»

Potrebujemo nov veter - iščemo sodelavca pri izdelavi spletnih strani (PHP, JS, CSS) -- brisan oglas

Opis delovnega mesta

Agencija za spletne rešitve Sloway smo že uveljavljeno podjetje pri iskanju spletnih rešitev za obstoječe in nove partnerje. Smo najprijaznejša spletna agencija, ki skrbi za dobre odnose s partnerji in znotraj kolektiva. Skrbimo za integracije v poslovne sistem strank in izdelujemo samostojne spletne rešitve. Pomagamo pri nastopih na digitalnem trgu, skrbimo za promocijo in zagotavljamo najboljšo uporabniško izkušnjo pri uporabi naših rešitev.
Iščemo novega sodelavca, ki bi prinesel nove ideje v naš team, obvlada spletno programiranje, ima izkušnje z Wordpress sistemom in se je pripravljen soočiti z našo rešitvijo za izdelavo spletnih sistemov. Če si že kdaj videl Google Ads sistem od blizu ti tudi ne bo šteto v zlo 😉.

Najraje delamo rešitve po meri, z integracijo v poslovno informacijske sisteme naročnika. Ne branimo se pa tudi predstavitvenih strani, spletnih trgovin in drugih produktov na področju spleta. Stremimo k tem da združujemo vrhunski izgled, dobro uporabniško izkušnjo, usmerjenost v rezultate in fair play!

Če te zanima in se čutiš kompetentnega, da bi rad poizkusil z nami, te vabimo na neobvezujočo kavico. Prej pa nam pošlji še kak mail s svojo predstavitvijo in življenjepisom. Pa ne pozabi pripeti katere od referenc. Načeloma dajemo priložnost tudi sodelavcem brez formalnih izkušenj, vendar si želimo novih in konkretnih idej in predlogov, tako da so izkušnje zaželene.

Od kandidatov zahtevamo

Izkušnje z razvojem spletnih strani
Občutek za odgovornost, radi bi vedeli, da se nate lahko zanesemo
Želja po raziskovanju in izboljšavah
Kompatibilnost z našim kolektivom

Kandidatom ponujamo

Redno zaposlitev
Priložnost za rast
Napredovanje in višjo plačo
Možnost občasnega dela od doma
Zagotovljeno parkirišče
Urejeno delovno okolje

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ljubljana
Plačilo:
1000-2000 EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

HTML
napredno znanje
CSS
napredno znanje
JAVASCRIPT
napredno znanje
PHP
napredno znanje
MySql
napredno znanje