»

Front-end developer (mid-senior) -- brisan oglas

Opis delovnega mesta

V ekipo želimo vključiti iznajdljive, komunikativne in samostojne sodelavce, z občutkom za spletne uporabniške vmesnike namenjene končnim uporabnikom.

Imamo zanimive tehnološke in UX izzive - utiliziramo praktično vse funkcionalnosti, ki jih brskalniki na pametnih telefonih in namiznih računalnih omogočajo: kamera/mikrofon (uporabniške vsebine), WebSockets (real-time msg), WebRTC (audio/video chat)...

Uporabljamo različne Front-end tehnologije, API vmesnike (zunanjih) ponudnikov podpornih storitev, vsebinskih repozitorijev in plačilnih sistemov. Razvoj temelji na PWA in SPA principih, izvedenih z ReactJS 16.x (Webpack, Redux (Thunk), Rendertron ...).

Od kandidatov zahtevamo

Iščemo naprednejšega razvojnika (mid-senior level) s preteklimi izkušnjami.

Kandidatom ponujamo

Odprti smo za različne oblike sodelovanja - od pogodbenega dela do redne zaposlitve.

Mesečno plačilo od 2600 EUR bruto dalje (glede na kvalifikacije in samostojnost). Ponujamo dodatne ugodnosti. Če se ujamemo, tudi nagrajevanje v obliki lastniških opcij.

Lokacija prebivališča kandidata ni omejitev (kjerkoli v Sloveniji), ker je delo na daljavo ena izmed opcij sodelovanja. Za tiste, ki ves čas delo lažje združujejo na skupni lokaciji, so na voljo naši prostori v Trzinu, kjer skrbimo, da je delovno okolje vedno zanimivo.

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Trzin ali remote
Plačilo:
od 1600 dalje (neto znesek) EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

React JS, React Native
napredno znanje