»

Full stack spletni razvijalec/ka @ GEOTRAX d.o.o.

Opis delovnega mesta

Iščemo razvijalca/ko, ki bo prevzel/a razvoj spletne aplikacije za sistem sledenja predmetov in oseb po poslovnih in proizvodnih objektih (t.i. »asset tracking«) in njihovi okolici.

Celotna rešitev deluje v kombinaciji z Bluetooth LE beacon-i in stacionarnimi Bluetooth skenerji, ki so povezani v internet in razporejeni po objektih. Vaše delo bo obsegalo razvoj spletne aplikacije, ki bo vhodne podatke iz skenerjev ustrezno obdelala, prikazala v uporabniškem vmesniku in jih po potrebi posredovala naprej do obstoječih sistemov naših strank. Razvoj strojne opreme poteka v sodelovanju z ekipo Chipolo.

Prototipna aplikacija že obstaja, izvedeni so bili tudi pilotni projekti. Vaša naloga bo sistem najprej postaviti »od začetka« z upoštevanjem pridobljenih tehničnih izkušenj in odzivov strank, ki smo jih pridobili v sklopu pilotnih projektov, nato pa nadaljnji razvoj in vključitev novih strank.

Od kandidatov zahtevamo

- Izkušnje z razvojem zalednih delov spletnih aplikacij, kjer pričakujemo največ izzivov (prednost imajo PHP, ASP.NET Core ali Go)
- Poznavanje delovanja podatkovnih baz (relacijskih in ne-relacijskih) do te mere, da lahko raziščete primerne načine za shranjevanje podatkov in se odločite za ustrezno rešitev
- Poznavanje osnov administracije spletnih strežnikov in/ali dela z oblačnimi storitvami, da lahko postavite testno in produkcijsko okolje aplikacije in si uredite primerno avtomatizacijo ključnih procesov
- Osnove razvoja uporabniških vmesnikov (gre za B2B aplikacijo, kjer je ključna uporabnost (UX) in ne najnovejše oblikovne smernice)

Kandidatom ponujamo

- Zaposlitev za določen čas (1 leto, 3 meseci poskusnega dela) z možnostjo kasnejše zaposlitve za nedoločen čas
- Fleksibilen delovni čas (svoje delo lahko prilagodiš morebitnim obveznostim in aktivnostim) ter možnost dela od doma (cca. 2 dni na teden)
- Pisarna v podjetniškem pospeševalniku Katapult (katapult.si)
- Delujoče testno okolje na lokaciji v Trbovljah, tudi ena večjih stranka je v neposredni bližini

Kontakt

CV na zaposlitev@geotrax.io - prijave zbiramo do konca maja 2020.

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Trbovlje
Plačilo:
2300 € bruto EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

PHP, ASP.NET Core ali Go
napredno znanje
podatkovne baze
napredno znanje
git
začetnik
devops
začetnik
unit testing, integration testing
začetnik
linux
začetnik

O podjetju

GEOTRAX je mlado podjetje, ki se ukvarja z razvojem sistema za nadzor in upravljanje s sredstvi podjetja. S sistemom, ki ga ponujamo, podjetja enostavno spremljajo, identificirajo in nadzirajo pomembne poslovne procese in aktivnosti v podjetju.

Programerski vprašalnik