»

Senior Consultant OT Documentum xCP Developer @ ENTERPRYZE d.o.o.

Opis delovnega mesta

Za našega naročnika iščemo novega sodelavca, ki ima željo po spremembi okolja, na delovnem mestu Senior Consultant OT Documentum xCP Developer, kateri bo deloval v mednarodni vladni organizaciji v Bruslju.

Njegova primarna naloga bo implementacija sprememb in reševanje tehničnih incidentov, ki so potrebni za nemoteno delovanje sistema.

Od kandidatov zahtevamo

Iščemo samostojnega in odločnega kandidata s sledečimi znanji:

- vsaj 5 let izkušenj na področju načrtovanja, razvoja in konfiguriranja OT Documentum xCP aplikacij; z vsaj 1+ let izkušenj na področju xCP 16.4.1 ali več
- vsaj 5 let izkušenj na področju Java programiranja
- aktivno znanje angleškega jezika

Kandidatom ponujamo

Kandidatom bo ponujeno sodelovanje v obliki pogodbenega dela, dodatno pa bo pridobil ustrezen certifikat s področja varovanja tajnih podatkov.

Izbran kandidat bo imel možnost opravljanja dela v veliki mednarodni organizaciji, ki svojim sodelavcem omogoča strokovni in osebni razvoj, profesionalne odnose ter delo v sproščenem okolju.

Okvirno plačilo, ki ga naročnik ponuja je 75 eur/uro bruto.

Kontakt

Vaše prijave ali dodatna vprašanja lahko pošljete na simona.kufersin@enterpryzeconsulting.com.

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Bruselj, Belgija
Plačilo:
60 EUR / uro
Delovni čas:
po dogovoru

 

Zahtevana znanja

Java
napredno znanje

O podjetju

Enterpryze Consulting je mednarodno svetovalno podjetje, specializirano za zagotavljanje številnih svetovalnih storitev, zunanjih rešitev in storitev razvoja aplikacij za vladne in nevladne organizacije.

Zakaj bi želel delati za vas

Enterpryze Consulting je sestavljen iz specializiranih svetovalcev, ki vse združujejo teorijo s praktičnimi in uporabnimi izkušnjami. Naš mednarodni doseg v kombinaciji s profesionalnim poznavanjem in razumevanjem lokalnih trgov nam omogoča, da ponudimo popolnoma prilagojen pristop k vsem zahtevam naše stranke.
Naše poslanstvo je zagotavljati najvišjo kakovost svetovalnih storitev in povečati vrednost za naše stranke, zaposlene in naše partnerje. S svojimi strankami sodelujemo pri ustvarjanju zmožnosti, ki organizacijam omogočajo trajnostno prednost. Skupaj lahko oblikujemo prihodnost.

Programerski vprašalnik