»

Strokovnjak za strojno učenje in napovedno analitiko - podatkovni vedež (Data Scientist) @ CREApro d.o.o.

Opis delovnega mesta

Delovne naloge so razvijanje napovednih algoritmov, postavljanje modelov za napovedovanje prihodnosti iz večjih količin podatkov ter vključevanje modelov in njihovih napovedi v poslovne procese.
Od kandidatke/kandidata pričakujemo:
- v zadnjih 5 letih narejena diplomska/magistrska/doktorska naloga s področja strojnega učenja ali napovedne analitike ALI 3 leta delovnih izkušenj s teh področij
- končana visokošolska izobrazba smeri matematika, uporabna matematika, fizika, računalništvo in informatika, kognitivna znanost, elektro ali primerljive smeri
- solidno teoretično znanje s področja naprednih metod strojnega učenja
- znanje jezika R, Python ali C
- znanja SQL
- znanje vsaj enega tujega jezika, obvezno angleščina

Lastnosti, ki jih v družbi CREApro cenimo, so odgovornost, nenehna želja po učenju in raziskovanju, sposobnost samostojnega premagovanja strokovnih in poslovnih izzivov, analitične in logične sposobnosti, potrpežljivost pri delu z ljudmi, sposobnost pisanja besedil, znanje tujih jezikov, pozitivna naravnanost ter vztrajnost in natančnost.

Okvirno ponujeno neto plačilo je 1.400€/mesečno.

Kontakt

CREApro d.o.o., Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana
marjeta.zupancic@creapro.si

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
LJUBLJANA
Plačilo:
1400 EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

metode strojnega učenja
napredno znanje
jezik R, Python ali C
napredno znanje
SQL
napredno znanje
angleški jezik
napredno znanje

O podjetju

CREApro je podjetje za izboljšanje poslovnih rešitev in uspešnosti poslovanja. Naše temeljno prepričanje je, da je uspešnost mogoče načrtovati in razvijati. Naša naloga je pomagati podjetjem, da s svojimi aktivnostmi, ki ustvarjajo vrednost, dosežejo izjemne rezultate – kar pomeni, že v osnovi oblikovati procese tako, da bodo le-ti imeli večjo vrednost za stranke, zaposlene in lastnike. Sodelovali smo že z različnimi podjetji in naše poslanstvo je, da pri vsakem sodelovanju dosežemo prave rezultate. Sodelujemo z različnimi podjetji z namenom, da bi občutno izboljšali učinkovitost njihovih poslovnih procesov. CREApro z inovacijami v poslovnih procesih in odličnostjo zanesljivo pripomore k doseganju poslovnega uspeha v kateri koli organizaciji. Osebje, procese, podatke in tehnologije obravnavamo celostno, kar nam v kombinaciji s pragmatičnim in nepristranskim pristopom pomaga pri iskanju inovativne in prave rešitve. Preverjen pristop, ki ga CREApro uporablja, izhaja iz najboljših praks s področij vodenja poslovnih procesov in inovacij, ki ga vodijo izkušeni panožni strokovnjaki. Naše izkušnje izhajajo iz resničnega sveta – iz vodenja podjetij, inovacij, poslovanja, informacijske tehnologije in podatkovne znanosti; mi smo ljudje, ki smo vse to dejansko preizkusili. Pri vsakem sodelovanju se učimo z našimi strankami in naše stranke se pri vsakem sodelovanju učijo skupaj z nami. Smo podjetje, ki se nenehno izpopolnjuje in uči: in to delamo hitreje od ostalih.