»

Inženir avtomatizacije (Mid. do Sr.) -- brisan oglas

Opis delovnega mesta

Želiš si biti del ekipe, ki razvija in implementira vrhunske rešitve v avtomatizaciji in robotiki.
Komaj čakaš, da svojemu znanju in izkušnjam z implementacijo rešitev v avtomatizaciji in robotiki daš duška in novega zagona s skokom na področje pametne robotike in tovarn.
Kimaš?
Potem si na pravi strani.

V svoje vrste vabimo inženirja avtomatizacije z izkušnjami na področju implementacije naprednih rešitev v avtomatizaciji, skupaj z osnovnim poznavanjem projektnega vodenja oziroma kooridniranja aktivnosti na projektu. Več izkušenj kot imaš, tem bolje, najpomembnejša pa bo tvoja zagnanost, želja po učenju in ustvarjanju.

Airnamics je mlado razvojno podjetje, ki ustvarja rešitve na področju industrijske robotike in industrije 4.0. Smo mednarodna in interdisciplinarna skupina strokovnjakov, ki se ukvarja z najsodobnejšimi simulacijskimi tehnologijami, umetno inteligenco, mehatronskimi sistemi, vgrajenimi sistemi, vision rešitvami, strojnimi konstrukcijami, algoritmi za avtonomno upravljanje in razvojem programske opreme. Torej, brez skrbi, dolgčas nam še ni bilo in še vsak je dobil priložnost razširiti svoja obzorja. Naša pisarna se nahaja v Ljubljani, v bližini Dolgega mosta.

Tvoje delo bo obsegalo koordinacijo in izvedbo vseh aktivnosti, ki so potrebne, da naše razvojne rešitve prenesemo v resnični svet - na teren. Kot pri vsakem projektno orientiranem delu so za uspešno delo potrebni mirna glava ter ‘zen’ pristop k reševanju problemov, proaktiven pristop k prilagoditvam, popravkom in ostalim ‘McGyver’ dopolnitvam, ki so potrebne na terenu. Da bomo lahko skupaj premikali meje možnega bo potrebno dobro poznavanje tehnologij, procesov in pristopov k načrtovanju implementacijskih projektov.

Bolj podrobno, v tvoji domeni bo/do:
Implementacija rešitev v avtomatizaciji, kar obsega koordiniranje in spremljanje ‘deploy’ projekta od trenutka, ko je potrjena ponudba, do dneva ko stranki predamo ključe,
Skrb za delovanje implementiranih rešitev, kar obsega sodelovanje z razvojnimi ekipami, razvoj in izbor ustreznih rešitev, spremljanje in prenos rešitve na teren in skrb za uspešen zagon (proaktivno delo kot na primer programiranje robota, last-minute popravki in prilagoditve na terenu, samostojno in po posvetu s sodelavci),
Koordinacija aktivnost, kar obsega kooridnacijo aktivnosti različnih ekip (programerji robotov, mehatronikov, elektronikov, strojnikov, simulacij, kontrolnih sistemov), spremljanje napredka aktivnosti skladno z načrtom,
Podpora strankam in koordinacija popravil in dopolnitev na aktivnih implementacijah.

Od kandidatov zahtevamo

Pri tem bodo nujna znanja in izkušnje:
Robotskih sistemskih integracij in avtomatizacije (dovolj, da boš samozavestno del načrtovanja, poznavanja dobrih praks, deljenje idej, kot tudi aktivno sodelovanje pri implementaciji rešitev, na primer poprijeti za izvijač, prilagoditi rešitev ali programirati robota, če bo potrebno),
Vsaj diploma 1. stopnje (6/2 UNI ali VŠ 6/1) mehatronike, elektro inženirske smeri, ali druge tehnične smeri, z obveznimi dokazljivimi izkušnjami iz področja mehatronike, torej povezovanja elektronike in mehanike, z vsaj 3 leti delovnih izkušenj,
Dobra organizacija dela in koordinacija aktivnosti na implementacijskih projektih.

Kandidatom ponujamo

Kaj ti ponujamo:
Delo z najsodobnejšimi rešitvami, produkti in tehnologijami. Testirati želimo vse kar obstaja na trgu, na področju robotike in širše. Imel/a boš priložnost neprestanega učenja, testiranja, poskušanja in seveda, pri tem tudi zabave.
Veliko pozornosti namenjamo strokovnemu in osebnemu razvoju sodelavcev. Katerokoli področje ti bo dišalo, te zanimalo ali boš videl/a, da ga potrebuješ, bomo s tabo in ti zagotovili resurse, da (z)rasteš.
Konkurenčno plačilo, predvsem pa odvisno od izkušenj in obsega sodelovanja.
Super sodelavci, zdravi prigrizki, napolitanke, Domačica in kava.
Možnost dela na domu, kadar to potrebuješ in drsni delovni čas. Naše ‘all-hands-on-deck’ ure so med 10.00 in 15.00. Ure okrog tega pa so stvar tvojega spalnega cikla in življenjskega urnika.
Plača po dogovoru. Okvir: od 3 let izkušenj dalje, od 2400 bruto, predvsem pa odvisno od izkušenj in obsega sodelovanja.

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ljubljana
Plačilo:
1530,17 EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

sistemske integracije
napredno znanje
avtomatizacija
napredno znanje
mehatronika
napredno znanje
koordinacija aktivnosti (PM)
napredno znanje