»

Senior Full-stack PHP programer -- brisan oglas

Opis delovnega mesta

Smo največji ponudnik gostovanja v Sloveniji, z več kot 28.000 strankami. Pri nas je registrirana oz. gostuje skoraj vsaka tretja spletna stran v Sloveniji.
Za nemoteno delovanje in podporo vseh sistemov imamo ekipo razvijalcev, ki razvija interni informacijski sistem oz. platformo, ki služi kot billing & provisioning za agente (backend) in uporabniški vmesnik ter čarovnik za naročila za stranke (frontend).
Razvoj in vzdrževanje sistema, ki ga dnevno uporablja več tisoč uporabnikov, ponuja kopico zanimivih in raznolikih izzivov ter priložnosti za učenje in pridobivanje izkušenj.

V ekipo si želimo sprejeti nekoga, ki bo svoje delo opravljal z dušo in srcem ter postal nepogrešljiv član ekipe, v kateri je prisotno prijateljsko vzdušje in spodbuja sodelovanje.

Naši plani za prihodnost so ambiciozni in usmerjeni tudi v tujino, tako da je to idealna priložnost za priključitev ekipi, ki bo tudi v prihodnje rasla, odkrivala nove meje in uresničevala ideje, ki bodo našim strankam vsakič znova potrdile, da so izbrale pravega ponudnika gostovanja.
Če se nam pridružiš, boš postal/a del mednarodnega "devops" tima in sodeloval/a pri projektih kot so prenos infrastrukture v oblak, razvoj skupne platforme in razvoj inovativnih produktov z globalnim potencialom.
Tvoje delo bi obsegalo načrtovanje, razvoj in testiranje sistemov s poudarkom na backendu ter za pomoč pri razvoju produktov povezanih z gostovanjem ("mass hosting" platforma, "managed application" produkti).

Podjetje DHH.si d.o.o. je z blagovnimi znamkami Domenca, Domovanje in Si-Shell del mednarodne skupine podjetij DHH SpA (www.dhh.international) s podjetji in oddelki v Sloveniji, Švici, Italiji, na Hrvaškem in v Srbiji. Skupina upravlja s preko 200.000 domenami za več kot 100.000 strank. Naša misija je preoblikovanje tehnološko naprednih rešitev na področju gostovanja v storitve, ki so uporabne za tehnično manj vešče uporabnike.

Od kandidatov zahtevamo

Pričakovana znanja in izkušnje:
- PHP, delo z ogrodji
- MySQL baze
- Javascript
- HTML, XML, CSS
- Linux, Apache, Nginx
- Git
- tekoče pisno in govorno znanje slovenščine
- znanje angleščine

Kandidatom ponujamo

Delo v stimulativnem okolju, kjer se spodbuja izmenjava izkušenj med razvojno ekipo in ekipo sistemskih administratorjev. Delo v mirni pisarni, ki je fizično ločena od glasnejših oddelkov. Možnost dela iz drugih podjetij v skupini.
Nekaj dodatnih razlogov, da postaneš del naše ekipe:
- Super ekipa, v kateri boš pridobil(a) ogromno novega znanja
- Možnost in vzpodbujanje dodatnega izobraževanja (konference, tečaji itd.)
- Super lokacija: blizu obvoznice, a vseeno tik ob Rožniku
- Brezplačno parkirno mesto ob stavbi
- Neomejena količina sveže kave in čaja
- Pizza Fridays :)
- Poleti vedno poln zamrzovalnik sladoleda :)
- Možnost občasnega dela od doma tudi izven covid lockdown-a (trenutno smo od doma :) )

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ljubljana
Plačilo:
bruto 2600+ EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

PHP
napredno znanje
MySQL
napredno znanje
Javascript
napredno znanje