»

Razvojni inženir za programsko opremo vgrajenih sistemov @ Airnamics d.o.o.

Opis delovnega mesta

V svoje vrste vabimo izkušenega razvojnega inženirja za programsko opremo vgrajenih sistemov.

Airnamics je mlado razvojno podjetje, ki ustvarja rešitve na področju industrijske robotike in industrije 4.0. Smo mednarodna in interdisciplinarna skupina strokovnjakov, ki se ukvarja z najsodobnejšimi simulacijskimi tehnologijami, umetno inteligenco, mehatronskimi sistemi, vgrajenimi sistemi, vision rešitvami, strojnimi konstrukcijami, algoritmi za avtonomno upravljanje in razvojem programske opreme. Torej, brez skrbi, dolgčas nam še ni bilo in še vsak je dobil priložnost razširiti svoja obzorja. Naša pisarna se nahaja v Ljubljani, v bližini Dolgega mosta.

Tvoje delo bo obsegalo celostni razvoj programske opreme vgrajenih sistemov. Za uspešno delo bodo potrebni mirna glava ter ‘zen’ pristop k reševanju problemov, sistematičnost in proaktivnost.

Bolj podrobno, tvoje glavne naloge bodo:
zasnova, razvoj in verifikacija programske opreme vgrajenih sistemov,
priprava testnih postopkov in orodij,
sodelovanje v celotnem ciklu razvoja naprav od načrtovanja do implementacije in vzdrževanja,
sodelovanje s sodelavci drugih ekip, predvsem razvojnimi inženirji za razvoj strojne opreme in krmilnih algoritmov.

Od kandidatov zahtevamo

Pri tem bodo nujna znanja in izkušnje:
najmanj VI. stopnja izobrazbe elektrotehnične, računalniške ali druge primerljive smeri,
vsaj 2 leti delovnih izkušenj z razvojem programske opreme vgrajenih sistemov,
poznavanje arhitekture mikrokrmilnikov in tehnik razvoja mikrokrmilniških vgrajenih sistemov,
vsaj 2 leti izkušenj z razvojem večopravilne programske opreme v jeziku C,
vsaj 2 leti izkušenj z uporabo orodij za testiranje in odpravljanje napak na strojni opremi,
odlično znanje angleškega jezika.

Glede na naš proces razvoja predstavlja prednost poznavanje:
mikrokrmilnikov družine ARM Cortex-M3/M7,
razvojnega okolja Crossworks for ARM,
izkušnje pri izdelavi preprostih aplikacij za PC - orodij za preizkušanje in testiranje (C++).

Ni pa vse samo tehnologija. Druga zanimanja, ki ti bodo prišla prav:
Želiš biti del velike zgodbe. Pridružuješ se ekipi, kateri delo ne predstavlja samo službe, temveč sodelovanje na aktivnostih, ki bodo imele globalen odmev.
Uživaš v proaktivnosti. V ekipi se spodbujamo k aktivnemu deljenju idej, pogledov, predvsem pa da povemo tako kot mislimo.
Želiš sodelovati pri razvoju naprednih rešitev, dopolnjevanje že obstoječih z boljšimi rešitvami in razširitvam.
Nimaš težav z organizacijo svojega dela, komunikacijo in koordinacijo dela z ostalimi ekipami in zunanjimi razvojnimi partnerji.
Želiš, da tvoje ideje postanejo realnost, veš da ga boš kdaj ‘pobiksal/a’, da pa to ni konec sveta temveč priložnost za odkrivanje novega znanja, ‘see-what-sticks-and-carry-on’.
Se ne bojiš prazne strani, ceniš objektivnost in kritično razmišljanje, prek katerega ugotoviš katera ideja bo najboljša rešitev za specifičen problem.
Tehnologije te zanimajo tudi širše, izven tvojega razvojnega področja, in ne vidiš razloga, zakaj se ne bi podal/a tudi na področje o katerem (še) ne veš nič.
Si želiš delati v ekipi, kjer boš vedno spodbuden k deljenju idej, pogledov, pomislekov, ipd. Najbolj cenimo, kadar se lahko o težavi pogovorimo odkrito in ‘direkt’.

Kandidatom ponujamo

Kaj ti ponujamo:
Delo z najsodobnejšimi rešitvami, produkti in tehnologijami. Testirati želimo vse kar obstaja na trgu, na področju robotike in širše. Imel/a boš priložnost neprestanega učenja, testiranja, poskušanja in seveda pri tem tudi zabave.
Veliko pozornosti namenjamo strokovnemu in osebnemu razvoju sodelavcev. Katerokoli področje ti bo dišalo, te zanimalo ali boš videl/a, da ga potrebuješ, bomo s tabo in ti zagotovili resurse, da (z)rasteš.
Plača od 2400 EUR bruto dalje, odvisno od izkušenj in obsega sodelovanja.
Super sodelavci, zdravi prigrizki, napolitanke, Domaćica in kava.
Možnost dela na domu, kadar to potrebuješ in drsni delovni čas. Naše ‘all-hands-on-deck’ ure so med 10.00 in 15.00. Ure okrog tega pa so stvar tvojega spalnega cikla in življenjskega urnika.

Kontakt

Anja Kodra
jobs@airnamics.com

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ljubljana
Plačilo:
1530,17 EUR / mesec
Delovni čas:
po dogovoru

 

Zahtevana znanja

zasnova, razvoj in verifikacija programske opreme vgrajenih sistemov
napredno znanje
priprava testnih postopkov in orodij
napredno znanje
sodelovanje v celotnem ciklu razvoja naprav
napredno znanje
razvoj večopravilne programske opreme v jeziku C
napredno znanje
znanje angleškega jezika
napredno znanje
Crossworks for ARM
začetnik
mikrokrmilniki družine ARM Cortex-M3/M7
začetnik

O podjetju

Airnamics je mlado razvojno podjetje, ki ustvarja rešitve na področju industrijske robotike in industrije 4.0. Smo mednardona in interdisciplinarna skupina strokovnjakov, ki se ukvarja z najsodobnejšimi simulacijskimi tehnologijami, umetno inteligenco, mehatronskimi sistemi, vgrajenimi sistemi, vision rešitvami, strojnimi konstrukcijami, algoritmi za avtonomno upravljanje in razvojem programske opreme. Torej, brez skrbi, dolgčas nam še ni bilo in še vsak je dobil priložnost razširiti svoja obzorja. Naša pisarna se nahaja v Ljubljani, v bližini Dolgega mosta.

Zakaj bi želel delati za vas

Dolgčas nam še ni bilo in še vsak je dobil priložnost razširiti svoja obzorja. Trenutno aktivni razvojni projekti so v različnih fazah, od PoC, pilotnih, MVP, produktno-industrijske faze. “First principles thinking”, hitro eksperimentiranje, prilagajanje razvoja dognanjem in pa težnja k neprestanem pomikanju mej možnega in že preizkušenega bodo ključni za naše skupno delo. V svoje vrste tako vabimo predvsem tiste, ki poznajo obstoječe rešitve in si želijo novih izzivov.

Programerski vprašalnik