Slo-Tech

»

Java razvijalec / ka - Ljubljana @ Inden d.o.o.

Opis delovnega mesta

Visokotehnološko podjetje Inden d.o.o. (Ljubljana, Vič) se ukvarja z digitalizacijo poslovnih procesov v industriji in energetiki. Zaradi povečanega obsega poslovanja zaposlimo razvijalca / razvijalko (back-end) z znanjem JAVE in SQL (MS SQL in/ali MySQL) in z vsaj dve leti izkušenj na podobnem delovnem mestu ter željo po osvajanju novih znanj.

Kandidatom ponujamo

Poleg vseh ugodnosti (kava, snacki, teambuildingi, fleksibilen delovni čas, možnost dodatnih izobraževanj, parkirno mesto…) ponujamo bruto plačilo 1700-2200€, polni regres in božičnico.

Kontakt

Prijave ali več informacij na andraz.zertek@inden.si.

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ljubljana
Plačilo:
1700-2200 (bruto) EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

JAVA
napredno znanje
SQL
napredno znanje

O podjetju

Inden d.o.o. je mlado visokotehnološko podjetje s sedežem v Ljubljani ustanovljeno leta 2016. Podjetje je specializirano za načrtovanje, razvoj in implementacijo naprednih informacijskih sistemov na področju informatike, industrije in energetike.
Med našimi rešitvami so kompleksni proizvodni sistemi MES, integracijski produkti za zajem podatkov iz strojev, sistem za spremljanje nakupa električne energije, skladiščni sistemi itn.
Naš cilj je preprost, pomagati podjetjem spoznati prednosti digitalizacije in konkretizirati pojme kot je Industrija 4.0. Kot mlada, inovativna in fleksibilna ekipa rušimo mite o IT-ju in postavljamo nove standarde, kar je tudi v skladu z našo vizijo – postati podjetje, ki nudi visokotehnološke rešitve in sodelovati z našimi strankami po principu partnerstva.

Zakaj bi želel delati za vas

Inden je hitro rastoče, visokotehnološko podjetje. Smo mladi in inovativni ter se kot taki odlično znajdemo v novih tehnologijah, v katerih menimo, da je prihodnost.

Programerski vprašalnik