo da se odpeljes v Trst. Bi ti skor ponudil kes za benz, ce sm lahko zraven s kamero. Pa recimo, da tistega trzacana ki bo za tabo vozu vprasava kaj si misli o tvojem stilu voznje... :) Ves ti ves, da se Tzaska konca pr tobacni in tko dalje.. Nekdo, ki gre pa 3x letno v lj in isce igrisko ulico, je pa verjetno malo bolj neroden (pocasen..menja pas ze napol v kriziscu), ker ne misli samo na promet okoli njega, ampak se isce kje ma kako routo do njegove cilja - po moznosti staticno (napis katera ulica je).

Mal cudne kolege imas.. :) Zanimivo, da se vsak dan vozim v LJ in na cesti srecujem veliko vozil iz razlicnih koncev.. pa glede na moje kilometre ne morem takega zakljucka naredit kot ti. Da pr 15k naredis tak zakljucek..

A se jst naredim en zakljucek? Tko v tvojem stilu. Vsi ljubljancani ste paconarji, ki ne znate pospravljati za sabo? Zakaj? Ker se zapeljete iz LJ na vas, kjer najdete kak fajn fukplac, opravte svoje in pustite za sabo robcke in ostali potrebni pribor. Aja tablica je pa LJ z rdecim grbom...
A okoli tvoje postle tud tak svinjak puscas?

bzp ::

eh, vsako mesto ima svoje dobre in slabe lastnosti povprecnega voznika. V vecjih mestih se bolj za ritjo vozi, v manjsih te ob guzvi noben ne bo pred sabo spustil (pac nevajeni guzve) ... Kaksnih vecjih odstopanj pomojem ni, edin, brez zamere, precej celjanov RES ne zna vozit.

Tear_DR0P ::

BZP: definiraj

jst trdim da večina ljubljančanov ne zna vozit. Tipična napaka ljubljančana je vožnja po levem pasu avtoceste in prehitevanje po desni. Poleg tega je tu še vožnja po levem pasu dunajske (in vseh enakih cestah), na desni je avtobus, vozita se pa enako hitro. Nato sunkovito zavira in se odpelje desno za avtobus in še desno na križišču. Kot da ne ve kam se mora peljat v LJ.

Aja, tipične greške celjanov, ki jih jst poznam so pa vožnja tik za ritjo, neupoštevanje pravila srečanja na semaforjih in pa prehitevanje glupega Ljubljančana po skrajno desni možni varianti - avtobusna postaja, odstavni pas, kolesarska steza.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Zgodovina sprememb…

perci ::

jao, kakšne bedarije

der_Alte ::

Vožnja po levem pasu Dunajske je dovoljena.:D

Matev ::

st trdim da večina ljubljančanov ne zna vozit


si ti mal lokalpatriot

Tear_DR0P ::

vse sam lokal patriot ne. Jst sm tak ko dost sovraži lokalce - tko ko uni črni rasisti, ki sovražijo črnce - Maunchmallowi.

Ne trpim slovencev - ki so tko uber alles in sploh niso slovani - kultura vožnje je pa še v srbiji, makedoniji in albaniji na višjem nivoju.

Pa vožnja po levi je dovoljena, sam je pa zelo neolikano ovirat promet. Pel se po desnem pasu 50 če se rad pelješ 50 tam kjer je 60 omejitev.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Matev ::

Ne trpim slovencev - ki so tko uber alles in sploh niso slovani


A se ti sramuješ slovanskega porekla?

Tear_DR0P ::

to ne, sramujem se slovencev in slovenske kvazi kulture. Drugač pa za razliko od moje prababice govorim slovensko in ne nemško.

Drgač pa to leti na slovensko kulturo vožnje. Pa takoj ko mal plunem na ljubljančane mate težave. A je kdo opazu da je del pljunka letel tudi na celje?
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Roadkill ::

Tear_DROP: A znaš napisat razlike med dvopasovnico in avtocesto?
Folku namreč ni jasno, da med dvopasovnico in avtocesto ni NOBENE direktne povezave... samo podobno je to, da je prehitevanje na obeh precej pogost pojav. S tem da na dvopasovnici prehitevanje po desni ni nič posebnega, ker sta oba pasa ENAKOVREDNA. Če tip na desni fura 60 in je 60 omejitev, delaš prekršek, če ga prehitič po levi...
Vsi so prepričani, da je levi pas na dvopasovnici za prehitevat, desni pa za upokojence. Kako ste nardil CPP?
Taki so se ponavadi pripravljeni na smrt skregat, da je na "hitrih cestah" (cesta rezervirana za motorna vozila) omejitev hitrosti na 110kmh...
Ü

Matev ::

to ne, sramujem se slovencev in slovenske kvazi kulture.


Ti se mene ni treba nič sramovat - ker me sploh ne poznaš.

Tear_DR0P ::

Nikjer nisem napisal da sta dvopasovnica in avtoesta enaki. Pišem samo da je zelo obzirno da se razvrstiš na levi pas, če maš namen zavijat levo.

Matev - statistika govori drugače. Ni potrebno da te poznam. Tipičen slovenski voznik je prenapet, prepotenten in ne upošteva pravil. Error margin je pa tud zelo majhen. Jst padem v error margin, Microsoft pa v strogo povprečje, kam pa ti mi je vseen. Sramujem se povprečne slovenske kulture in ne manjšinske.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Matev ::

Budale na cesti so zagotovo v manjšini.
Iz lastnih izkušenj bi rekel da 10-20%, kar tudi ustreza gausovi krivulji.

Več jih verjetno ne bi moglo biti, ker bi potem definicija budale morala bita drugačna.

Tear_DR0P ::

potem pa premalo spremljaš debate in real life. Budale so tisti, ki vozijo po omejitvah, ne pa tisti ki jih prehitevajo. To če nas je tle na slo-techu nekaj več ki spoštujemo omejitve še ne pomeni da je to povprečje.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Matev ::

Iz mojega zornega kota so budale tisti ki prehitevajo enega za enim in pridejo tri ali štiri avtomobile prej do semaforja.

Kaj one rečejo o meni me ne zanima.

So pa takšni, ki prehitevajo, zagotovo v manjšini.

Dolenjc ::

Ja ja ,mas kar prav.8-O

goblin18 ::

Tudi mene zanima tema glede nadlegovanja.Mojo punco je namreč inštruktor, ki je bil vsaj 2x starejši od nje, ves čas otipaval. po vrh vsega pa se je z njo ves čas pogovarjal v srbo hrvaščini, da ga ni nič razumela.Kar nekaj časa sva potrebovala, da sva poštekala, da bi ga bilo dobro prijaviti.Pa je potem raje šla v drugo avto šolo in nisva naredila nič.Zanima me če ima še katera podobno izkušnjo.Lp goblinsly

Dolenjc ::

Kr´ nekaj,otipavanje....ha ha.Zgleda,da ji je pasal

Matev ::

očitno res
če je rabila toliko časa, da je sploh šla stran

A: mami on me je pa otipaval,
B:ja pa ga ignoriraj drugič
A:saj ga vsakič - včeraj sem ga trikrat

matjash ::

No tolk slabi vozniki pa slovenci že nismo, poglej si naprimer Italijane... :\
Na živčnost, hitenje in ostale negativne dejavnike pa pomojem v veliki meri vpliva globalizacija , kjer ljudje nimajo časa (oziroma si ga ne vzamejo) niti za sebe, kaj šele da bi komu prednost na cesti pustili in s tem zgubili 10 sekund... seveda so pa tudi izjeme.
... bolje pozno kot nikoli.
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dobri inštruktorji - avtošole (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6033070 (12470) mtp2
»

Neupravicen padec na izpitu (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6015362 (12962) LordNacho
»

Najcenejše vožnje v Ljubljani (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
5812542 (10907) šernk
»

AvtoŠola (Vaje)

Oddelek: Šola
2811258 (9544) bluefish

Več podobnih tem