»

C++ razvijalec (m/ž) @ Epilog, d.o.o.

Opis delovnega mesta

Suvereno in samozavestno raziskuješ svet računalniških igric in imaš programski jezik C++ v malem prstu? Imaš željo po razvijanju »igric« za realen svet?
Išče se C++ razvijalec, ki ne pozna ovir. Ki je proaktiven, iznajdljiv, z voljo po učenju in deljenju znanja z ostalimi sodelavci.
Če te mikajo velike igrače in sodobne tehnologije ter povezovanje le-teh v enoten sistem, potem si pravi za nas.

Delo obsega:
- samostojno programiranje v C++
- integracija in razvoj komunikacijskih protokolov, logističnih in optimizacijskih algoritmov za naprave in robote v avtomatskih skladiščih
- delo s podatkovno bazo Oracle (SQL in PL/SQL)
- delo z dvo in trinivojskimi arhitekturami
- mentoriranje in prenos znanja
- testiranje in zagon naprav v pisarni in na terenu

Od kandidatov zahtevamo

- aktivno programiranje v programskem jeziku C++
- Java, C#, Oracle PL/SQL znanje je prednost
- poznavanje osnov relacijskih podatkovnih baz
- aktivno znanje vsaj enega tujega jezika (angleščina in/ali nemščina)
- zanimanje za procese notranje logistike
- odgovornost in zanesljivost
- izkušnje z delom v timu
- analitičnost in samoiniciativnost

Kandidatom ponujamo

- delo v mednarodnem okolju, na projektih v tujini in stik s tujimi strankami
- stalen stik z najsodobnejšimi tehnologijami
- redna izobraževanja na različnih področjih
- fleksibilen delovni čas
- sproščeno in kreativno delovno okolje
- možnost kariernega napredovanja in osebnega razvoja
- raznoliko delo

Kontakt

Če si pravi kandidat, se nam oglasi. Pošlji svojo predstavitev (CV) na jobs@epilog.net.
Še več o nas in prostih delovnih mestih pa izveš na www.epilog.net/zaposlitev, kjer se tudi lahko prijaviš.

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ljubljana
Plačilo:
2300 eur bruto EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

C++ programiranje
napredno znanje
podatkovne baze
napredno znanje
angleški jezik
napredno znanje

O podjetju

Dinamična ekipa, realni izzivi, sodobne tehnologije, ambicioznost, trdo delo in veliko zabave. Že 30 let. To je Epilog, vodilno slovensko podjetje na področju zagotavljanja najsodobnejših rešitev informacijske podpore pri avtomatizaciji in optimizaciji logističnih procesov.
Znanje in izkušnje na področju informacijskih sistemov upravljanja notranje logistike, upravljanja proizvodnih procesov, planiranja, povezovanja ter usklajevanja človeških in strojnih virov v enoten sistem ter sledenja, smo strnili v družino produktov, znano pod blagovno znamko Atlas.

PRIHODNOST ŽIVIMO ŽE DANES
Pred nami je digitalna oskrbovalna veriga, prepletena z novimi tehnologijami. Robotizacija je panoga, ki je v izrazitem vzponu. V skladiščih bo vse več robotskega komisioniranja in avtomatskega transporta. Učenje in prepoznavanje vzorcev, napredna analitika in simulacija bosta v veliko pomoč pri napovedi trendov, ki bodo podjetja usmerjala pri prihodnjih odločitvah.

S stalnim razvojem in inoviranjem se odzivajo na kompleksne in hitre spremembe na trgu. Lasten razvoj elektronske in programske opreme za avtomatsko vodena vozila (AGV) nam bo tudi v prihodnje omogočal implementacijo najzahtevnejših rešitev v notranji logistiki.

Zakaj bi želel delati za vas

Epilog je mesto, kjer povezujemo robote, avtomatsko vodena vozila, mobilne naprave in ljudi v delujoč »eko sistem« notranje logistike. Delamo v mednarodnem okolju, na projektih v tujini in imamo stik s tujimi strankami. V svoje delo vnašamo znanje, odličnost in strast. Cenimo kreativnost, inovativnost ter ambicioznost. Verjamemo v zmagovalo kombinacijo timskega dela, talentov in želje po nenehnem osebnem razvoju. Zato spodbujamo prenos znanja in omogočamo izobraževanja na različnih področjih.

Od februarja 2019 smo del avstrijske multinacionalke Knapp, To nam odpira nove priložnosti za sodelovanje z največjimi globalnimi strankami kot tudi priložnosti za karierni razvoj in nove zaposlitvene možnosti.

Naše vodilo je: "work hard, play hard". Imamo sproščeno in urejeno delovno okolje. Fleksibilen delovni čas pa nam olajša marsikatero usklajevanje službenih in zasebnih obveznosti.

Če ti je tako okolje blizu in imaš željo spopasti se z izzivi industrije 4.0, si prav gotovo oseba, ki lahko obogati naš tim z novim znanjem in idejami. Oglasi se nam!