Prijavi se z GoogleID

»

Razvijalec programske opreme @ INTELICOM D.O.O.

Opis delovnega mesta

Naše podjetje sestavlja učinkovit team, ki vnaprej predvidi potrebe strank in jim ponuja celostno uporabniško izkušnjo s produkti za avtomatizacijo procesov in digitalno transformacijo.

Želja in idej je vse več, zato vabimo v naše vrste razvijalce z znanjem iz različnih programskih jezikov: JAVASCRIPT, CSS, JAVA, MYSQL, MONGODB, PYTHON, ELIXIR, ANGULAR, BOOTSTRAP, FRONT-END-FRAMEWORKI ...
Iščemo sodelavce z navedenimi znanji, ne nujno vse v eni osebi :)

Poleg programskih jezikov je potrebno znanje delovanja Linux in Windows okolja.

Glavne naloge:
- razvoj programskih rešitev,
- sodelovanje pri razvoju in uvajanju novih konceptov in rešitev
- testiranje programskih rešitev
- sistemska podpora na nivoju operacijskih sistemov, aplikacij in strojne opreme

Od kandidatov zahtevamo

Dobrodošla, ne pa nujna, so različna znanja:
- poznavanje principov programiranja in vsaj enega višje nivojskega programskega jezika
- poznavanje spletnih tehnologij (HTML, PHP, JavaScript, CSS)
- poznavanje arhitekture in dela s podatkovnimi bazami
- poznavanje mrež in komunikacijskih protokolov
- poznavanje delovanje Linux in Windows okolja
- poznavanje virtualizacije in storitev v oblaku

Pomembna je samostojnost, samoiniciativnost in željo po novih izzivih ter pripravljenost na učenje in razvoj.

Kandidatom ponujamo

- delo z uporabo najsodobnejših tehnologij in rešitev,
- urejeno, prijetno delovno okolje, ki vlaga v razvoj zaposlenih,
- udeležba na konferencah in izobraževanjih,
- občasno delo od doma.

Kontakt

Lara Ibic - lara.ibic@intelicom.si ali pokličite 05/630-9158 ali preko skype-a: lara_ibic

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Koper
Plačilo:
od 1200 do 2500 (odvisno od znanja in samoiniciativnosti) EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

JAVASCRIPT
napredno znanje

O podjetju

Intelicom d.o.o. ponuja visoko kvalitetne storitve na področju informacijske tehnologije in digitalne transformacije podjetij.

Specializirali smo se na naslednjih področjih:

Poslovna analiza in svetovanje
Naši strokovnjaki imajo za seboj več kot 20 let izkušenj optimizacije poslovnih procesov in digitalne transformacije v različnih dejavnostih, od inžiniringa, gradbeništva, proizvodnje pa vse do finančnega sektorja, bančništva ter javnih institucij. Odlikuje nas široko poznavanje procesov, zaradi česar smo kompetentni sogovornik

Razvoj aplikacij
Poznavanje različnih platform, programskih jezikov in odprtokodnih rešitev nam omogoča, da lahko strankam ponudimo različne rešitve, ki jih enostavno integrirajo v že obstoječe informacijsko okolje in poslovne procese.

InteliDoc poslovne rešitve
Od ustanovitve Intelicom izdeluje učinkovite visoko kvalitetne programske rešitve digitalizacije poslovnih procesov za širok spekter dejavnosti in področij. Naša primarna družina produktov je InteliDoc, ki omogoča podjetjem enostavno upravljanje komunikacij, dokumentacije, procesov, projektov, zajema dokumentov, upravljanja s strankami in ostale poslovne aktivnosti.

Inženiring IT infrastrukture
Intelicom nudi visoko kvalitetne storitve upravljanja in inženiringa na področju IT infrastrukture. Uporabnikom različnih platform, Cloud, Microsoft, Linux, OSX, nudimo podporo in razvoj informacijskega sistema. Podpiramo različna komercialna okolja in odprtokodne sisteme, podatkovne strežnike, virtualizacijske platforme in komunikacijsko opremo. Sisteme znamo povezati v enovito in delujočo celoto.

Podpora in Vzdrževanje
Nudimo vzdrževanje informacijskih sistemov in rešitev ter zagotavljamo podporo uporabnikom.

Ponudba kvalitetne strojne in programske opreme
Nudimo visoko kvalitetno strojno in programsko opremo uveljavljenih znamk. Za dobavljene produkte strankam tudi nudimo tehnično podporo.

Strokovnost in izkušnje zagotavljajo, da našim strankam dobavljamo odlične storitve in izdelke. Pri projektih vključujemo le izkušene strokovnjake s širokim naborom znanj in izkušenj.

V Intelicomu smo ponosni na visoko kvaliteto naše ponudbe. Visok standard nam omogoča, da strankam nudimo zanesljive programske rešitve ne glede na zapletenost sistemov. Pri razvoju rešitev uporabljamo najsodobnejše programska orodja in metodologije. To nam omogoča, da se lahko bolje posvečamo poslovnim ciljem naših strank. Pri vsakem projektu stranko tudi aktivno vključimo v projekt, saj je lahko samo na tak način končna rešitev tudi praktično uspešna. Ciljan in osredotočen nastop nam omogoča graditev uspešnega poslovanja, kjer beležimo le uspešno zaključene projekte.

Zakaj bi želel delati za vas

Naše podjetje je znano po tem, da ima strokovnjake z izredno širino znanja na področju informacijske tehnologije in digitalne transformacije podjetij. Vsak zaposleni, ki pokaže željo v vlaganje v svoje znanje, ima velike možnosti za pridobitev znanja in napredovati tako na področju informacijske tehnologije, kot tudi na drugih področjih.

Programerski vprašalnik