»

Strokovnjak za strojno učenje in napovedno analitiko - podatkovni vedež (Data Scientist) pripravnik @ CREApro d.o.o.

Opis delovnega mesta

Delovne naloge so pomoč pri razvijanju napovednih algoritmov, pri postavljanju modelov za napovedovanje prihodnosti iz večjih količin podatkov ter pri vključevanju modelov in njihovih napovedi v poslovne procese.
Od kandidatke/kandidata pričakujemo:
- radovednost pri odkrivanju skrivnosti v podatkih
- znanje verjetnosti in statistike
- veselje do programiranja
- študij programov matematika, uporabna matematika, fizika, računalništvo in informatika, kognitivna znanost, elektro ali primerljivih programov
- poznavanje orodij R, Python, C, SQL
- znanje vsaj enega tujega jezika, obvezno angleščina
- poznavanje področja strojnega učenja
- poznavanje analize podatkov

Okvirno neto plačilo 1.000€/mesec.

Kontakt

CREApro d.o.o., Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana
marjeta.zupancic@creapro.si

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
LJUBLJANA
Plačilo:
1000 EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

orodij R, Python, C, SQL
začetnik
poznavanje področja strojnega učenja
začetnik
poznavanje analize podatkov
začetnik
angleški jezik
napredno znanje

O podjetju

CREApro je podjetje za izboljšanje poslovnih rešitev in uspešnosti poslovanja. Naše temeljno prepričanje je, da je uspešnost mogoče načrtovati in razvijati. Naša naloga je pomagati podjetjem, da s svojimi aktivnostmi, ki ustvarjajo vrednost, dosežejo izjemne rezultate – kar pomeni, že v osnovi oblikovati procese tako, da bodo le-ti imeli večjo vrednost za stranke, zaposlene in lastnike. Sodelovali smo že z različnimi podjetji in naše poslanstvo je, da pri vsakem sodelovanju dosežemo prave rezultate. Sodelujemo z različnimi podjetji z namenom, da bi občutno izboljšali učinkovitost njihovih poslovnih procesov. CREApro z inovacijami v poslovnih procesih in odličnostjo zanesljivo pripomore k doseganju poslovnega uspeha v kateri koli organizaciji. Osebje, procese, podatke in tehnologije obravnavamo celostno, kar nam v kombinaciji s pragmatičnim in nepristranskim pristopom pomaga pri iskanju inovativne in prave rešitve. Preverjen pristop, ki ga CREApro uporablja, izhaja iz najboljših praks s področij vodenja poslovnih procesov in inovacij, ki ga vodijo izkušeni panožni strokovnjaki. Naše izkušnje izhajajo iz resničnega sveta – iz vodenja podjetij, inovacij, poslovanja, informacijske tehnologije in podatkovne znanosti; mi smo ljudje, ki smo vse to dejansko preizkusili. Pri vsakem sodelovanju se učimo z našimi strankami in naše stranke se pri vsakem sodelovanju učijo skupaj z nami. Smo podjetje, ki se nenehno izpopolnjuje in uči: in to delamo hitreje od ostalih.