»

Frontend developeer @ Better

Opis delovnega mesta

Živjo!

Smo ekipa v Better podjetju, ki išče Angular razvijalce.


Nismo omejeni s tem, da nekdo ne pozna tehnologije in nam je všeč tudi kandidat, ki se je pripravljen naučiti Angular. Če nimaš izkušenj iz angularja nas bo zanimalo prevsem tvoje poznavanje browser tehnologij (javascript, css, html, browser specifics). Glaven je pa seveda attitude in willingness to Learn - sprejmemo tudi juniorje.

Glede workhours nam ustreza tudi delo 4 dni na teden za izkušene (mid to senior) in alternativne možnosti zaposlitve (SP).

Za ekipo katero specifično iščem developerje izdelujemo medical low-code application building tool – EHR Studio.
Tale webinar opisuje bolj natančno kaj počnemo:

Od kandidatov zahtevamo

Angular & Attitude :D

Kandidatom ponujamo

Podpiramo tipične ugodnosti, ki niti ne vem če je vredno pisati o njih, ker so zame že osnovne potrebe v IT svetu (flexible worktime, intellij, Mac/PC, free coffee, mentorship, pivo po službi ....).

Bi pa rad izpostavil dve ključni zadevi zakaj rad delam v Studio ekipi:

1. Ker gre za tehnični produkt se o vsebini veliko pogovarjaš s tehničnim osebjem in kot developer lahko veliko bolj kontribuiraš k roadmapu. Definicija vsebine tudi pride od ljudi s technical backgroundom in posledica tega je da ne rabimo veliko sestankov da se razumemo in lahko doprineseš k produktu veliko več kot samo kodo.


2. Delamo produkt v zdravstu in zato čutim da dejansko doprinesem k temu da je družba na boljšem :)

Kontakt

Pošlji svoj CV na tjasa.dolinar@better.care in se ti oglasimo v kratkem.

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ljubljana - bežigrad
Plačilo:
2500 - 7000 EUR / mesec
Delovni čas:
po dogovoru

 

Zahtevana znanja

angular
predhodno znanje ni potrebno
html
predhodno znanje ni potrebno
css
predhodno znanje ni potrebno
typescript
predhodno znanje ni potrebno

O podjetju

Better transforms healthcare organisations with Better Platform, their market-leading open data platform, the Better Meds electronic prescribing and medication administration solution, and Better’s low code Studio, which allows applications to be built rapidly at a fraction of the cost. The company’s solutions are putting organisations in control of their data, workflows, and transformation plans, all with the aim of simplifying the work of care teams and improving lives. Better has provided solutions to more than 150 clients across 16 countries, and Better Platform securely supports over 22 million patients.

Programerski vprašalnik