Prijavi se z GoogleID

»

FrontEnd/BackEnd razvijalec @ Pessl Instruments GmbH

Opis delovnega mesta

Iščemo backend/frontend razvijalca, ki bi se pridružil mednarodni ekipi v hitro rastočem podjetju, ki deluje na področju razvoja tehnoloških rešitev za trajnostno in okolju prijaznejše kmetijstvo.

Od kandidatov zahtevamo

-diplomanta ali magistra računalništva ali osebo s 3+ leti ustreznih delovnih izkušenj na podobnem delovnem področju
-odlično znanje angleščine (pisno in ustno izražanje)
-backend: delovne izkušnje s PHP
-frontend: Angular/React, HTML, CSS, JSON, JavaScript (ES6)
-priporočljivo znanje: RESTful
-izkušnje s postavljanjem arhitekture SW (Git)
-Zanimanje za načrtovanje algoritmov in delo s podatkovnimi bazami

Kandidatom ponujamo

-Agilno, avtonomno in fleksibilno timsko delo
-Spoznavanje novih tehnologij skupaj z izkušenimi razvijalci
-Mednarodne izkušnje in stike
-Plačo, povezano z uspešnostjo, v skladu z industrijskim standardom
-Delo s polnim delovnim časom: 38,5 ur / teden
-14 plač in 25 dni dopusta
-1 do 2 dni tedensko delo od doma (po dogovoru)

Kontakt

Pošljite svoj življenjepis v angleščini na jobs@metos.at ali se prijavite preko spletnega obrazca: http://metos.at/join-us/

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Weiz
Plačilo:
1800 - po dogovoru EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

Napredno znanje
predhodno znanje ni potrebno

O podjetju

Podjetje Pessl Instruments že več kot 35 let ponuja orodja za odločanje na podlagi informacij. Celoten nabor brezžičnih solarnih nadzornih sistemov, združenih pod znamko METOS®, in spletno platformo FieldClimate.com se lahko uporablja v vseh podnebnih območjih in različnih industrijskih panogah ter za različne namene – od kmetijstva do raziskav, hidrologije, meteorologije, opozarjanja na poplave in še veliko več. METOS® je z leti postala svetovno znana blagovna znamka z lokalno podporo in ponosni smo na to, da nam je uspelo prodreti v skoraj vsak kotiček sveta. Verjamemo, da so ključ do uspeha trajne, visoko natančne tehnologije in podpora naših usposobljenih partnerjev po vsem svetu. Znamka METOS® je vzdržljivejša in učinkovitejša, lažja za uporabo, skupni stroški pa so za uporabnika najugodnejši. Podjetje Pessl Instruments GmbH je mednarodno zastopano v 60 državah in izvaža v kar 85 držav.

Zakaj bi želel delati za vas

Mednarodno osebje na sedežu podjetja v Weizu trenutno zastopa 12 narodov. V pisarni govorimo angleško. Hierarhija je ploska, sodelujemo v manjših ekipah. Kosilo z različnimi začimbami in raznovrstnih okusov pogosto pripravijo kar naši zaposleni v kuhinji, ki se nahaja v sobi za druženje. Delovni čas je kar najbolj prožen in zaposleni sami odločajo o delovnih sklopih, ki jih je treba dokončati, v dogovoru s sodelavci. Čeprav smo dejavni že 35 let, je začetna vnema še vedno prisotna. Zaposleni so ponosni na naše produkte in mednarodno dejavnost.

Programerski vprašalnik