»

Razvojni/a inženir/ka - programer/ka @ Arctur d.o.o.

Opis delovnega mesta

Arcturjevci že 27 let združujemo kreativnost in izkušnje ter razvijamo rešitve, ki spreminjajo naša življenja. Če si tudi ti tak/a, da ne želiš samo slediti spremembam, ampak jih soustvarjati, se nam pridruži!

Iščemo Razvojnega inženirja - junior programerja/ko (m/ž), ki bo postal/a del naše ekipe sestavljene iz strokovnjakov različnih profilov. Izkušnje so skoraj obvezne, saj iščemo programerja/ko, ki je s spodaj naštetimi tehnologijami dobro seznanjen/a in jih je že uporabljal/a.

Vrednote, ki so pri nas zelo pomembne so: zagnanost, pripadnost, veselje do dela in timska naravnanost. Iščemo sodelavko/ca, ki je naklonjen odprtokodnim rešitvam in se je pripravljen učiti ter slediti trendom.

Tvoje delo bo obsegalo predvsem vzdrževanje in dopolnjevanje strežniške aplikacije, ki je spisana v JavaEE okolju. Doponjeval boš SQL bazo, programiral pridobivanje in shranjevanje podatkov iz baze ter izdeloval prikaze v uporabniškem vmesniku in raznih poročilih. Po potrebi boš izdelal tudi REST servise.

Od kandidatov zahtevamo

Željena znanja:
JavaEE (JSF, JPA, CDI, EJB).
Angular (Typescript)
Jasper reports
HTML, CSS/SASS
SQL in načrtovanje baz.
GIT source control.
LINUX osnove.

Kandidatom ponujamo

Delo poteka v sproščenem in kreativnem duhu, v sodobnih prostorih v Novi Gorici ali v naših prostorih na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani. Bruto plača od 2.200 EUR naprej, izobraževanja so del naše kulture in vedno na voljo, petkova popoldanska, druženja pa obvezni del delavnika.

Kontakt

Če te sodelovanje z nami zanima in si pripravljen/a na nov izziv se čimprej prijavi. Prijave z življenjepisom sprejemamo na info@arctur.si do 29.2.!

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Nova Gorica ali Ljubljana
Plačilo:
Bruto od 2200 EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

JavaEE (JSF, JPA, CDI, EJB)
napredno znanje
Angular (Typescript)
začetnik
Jasper reports
predhodno znanje ni potrebno
HTML, CSS/SASS
napredno znanje
SQL in načrtovanje baz
napredno znanje
GIT source control
napredno znanje
LINUX osnove
začetnik

O podjetju

Smo visokotehnološko podjetje Arctur d.o.o., s sedežem v Novi Gorici, ki že 28 let nenehno strmimo k inovativnim in uporabniku prijaznim IT rešitvam za podjetja, državo, javne ustanove, raziskovalne ustanove in nevladne organizacije. Zagotavljamo IT rešitve po meri naročnika in smo vodilni izvajalec storitev na področju superračunalništva v jugovzhodni in srednji Evropi za mala in srednja podjetja. Danes zaposlujemo več kot 40 strokovnjakov. Skupaj tvorimo ekipo z neprecenljivimi znanji in izkušnjami na področju ICT R&D, programiranja, ICT svetovanja, dizajna in 3D animacije.

Zakaj bi želel delati za vas

Vrednote, ki so pri nas zelo pomembne so: zagnanost, pripadnost, veselje do dela in timska naravnanost. Izobraževanja so del naše kulture in vedno na voljo, petkova popoldanska druženja pa obvezni del delavnika.

Programerski vprašalnik