»

Junior sistemski administrator/Napredna podpora uporabnikom -- brisan oglas

Opis delovnega mesta

Smo največji ponudnik gostovanja v Sloveniji, z več kot 28.000 strankami. Pri nas je registrirana oz. gostuje skoraj vsaka tretja spletna stran v Sloveniji.

V podjetju je podpora uporabnikom razdeljena na tri nivoje: osnovna podpora (helpdesk), napredna podpora in infrastruktura.

V oddelku za napredno podporo našemu helpdesku pomagamo pri bolj zahtevnih primerih, večina našega dela pa obsega podporo za stranke z naprednimi rešitvami (VPS in Cloud strežniki).
Zahvaljujoč sodelavcem na helpdesku smo praktično prosti telefonske podpore, tako da se lahko v miru posvetimo kompleksnim nalogam.

Poleg podpore sodelujemo tudi pri različnih projektih s področja sistemske administracije, optimizacije procesov in razvoja dodatnih funkcionalnosti za naše uporabnike.

V zadnjem času dajemo poudarek predvsem na razvoju in optimizaciji storitev za čim boljše performanse ter približevanju naprednih storitev strankam z izboljšavami pri prijaznosti in enostavnosti uporabe. V povezavi z infrastrukturo in razvojem načrtujemo produkte, ki bodo v naslednji letih postali pomemben vir prihodkov podjetja.

V ekipi smo trenutno trije člani, kot četrtega mušketirja/mušketirko pa si želimo sprejeti osebo, ki je vedoželjna, natančna, proaktivna, pozitivno naravnana in usmerjena h konstruktivnim rešitvam. V zameno ponujamo prijeten kolektiv, prijateljsko vzdušje, široke možnosti izobraževanja in ambiciozne plane za prihodnost. :)

Podjetje DHH.si d.o.o. je z blagovnimi znamkami Domenca, Domovanje in Si-Shell del mednarodne skupine podjetij DHH SpA (www.dhh.international) s podjetji in oddelki v Sloveniji, Švici, Italiji, na Hrvaškem in v Srbiji. Skupina upravlja s preko 200.000 domenami za več kot 100.000 strank. Naša misija je preoblikovanje tehnološko naprednih rešitev na področju gostovanja v storitve, ki so uporabne za tehnično manj vešče uporabnike.

Od kandidatov zahtevamo

- osnovno znanje sistemske administracije,
- osnovno znanje programiranja (PHP, SQL, Python),
- znanje ukazne vrstice,
- odlično pisano in govorno znanje slovenščine,
- dobro znanje angleščine.

Kandidatom ponujamo

Delo v stimulativnem okolju, kjer se spodbuja izmenjava izkušenj. Delo v mirni pisarni, ki je fizično ločena od glasnejših oddelkov.
Nekaj dodatnih razlogov, da postaneš del naše ekipe:
- Super ekipa, v kateri boš pridobil(a) ogromno novega znanja.
- Možnost in vzpodbujanje dodatnega izobraževanja (konference, tečaji itd.)
- Super lokacija: blizu obvoznice, a vseeno tik ob Rožniku.
- Brezplačno parkirno mesto ob stavbi.
- Neomejena količina sveže kave in čaja.
- Pizza Fridays :)
- Poleti vedno poln zamrzovalnik sladoleda :)
- Možnost občasnega dela od doma tudi izven covid lockdown-a (trenutno smo od doma :) )

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ljubljana
Plačilo:
bruto 2000 €+ EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

PHP
začetnik
SQL
začetnik