»

Front-end developer @ GlobaliD

Opis delovnega mesta

globaliD (https://www.global.id/) išče senior front-end programerje ki bi s pridružitvijo našim desetim ekipam prispevali k razvoju digitalne identitetne rešitve.

Od kandidatov zahtevamo

Od kandidatov pričakujemo ustrezna strokovna znanja, poleg tega pa od sodelavcev pričakujemo timsko ter ciljno naravnanost, samodiscipliniranost, motiviranost ter željo po spoznavanju in raziskovanju novih tehnologij. Cenimo tudi željo po pridobivanju novih znanj ter širjenje obstoječih znanj med sodelavci. Dodatno vrednost doprinaša natančnost ter doslednost pri delu ter komunikativnost, saj vzdržujemo sproščeno delovno okolje v katerem se radi družimo.

Kandidatom ponujamo

-Redno zaposlitev za polni delovni čas, z možnostjo takojšnjega pričetka.
-Poleg redne zaposlitve, ki je naš primarni način sodelovanja nudimo možnost tudi za sodelovanje z zunanjimi izvajalci.
-Fleksibilen delovni čas, ki vključuje tako prihode kot odhode na delo ter delo na daljavo po dogovoru v skladu s potrebami in željami posameznika.
-Delo s sodobnimi tehnologijami, možnosti za izobraževanja, predajo znanja med sodelavci ter podporo pri rasti in razvoju.
-Delo v mladi, motivirani in samoiniciativni ekipi, ki živi in deluje v sproščenem in pozitivnem vzdušju.
-Delo na lokaciji poteka v prenovljenih poslovnih prostorih.

Kontakt

careers-slo@global.id

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ljubljana
Plačilo:
2.500 - 4.500 bruto EUR / mesec
Delovni čas:
po dogovoru

 

Zahtevana znanja

ReactJs
napredno znanje
Typescript
napredno znanje
Angleški jezik
napredno znanje

O podjetju

V podjetju GlobaliD kreiramo univerzalno, uporabniku prijazno digitalno identitetno rešitev, ki je enostavna za uporabo. Uporabnike povezuje s svojimi edinstvenimi imeni, in jim tako na varen način, kjerkoli po svetu, zagotavlja nadzor nad upravljanjem s svojo identiteto.

Programerski vprašalnik