»

Junior Java razvijalec (m/Ž) @ Epilog, d.o.o.

Opis delovnega mesta

Iščemo Junior Java razvijalca za atraktivno delo na področju razvoja informacijskih sistemov za vodenje avtomatskih skladišč.

Te mika razvoj programske opreme, ki povezuje in poganja naprave in robote v skladiščih 24/7? Si želiš pridobiti mednarodne izkušnje, a se ne v celoti odpovedati kakovosti življenja doma? Te zanima reševanje izzivov z Javo, SQL, mobilnimi tehnologijami idr.?

Ne oklevaj! Postani del dinamične računalniške ekipe, ki iz Slovenije osvaja svet.

Kaj bo tvoje delo?
- Razvoj komunikacijskih protokolov, logističnih in optimizacijskih algoritmov za avtomatizirane naprave in robote v avtomatskih skladiščih.
- Programiranje v Javi po principih objektnega programiranja in MVC.
- Delo s podatkovno bazo Oracle.
- Delo z dvo in trinivojskimi arhitekturami.
- Testiranje avtomatskih naprav v skladiščih in na daljavo preko simulatorjev.
- Sodelovanje z ekipo na zagonih projektov širom Evrope in z oddelkom za podporo.

Od kandidatov zahtevamo

Delo ti bo lažje, če:
- imaš izkušnje s programiranjem v višjih programskih jezikih: Java,
- poznaš osnovne protokolov komunikacije omrežnih naprav,
- aktivno znaš vsaj en tuji jezik (angleščina in/ali nemščina),
- želiš nadgraditi svoje znanje,
- si odgovoren in zanesljiv in
- imaš interes za službena potovanja.

Kandidatom ponujamo

Kaj te čaka?
- Delo v mednarodnem okolju, na projektih v tujini in stik s tujimi strankami.
- Stalen stik z najsodobnejšimi tehnologijami.
- Redna izobraževanja na različnih področjih in mentorstvo.
- Fleksibilen delovni čas in delo na daljavo.
- Sproščeno in kreativno delovno okolje.
- Možnost kariernega napredovanja in osebnega razvoja.

Kontakt

Če si prepoznal prosto delovno mesto kot super priložnot za karierni ravzoj, nam pošlji vlogo skupaj s svojim življenjepisom na naslov: jobs@epilog.net.

Se želiš prepričati, če so ti naše vrednote in "team spirit" blizu? Klikni na www.epilog.net/zaposlitev.

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ljubljana
Plačilo:
od 2.100 EUR bruto dalje + dodatne ugodnosti EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

programiranje v Javi
začetnik
angleščina ali nemščina
napredno znanje
protokoli komunikacije omrežnih naprav
začetnik
poznavanje podatkovne baze Oracle
začetnik

O podjetju

Dinamična ekipa, realni izzivi, sodobne tehnologije, ambicioznost, trdo delo in veliko zabave. Že 30 let. To je Epilog, vodilno slovensko podjetje na področju zagotavljanja najsodobnejših rešitev informacijske podpore pri avtomatizaciji in optimizaciji logističnih procesov.
Znanje in izkušnje na področju informacijskih sistemov upravljanja notranje logistike, upravljanja proizvodnih procesov, planiranja, povezovanja ter usklajevanja človeških in strojnih virov v enoten sistem ter sledenja, smo strnili v družino produktov, znano pod blagovno znamko Atlas.

PRIHODNOST ŽIVIMO ŽE DANES
Pred nami je digitalna oskrbovalna veriga, prepletena z novimi tehnologijami. Robotizacija je panoga, ki je v izrazitem vzponu. V skladiščih bo vse več robotskega komisioniranja in avtomatskega transporta. Učenje in prepoznavanje vzorcev, napredna analitika in simulacija bosta v veliko pomoč pri napovedi trendov, ki bodo podjetja usmerjala pri prihodnjih odločitvah.

S stalnim razvojem in inoviranjem se odzivajo na kompleksne in hitre spremembe na trgu. Lasten razvoj elektronske in programske opreme za avtomatsko vodena vozila (AGV) nam bo tudi v prihodnje omogočal implementacijo najzahtevnejših rešitev v notranji logistiki.

Zakaj bi želel delati za vas

Epilog je mesto, kjer povezujemo robote, avtomatsko vodena vozila, mobilne naprave in ljudi v delujoč »eko sistem« notranje logistike. Delamo v mednarodnem okolju, na projektih v tujini in imamo stik s tujimi strankami. V svoje delo vnašamo znanje, odličnost in strast. Cenimo kreativnost, inovativnost ter ambicioznost. Verjamemo v zmagovalo kombinacijo timskega dela, talentov in želje po nenehnem osebnem razvoju. Zato spodbujamo prenos znanja in omogočamo izobraževanja na različnih področjih.

Od februarja 2019 smo del avstrijske multinacionalke Knapp, To nam odpira nove priložnosti za sodelovanje z največjimi globalnimi strankami kot tudi priložnosti za karierni razvoj in nove zaposlitvene možnosti.

Naše vodilo je: "work hard, play hard". Imamo sproščeno in urejeno delovno okolje. Fleksibilen delovni čas pa nam olajša marsikatero usklajevanje službenih in zasebnih obveznosti.

Če ti je tako okolje blizu in imaš željo spopasti se z izzivi industrije 4.0, si prav gotovo oseba, ki lahko obogati naš tim z novim znanjem in idejami. Oglasi se nam!