»

C# backend razvijalec @ Sowa Labs GmbH

Opis delovnega mesta

V Sowa Labs vabimo izkušene C# back-end razvijalce, ki bi okrepil našo ekipo. Gradimo platformo za trgovanje s kriptovalutami in delanicami [za Stuttgartsko borzo] ter sistem za hranjenje kriptovalut (custodian/cold storage). Ponujamo dobro plačilo (od 4.000 EUR bruto / mesec; odvisno od znanja in izkušenj) in pa okolje, v katerem izzivov in dobrega vzdušja ne bo manjkalo :)

Naša pisarna je v Šenčurju, trenutno pa zaradi izrednih razmer vsi delamo od doma. Navadno bi se najprej srečali na kavi, v času karantene pa bomo ta prvi stik pač opravili "na daljavo" :)

Od kandidatov zahtevamo

Od tebe pričakujemo v prvi vrsti dobro poznavanje okolja .NET (velik bonus je .NET Core, ki ga uporabljamo za razvoj programskega jezika C# ter željo po novih znanjih in izpopolnjevanju.

Bonus znanja so poznavanje arhitekture mikrostoritev, okolja Linux, Docker-ja, relacijskih baz, Git-a, domene trgovanja s kriptovalutami in delnicami, tehnologije veriženja blokov in principov razvoja programske opreme po metodi KANBAN/SCRUM.

Kandidatom ponujamo

- Pogodba za nedoločen čas
- Zaposlitev po slovenski zakonodaji (za nemško podjetje); plača z vsemi obveznimi dodatki po slovenski zakonodaji
- Enostaven dostop iz Ljubljane ali z gorenjske strani
- Režim z delnim delom od doma
- 30 dni dopusta
- Variabila (bonus)

Kontakt

neva@sowalabs.com

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Šenčur
Plačilo:
2.400 EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

C#
napredno znanje
.NET
napredno znanje

O podjetju

Sowa Labs is a fintech startup specialized in predictive data analytics and disruptive applications in trading of financial assets and cryptocurrencies.
Our mission is to build a brand-new trading experience that is simple, smart, and reliable. We focus on real-time data analytics in crypto and financial markets and the development of trading applications.
We have built our own artificial intelligence, with you, a future trader, in mind. Our technology puts you in the drivers seat and makes finding trading opportunities and executing trades easier than online shopping. In 2017, we teamed up with Boerse Stuttgart Digital Ventures to create the future of trading.

Zakaj bi želel delati za vas

Smo mlado, hitro rastoče podjetje, ki deluje pod okriljem Boerse Stuttgart. Del ekipe deluje tukaj v Sloveniji, drugi del pa v Stuttgartu in Berlinu.

Programerski vprašalnik