»

Programer / Programerka @ Intera d.o.o.

Opis delovnega mesta

Kaj boš počel/a, če se nam pridružiš:
V oddelku skrbimo za implementacijo prilagojenih CRM in projektnih rešitev s spletno platformo Intrix (naš lastni razvoj).
Naši naročniki so manjše in večje ekipe, ki iščejo enostavne in dostopne rešitve za svoje vsakodnevne izzive. Zaupajo nam podjetja, kot so Pošta Slovenije, Big Bang, Telemach in Merkur. Vsak projekt, s svojimi unikatnimi zahtevami, za celotno ekipo predstavlja nove izzive in možnosti za osebni in profesionalni razvoj.
V sklopu posameznih projektov za različne potrebe in zahteve naročnikov pripravljamo in vzdržujemo uporabniške vmesnike (GUI) s pomočjo lastnega “form builderja” (platforma Intrix).
S programerji v ekipi rešitve nadgrajujemo z različnimi naprednimi funkcinalnostmi, kot so PDF izpisi dokumentov po meri, najrazličnejše obdelave podatkov, izgradnja in oblikovanje različnih poročil, avtomatizacija opomnikov, obvestil in podobno.
Naše rešitve povezujemo z drugimi programskimi rešitvami (z računovodskimi programi, marketinškimi orodji, spletnimi stranmi itd.) preko spletnih vmesnikov ali na nivoju podatkovnih baz.
Programiramo v PHP.
Delo poteka na Ptuju, omogočeno je tudi delno delo od doma.

Od kandidatov zahtevamo

Koga iščemo:
Iščemo osebo s programerskimi izkušnjami. Želimo si nekoga s poglobljenim znanjem vsaj enega izmed programskih jezikov, poznavanjem komunikacije s podatkovnimi bazami in z izkušnjami s povezovanjem z drugimi programskimi rešitvami in bazami podatkov preko spletnih vmesnikov (npr. po REST metodologiji).
Želimo si nekoga, ki išče dolgoročno zaposlitev (sodelovanje za nedoločen čas).
Pričakujemo znanje angleškega jezika.

Kandidatom ponujamo

Možne so različne oblike sodelovanja za polni delovni čas.

Svoja znanja, izkušnje in izzive bodo s teboj ob malicah, ping pong derbijih ali na turnirjih ročnega nogometa delili tudi strokovnjaki iz drugih oddelkov podjetja – sistemski administratorji, front end in back end razvijalci, marketing mojstri, prodajni svetovalci in produktni skrbniki. Nudimo stabilno delovno mesto v kolektivu, kjer je work-life ballance močno v ospredju.

Kontakt

Kako se prijaviš:
Svoj CV in kratek življenjepis pošlji na jobs@intera.si.

Če svoje izkušnje in razgledanost kališ tudi v kakšnih neformalnih projektih, si jih bomo prav tako z veseljem ogledali.

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ptuj
Plačilo:
glede na izkušnje EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

PHP
napredno znanje

O podjetju

Podjetje Intera se ukvarja z razvojem lastnega sistema Intrix. Naša ekipa strokovnjakov je nenehno na lovu za najboljšimi rešitvami s področija CRM (upravljanja odnosov s strankami), vodenja projektov, servisov in marketinga.
Sledimo sodobnim smernicam ter s pomočjo poslovnih in organizacijskih znanj in izkušenj uporabnikom ponujamo vnaprej pripravljene najboljše rešitve oziroma obstoječe rešitve povsem prilagodimo željam naročnika.

Gojimo kulturo prijateljsko naravnanega podjetja, ki se trudi blagodejno vplivati na vse svoje deležnike: naročnike, zaposlene in njihove družine, pa tudi na širše poslovno in družbeno okolje.

Zakaj bi želel delati za vas

Sponzorsko in donatorsko podpiramo številne človekoljubne, kulturne, športne in izobraževalne projekte in organizacije, pri čemer se osredotočamo na lokalno okolje, s poudarkom na otrocih in izobraževanju.

Kot prvo slovensko podjetje smo se pridružili globalnemu gibanju Pledge 1%. Gre za mednarodno mrežo uspešnih podjetij, ki smo se prostovoljno zavezala, da bomo vsaj en odstotek svojih virov (kapitala, dobička, produkta in/ali časa zaposlenih) namenjala podpori lokalnemu okolju.

Po izboru Zlata nit, ki ga prireja Dnevnik, smo bili izbrani kot najboljši zaposlovalec v kategoriji mala podjetja.

Po oceni bonitetne družbe Bisnode spadamo že tretjo leto zapored v sam vrh slovenskega gospodarstva: med 1,5 % najboljših podjetij v Sloveniji. S tem se uvrščamo v najvišji razred evropsko priznane oznake bonitetne odličnosti AAA.

Redno se odpravljamo na teambuildinge in druženja. To leto smo bili na jadranju, kartingu, organizirali smo Interin tek in se družili na več piknikih. Ob rednih med oddelčnih sestankih si vzamemo tudi čas za pizza party.

Več o nas, naših referencah, nagradah in dogodkih si lahko preberete na https://www.intrix.si/o-nas

Programerski vprašalnik