»

Senior Full-Stack Developer (Ž/M) @ Epilog, d.o.o.

Opis delovnega mesta

So ti všeč izzivi iz realnega okolja in bi želel, da sta tvoje delo in znanje del rešitev implementiranih v tovarnah po celem svetu? Te zanima reševanje izzivov s spletnimi in mobilnimi tehnologijami, Javo idr.? Sta ti inovativnost in timsko delo blizu?

Pridruži se ekipi, ki iz Slovenije osvaja svet.

Delo Senior Full-Stack Developerja obsega:
- razvoj programske opreme, ki temelji na Web tehnologijah
- delo na back-end in front-end ter komunikacijskih protokolih web platforme
- programiranje v Javi in relacijskih podatkovnih bazah
- dokumentiranje razvoja modulov (tehnična in funkcijska specifikacija)
- sodelovanje z ekipo na zagonih projektov širom Evrope in z oddelkom za podporo.

Od kandidatov zahtevamo

- minimalno 4 leta delovnih izkušenj
- izkušnje z razvojem v Spring framework in Angular
- izkušnje s Cloud rešitvami (AWS)
- aktivno znanje vsaj enega tujega jezika (angleščina in/ali nemščina)
- dgovornost in zanesljivost
- analitičnost in samoiniciativnost
- interes za službena potovanja.

Kandidatom ponujamo

- stalen stik z najsodobnejšimi tehnologijami
- delo v mednarodnem okolju, na projektih v tujini in stik s tujimi strankami
- redna izobraževanja na različnih področjih
- fleksibilen delovni čas in delo na daljavo
- sproščeno in kreativno delovno okolje
- možnost kariernega napredovanja in osebnega razvoja.

Kontakt

Če si se prepoznal v naših pričakovanjih in ti je ponudba zanimiva, nam pošlji vlogo skupaj s svojim življenjepisom na naslov: jobs@epilog.net.

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ljubljana
Plačilo:
od 3.000 bruto dalje + dodatne ugodnosti EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

web tehnologije
napredno znanje
Spring framework, Angular
napredno znanje
izkušnje s Cloud rešitvami (AWS)
napredno znanje
Java
napredno znanje
angleški ali nemški jezik
napredno znanje

O podjetju

Dinamična ekipa, realni izzivi, sodobne tehnologije, ambicioznost, trdo delo in veliko zabave. Že 30 let. To je Epilog, vodilno slovensko podjetje na področju zagotavljanja najsodobnejših rešitev informacijske podpore pri avtomatizaciji in optimizaciji logističnih procesov.
Znanje in izkušnje na področju informacijskih sistemov upravljanja notranje logistike, upravljanja proizvodnih procesov, planiranja, povezovanja ter usklajevanja človeških in strojnih virov v enoten sistem ter sledenja, smo strnili v družino produktov, znano pod blagovno znamko Atlas.

PRIHODNOST ŽIVIMO ŽE DANES
Pred nami je digitalna oskrbovalna veriga, prepletena z novimi tehnologijami. Robotizacija je panoga, ki je v izrazitem vzponu. V skladiščih bo vse več robotskega komisioniranja in avtomatskega transporta. Učenje in prepoznavanje vzorcev, napredna analitika in simulacija bosta v veliko pomoč pri napovedi trendov, ki bodo podjetja usmerjala pri prihodnjih odločitvah.

S stalnim razvojem in inoviranjem se odzivajo na kompleksne in hitre spremembe na trgu. Lasten razvoj elektronske in programske opreme za avtomatsko vodena vozila (AGV) nam bo tudi v prihodnje omogočal implementacijo najzahtevnejših rešitev v notranji logistiki.

Zakaj bi želel delati za vas

Epilog je mesto, kjer povezujemo robote, avtomatsko vodena vozila, mobilne naprave in ljudi v delujoč "eko sistem" notranje logistike. Delamo v mednarodnem okolju, na projektih v tujini in imamo stik s tujimi strankami. V svoje delo vnašamo znanje, odličnost in strast. Cenimo kreativnost, inovativnost ter ambicioznost. Verjamemo v zmagovalo kombinacijo timskega dela, talentov in želje po nenehnem osebnem razvoju. Zato spodbujamo prenos znanja in omogočamo izobraževanja na različnih področjih.

Od februarja 2019 smo del avstrijske multinacionalke Knapp, To nam odpira nove priložnosti za sodelovanje z največjimi globalnimi strankami kot tudi priložnosti za karierni razvoj in nove zaposlitvene možnosti.

Naše vodilo je: "work hard, play hard". Imamo sproščeno in urejeno delovno okolje. Fleksibilen delovni čas pa nam olajša marsikatero usklajevanje službenih in zasebnih obveznosti.

Če ti je tako okolje blizu in imaš željo spopasti se z izzivi industrije 4.0, si prav gotovo oseba, ki lahko obogati naš tim z novim znanjem in idejami. Oglasi se nam!