»

Želiš raziskati neznano z nami? Iščemo novega glavnega spletnega programerja @ Sloway d.o.o.

Opis delovnega mesta

Sem Jan Orlovič, lastnik in direktor agencije za spletne rešitve Sloway. Sem podjetnik, po izobrazbi ekonomist in skrbim za spletne projekte v naši agenciji. Nisem programer in področje IT-ja in spletnih rešitev sem osvojil kolikor mi je bilo potrebno za uspešno izvedbo naših projektov.

Iščem novega sodelavca, spletnega programerja, ki mi bo pomagal začrtati novo smer našega razvoja. Za to področje je do sedaj skrbel naš glavni programer, ki po vrsto letih uspešnega dela pri nas želi novih izzivov.
Ne potrebujemo zgolj novega programerja, ampak iščemo nov veter, ki nas bo popeljal v neznano. Radi bi odkrili področja za katera niti ne vemo, da obstajajo. Pripravljeni smo se prilagoditi tebi. Pripravljeni smo sprejeti nove ideje in nove načine dela. Razviti naš sistem na novo ali začeti uporabljati nov sistem. Dosegli smo točko, kjer smo toliko zadovoljni sami s seboj, da se zavedamo, da ne želimo iti samo še eno stopničko višje, ampak zamenjati celotno stopnišče.

Smo agencija, ki obstaja že skoraj 20 let in imamo za seboj številne uspešno izvedene projekte in stabilno bazo stranko, različnih profilov. Delamo spletne predstavitve, spletne trgovine, ecommerce sisteme in različne spletne aplikacije po meri. Strankam pomagamo optimizirati strani, izvajamo oglaševanje in merljivo opravičujemo uspešnost naših projektov. Za naše stranke skrbimo in zato nam zaupajo. Ne sodelujemo z vsakim. Iščemo partnerje, ki so pripravljeni vložiti trud v svoj projekt, želijo doseči odličnost in se z njimi razumemo.

Smo majhna agencija, zato skrbimo eden za drugega, kot družina. Vendar smo tu, da ustvarjamo in zaslužimo. Vlagamo v razvoj, dodana vrednost, ki jo ustvarimo pa se deli tudi med zaposlene. Delavnik je fleksibilen, delo od doma je bilo že pred nedavno krizo pri nas nekaj običajnega. Zaupamo si in smo odgovorni do naših strank in sodelavcev.

Če si se našel v tem opisu ali te zanima kaj več mi prosim piši na jan@sloway.com ali me pokliči na 041-370-793. Če nisi prepričan in bi nas samo rad bolje spoznal pa pridi na kavo k nam na Ukmarjevo 6 v Ljubljani. Zaposlitev je za redno in izhodiščna plača bi bila med 3000€ in 3500€.

Od kandidatov zahtevamo

Izkušnje z razvojem spletnih strani
Občutek za odgovornost, radi bi vedeli, da se nate lahko zanesemo
Želja po raziskovanju in izboljšavah
Kompatibilnost z našim kolektivom
Kreativnost, iznajdljivost

Kandidatom ponujamo

Redno zaposlitev
Priložnost za rast
Napredovanje in višjo plačo
Možnost občasnega dela od doma
Zagotovljeno parkirišče
Urejeno delovno okolje

Kontakt

Če si se našel v tem opisu ali te zanima kaj več mi prosim piši na jan@sloway.com ali me pokliči na 041-370-793.

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ljubljana
Plačilo:
2000 EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

Css
ekspert
Html
ekspert
Javascript
ekspert
PHP
ekspert

O podjetju

V agenciji za spletne rešitve Sloway pomagamo podjetjem pri izdelavi celovitega spletnega nastopa - izdelavi ustrezne spletne poslovne rešitve, ki je integrirana v poslovno-informacijskim sistem podjetja, optimizacije za iskalnike, ciljanega spletnega oglaševanja preko vodilnih omrežij (google, facebook...) in komuniciranja s kupci. Specializirani smo za izdelavo spletnih rešitev po meri stranke, saj je naš spletni sistem plod lastnega razvoja in znanja in več kot 10 letnih izkušenj.

Programerski vprašalnik