»

Razvojnik na SW platformi, ki jo bo kmalu uporabljal vsak tretji voznik avtomobila m/ž -- brisan oglas

Opis delovnega mesta


Iščemo izkušenega backend programerja - .NET, C#, za podjetje ETREL, ki je eden globalnih vodilnih ponudnikov sistema za polnjenje električnih avtomobilov Grosuplje

Rekli boste: So what?! Vsi backend programerje potrebujejo in iščejo. Nam so se v zadnjem času pridružili trije. Morda je zanimivo sledeče:

Gradimo ogromen sistem: v naslednjih desetih letih bo vsak tretji ali pa vsak drugi avto na slovenskih in globalnih cestah električni, pri čemer ga bomo polnili doma, pred službo, na javni polnilnici… Če se nam pridružite, lahko postavite sistem, s katerem se bo polnil tudi vaš novi električni avto. Verjamem, da zase želite le najboljše in kot backend programer k temu lahko ključno prispevate.

Iščemo backend programerja, ki bo ključen v teamu, ki dela na platformi, imamo seveda tudi team, ki dela na pametnih polnilnih postajah, a tokrat je v ponudbi core produkt podjetja!!!!Od kandidatov zahtevamo

Da prinesejo svoje znanje, voljo do agilnega teamskega dela in ga z našim teamom plemenitijo dalje.

Koristilo bo: Če ste C# programer, veste, kaj so prednosti, če poznate tudi C, C++, če ste programirali v multithreadingu, ste kaj kdaj naredili za embedded sisteme, Arm Devices, ste se srečali s Socketom, Resetom, vse to je koristno… Če se boste na ta oglas odzvali s klicem za več info na 041 786 828, oz s povezavo na LinkedIn Petra Treven Bernat, da vsaj malce preverite situacijo, ne dvomimo, da ste samoiniciativni, komunikativni, primerno ambiciozni, malo raziskovalnega in tveganega pa že mora biti v vaši naravi. Živi se le enkrat. Razen če… se povežemo? Seveda ni prepovedano poslati Cvja ali celo prijave na petra.treven@trescon.si

Kandidatom ponujamo

Zakaj bi vi zapustili, to kar imate, in prišli k nam?

• Ker želite biti del zgodbe, ki se že še gradi, ima zelo jasno prihodnost, zmanjšuje tudi ogljični odtis in servisira realne človeške potrebe po mobilnosti, ne zgolj zabavne, prostočasne.
• Ker želite biti del zgodbe, ki je podobna Applu – povezava produkta (HW) in SW, kar vam daje popolnoma drugačne možnosti pri programiranju in vplivu na končni UX.
• Ker je naš naročnik dosegel po 10 letih odličen nivo, sedaj pa bo ekipe menja/dograjuje infrastrukturo, tehnologijo in rešitve za eksponentno rast, ki je realnost, saj se vsako minuto proda en električni avto več;
• Lahko se še pridružite jedru ekipe, ki postavlja zametek za novo uspešno dekado in močno vplivate na to, kakšna bo naša prihodnost.
• Ker si redko lahko zraven, ko se procesi formirajo in lahko res prispevaš.
• Ker raste celo področje električne mobilnosti in raste naše podjetje, ki že šteje 80 ljudi, kar omogoča tako vertikalno in horizontalno napredovanje v prihodnjih letih.
• Ker nudimo odskočno desko za razvoj dveh alternativnih kariernih poti – ali vodstveno, ali tehnično; štart je na backendu.
• Ker unikatno kombiniramo event driven arhitekturo, streamamo s kafko, delamo na .net coru (.net5.0), smiselno uporabljamo docker containment, dinamične podatkovne modele, zagotavljamo horizontalno skalabilnost in uporabljamo kubernetes za orkestracijo, vse na linuxu – torej nič posebnega… Posebno je le to, kako mi to uporabljamo, kakšne možnosti razvijamo iz tega in kako ponosni smo mi in naši kupci iz 40 držav na izvrstne rešitve našega teama.

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Grosuplje - delno tudi remote
Plačilo:
od 2.000 EUR neto dalje EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

.NET C#
napredno znanje