»

Software developer @ Pessl Instruments GmbH

Opis delovnega mesta

Oglas objavljamo v angleškem jeziku, ker je znanje le-tega pogoj za zaposlitev.

To increase our software team, we are currently looking for experienced frontend and backend developers. Your knowledge can make the world a better place. Your skills and creativity can contribute to the development of products that help improve and increase food production while making agriculture more sustainable and environmentally friendly. You can be a part of an international software development team in a well-established and fast-growing company in the field of IoT for Agriculture.

Graz/Weiz in Austria in the heart of Europe offers excellent and safe living conditions for families with lots of things to do outside of work.

It would be our pleasure to strengthen our R&D Team with what you have to offer as a software development team member.

Od kandidatov zahtevamo

We expect:

- Bachelors- or Masters degree in Computer Science or similar, or 3+ years relevant work experience
- Good written and spoken English
- Backend: Working experience with PHP
- Frontend: Working experience with Angular and/or React, HTML, CSS, JSON, JavaScript (ES6)
- Preferably skills with RESTful web services
- Experience with version control SW such as Git
- Interest in algorithmic design and working with data series
- Cooperative development with a focus on efficient and testable code

Kandidatom ponujamo

We offer:

- Agile, autonomous and flexible teamwork
- Work on new web technologies together with experienced developers
- International experience and contacts
- Performance-linked wages, in line with the industry standard
- Full-time job: 38.5 hours/week, 14 salaries and 5 weeks of holidays
- possibility to work from home up to 2 days per week

Kontakt

Send your CV and motivational letter in English to Mrs. Kleinhappl, elisabeth.kleinhappl@metos.at or apply on the following page: http://metos.at/join-us/#eighteenth

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Werksweg
Plačilo:
1800 - po dogovoru EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

English
napredno znanje

O podjetju

Podjetje Pessl Instruments že več kot 35 let ponuja orodja za odločanje na podlagi informacij. Celoten nabor brezžičnih solarnih nadzornih sistemov, združenih pod znamko METOS®, in spletno platformo FieldClimate.com se lahko uporablja v vseh podnebnih območjih in različnih industrijskih panogah ter za različne namene – od kmetijstva do raziskav, hidrologije, meteorologije, opozarjanja na poplave in še veliko več. METOS® je z leti postala svetovno znana blagovna znamka z lokalno podporo in ponosni smo na to, da nam je uspelo prodreti v skoraj vsak kotiček sveta. Verjamemo, da so ključ do uspeha trajne, visoko natančne tehnologije in podpora naših usposobljenih partnerjev po vsem svetu. Znamka METOS® je vzdržljivejša in učinkovitejša, lažja za uporabo, skupni stroški pa so za uporabnika najugodnejši. Podjetje Pessl Instruments GmbH je mednarodno zastopano v 60 državah in izvaža v kar 85 držav.

Zakaj bi želel delati za vas

Mednarodno osebje na sedežu podjetja v Weizu trenutno zastopa 12 narodov. V pisarni govorimo angleško. Hierarhija je ploska, sodelujemo v manjših ekipah. Kosilo z različnimi začimbami in raznovrstnih okusov pogosto pripravijo kar naši zaposleni v kuhinji, ki se nahaja v sobi za druženje. Delovni čas je kar najbolj prožen in zaposleni sami odločajo o delovnih sklopih, ki jih je treba dokončati, v dogovoru s sodelavci. Čeprav smo dejavni že 35 let, je začetna vnema še vedno prisotna. Zaposleni so ponosni na naše produkte in mednarodno dejavnost.

Programerski vprašalnik