»

Junior Full Stack razvijalec (m/ž) @ NORIK SISTEMI, d.o.o.

Opis delovnega mesta

V podjetju iščemo osebo za mesto Junior Full Stack razvijalca. Delo obsega razvoj in vzdrževanje programske kode ter sodelovanje pri načrtovanju novih funkcionalnsti.

Od kandidatov zahtevamo

Od kandidata za mesto Junior Full Stack razvijalca pričakujemo željo po učenju in spoznavanju novih tehnologij, komunikativnost in željo po osebnem in kariernem napredku v podjetju.

Kandidatom ponujamo

Ponujamo delo v mladi ekipi razvijalcev, ki je željna napredka in stremi k razvoju kvalitetnih programskih rešitev za stranke širom celotnega sveta, delo na zanimivih projektih, sproščeno delovno okolje z možnostjo osebne in karierne rasti v podjetju, konkurenčno plačilo, delo v pisarni v centru Slovenskih Konjic, Mariboru ali od doma, fleksibilen delovni čas in številne druge ugodnosti, kot so udeležba na konferencah v tujini, teambuildingi ali vikend ekipnih oddihi na zanimivih slovenskih destinacijah. Manj izkušenim članom ekipe ponujamo tudi mentorstvo izkušenejših kolegov iz ekipe.

Kontakt

Prijave skupaj z življenjepisom sprejemamo na info@norik.com.

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Slovenske Konjice
Plačilo:
1500 - 1800+ (bruto) - odvisno od predznanja EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

Node.js
začetnik
React
začetnik
Angular
začetnik

O podjetju

Podjetje Norik Sistemi pomaga podjetjem po celem svetu pri razvoju programske in strojne opreme za napredne, inovativne ter cenovno učinkovite izdelke. Naše stranke prihajajo iz najrazličnejših panog od avtomobilske industrije do industrije medicinskih pripomočkov.

Zakaj bi želel delati za vas

Razvijalci v našem podjetju sodelujejo s člani drugih razvojnih ekip po celem svetu. Ker podjetje ponuja storitve drugim podjetjem, delo ni nikoli monotono in se nenehno spreminja. Posledično so tudi tehnologije, s katerimi se razvijalci v našem podjetju srečujejo, raznolike in v koraku s časom. Možnost karierne rasti znotraj podjetja je precej večja kot v velikih podjetjih z več kot 100 zaposlenimi.

Programerski vprašalnik