»

Informatik/Database expert @ Monolit d.o.o.

Opis delovnega mesta

V skupini Monolit, ki ga sestavljata matično podjetje Monolit d.o.o. in hčerinsko Sledenje d.o.o. iščemo strokovnjaka za podatkovne baze, ki bi se pridružil naši razvojni ekipi pri ustvarjanju zanimivih in dinamičnih rešitev na področju prostorske informatike in IoT sistemov. Predvsem si želimo nekoga, ki bi sodeloval pri razvoju nove arhitekture in modernizaciji obstoječe arhitekture podatkovnih baz v povezavi z ostalimi gradniki našega tehnološkega stacka, ki skupaj oblikujejo inovativne in uporabne rešitve za naše naročnike. Če si želiš postati del ekipe, ki sledi trendom in zahtevam na področju sodobnih informacijskih in komunikacijskih tehnologij, nas brez zadržkov kontaktiraj!

Opis delovnega mesta:
- sodelovanje pri načrtovanju novih projektov, posameznih nalog in implementaciji
- vzdrževanje, testiranje in optimizacija obstoječe kode in rešitev
- agilne analize in reševanje težav
- izdelave projektnih in tehničnih dokumentacij

Od kandidatov zahtevamo

Glede na samo naravo dela od našega novega sodelavca pričakujemo:
- 1-3 let izkušenj v podobni vlogi s poudarkom na razvoju, načrtovanju in vzdrževanju podatkovnih baz
- napredno znanje SQL, PL/SQL in NoSQL (cenimo poznavanje Oracle, PostgreSQL, in MongoDB)
- poznavanje operacijskih sistemov LINUX, Windows

Zaželjeno poznavanje:
- programski jeziki; Java, .NET
- Microsoft SQL Server Reporting Services
- Apache Kafka
- IDE orodij NetBeans, Eclipse, Visual Studio Code
- VCS orodij Git in SVN

Kandidatom ponujamo

V zameno za tvoj čas in doprinos podjetju ti nudimo ogromno priložnosti za osebni in strokovni razvoj ter prostor, kjer ideje nikoli ne naletijo na gluha ušesa.

Kontakt

Če se najdeš v zgoraj opisanem, čimprej pošlji prijavo na timi.hribar@monolit.si ali pa izpolni obrazec na https://www.monolit.si/zaposlitev/. Ob prijavi oddaj svoj življenjepis in motivacijsko pismo.

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ljubljana
Plačilo:
1600 EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

SQL, PL/SQL in NoSQL
napredno znanje
Java, .NET
začetnik
Microsoft SQL Reporting Services
začetnik
Linux, Windows
napredno znanje

O podjetju

Podjetje Monolit, Informacijski sistemi d.o.o. je nastalo leta 1995. Strokovnjaki in entuziasti s področja geodezije, informatike in managementa smo se povezali s skupnim ciljem, postati najboljši na področju obvladovanja prostora in dogajanj v njem. Danes v podjetju združujemo profesionalno management ekipo in močno strokovno in razvojno ekipo, ki sledita trendom in zahtevam na področju sodobnih informacijskih in komunikacijskih tehnologij. Širok spekter najrazličnejših znanj povezujemo v učinkovite projekte, s ciljem ponuditi uporabniku čim bolj kakovostne izdelke in storitve.

Zakaj bi želel delati za vas

POVEZANOST EKIPE
Velikost našega podjetja nam dopušča, da smo kot ekipa zelo povezani. Za celostno storitev našim naročnikom je potrebno konstantno sodelovanje med oddelki, ki temelji na odprti komunikaciji med zaposlenimi in transparentnosti dela. Delujemo kot ena enota, skupaj si delimo tako odgovornosti kot uspehe.

DINAMIČNO DELO
Konstantni napredki v tehnologiji, nove želje in zahteve naročnikov posledično prinašajo potrebo po nenehnem razvoju in dopolnjevanju naše storitve. To pomeni, da konstantno operiramo na meji znanega in širimo naše znanje v neznano, kar se izraža v izjemno zanimivih in zahtevnih projektih.

DOLGOROČNA VIZIJA
Na trgu smo že več kot 25 let, skozi celoten ta čas je naša ekipa zelo konsistentna. Naš moto je, da vsak od nas raste skupaj s podjetjem, tako profesionalno kot osebno. Poudarek dajemo kontinuirani rasti posameznikov preko medsebojnega sodelovanja, iskanja novih rešitev in izobraževanj.

Programerski vprašalnik