Prijavi se z GoogleID

»

Arhitekt in skrbnik podatkovnih baz (m/ž) @ Trescon d.o.o.

Opis delovnega mesta

Iščemo osebo, za našega naročnika, za podjetje, ki je eno vodilnih v svojem segmentu v Evropi. Nudimo poslastico za nekoga, ki bo ob trenutnem naprednem sistemu podatkovne baze ugotovil, da smo izrabili šele 10% možnosti. Kako zagotoviti ustrezno hitrost dostopa vsem uporabnikom in optimizirati podatkovni sistem, da bo podprl hitro rastoče število polnilnih postaj za polnjenje električnih avtomobilov širom po svetu? Kako dinamično zasnovati in graditi strukturo baze, da boste kot arhitekt z vključitvijo potencialnih novih funkcionalnosti korak pred produktnim vodjo, ki jih šele razvija? Katere dele avtomatizirati in kako operativno vzdrževati bazo? Imeti podatkovna skladišča v oblaku pri globalnih ponudnikih ali graditi svoja? Vas zanima vsebina, zato da lahko razvijate nove podatkovne modele in pišete logiko za celovit vsebinski podatkovni proces? Gre za proces uporabnik, avto, polnilna postaja, dobavitelj energije, plačilni sistem / banka, omrežje, regulatorji in vaš potencialni novi delodajalec. Če bi radi iskali odgovore na zastavljena vprašanja, potem je to delovno mesto lahko pravi užitek za vas.

Vaše delovno mesto bo v neposredni bližini vodstva, kar vam zagotavlja, da bo vaš prispevek viden in hitro opredmeten v končnem izdelku. V podjetju boste imeli veliko zahtevnih sogovornikov od devopsa do produktnih vodij in programerjev.

Od kandidatov zahtevamo

Pričakujemo, da imate čim več od spodaj naštetega, ostalo boste z izobraževanji in samim delom v odličnem teamu še razvili:
- izkušnje z operativnim delom v baznem sistemu MSSQL, morda poznate celo noSQL baze
- poznavanje orodja in koncepte za optimizacijo baz
- uporabo oz. poznavanje konceptov, orodij in sistemov za rudarjenje (Datawarehouse, OLAP, BI, MDX poizvedbe, Integration services, modeliranje ETL paketov, Elastic Search in Big data services zunanjih ponudnikov)
- poznavanje caching sistemov je dobrodošlo
- zavedanje pomena dobre vizualizacije rezultatov rudarjenja in pomena ustrezne interpretacije
- da vam je pomembna urejenost in enostavnost baz in sistema, kar je podlaga varovanju podatkov in zagotavljanju revizijske sledljivosti
- da je varovanje podatkov in celotna skrb procesov v zvezi s tem, za vas osnova dobrega delovanja

Kandidatom ponujamo

- Delo v hitro rastočem podjetju z močno partnersko prodajno mrežo v EU in Aziji
- Sodelovanje z največjimi EU podjetji
- Močna razvojno raziskovalna ekipa z 10 letnimi izkušnjami in trajno vključenostjo v mednarodne projekte Horizon2020
- Možnost napredovanja in prevzemanje večjih odgovornosti v letu ali dveh
- Neposreden prispevek v dejavnosti, ki bo spremenila emisije v prometu
- Priložnost, da pustite svoj odtis, neposreden prispevek, da bo vaše podjetje v prihodnje lahko sodelovalo na vseh razpisih pri največjih evropskih podjetjih, kjer sedaj - včasih - zato, ker vas nimajo, ne more
- Odličen, prijeten in sodelovalen team, nadrejenega, ki se ne boji sprejemati odločitve in vas podpre
- Delo v panogi, ki bo hitro rasla tudi v primeru recesije
- Dobra lokacija podjetja (prihranek pri času vsakodnevnih poti v službo)
- Lepo in prijetno delovno okolje

Kontakt

Za dodatne informacije lahko pokličete na 041 786 828 (če ne dvignem prvi hip, pokličem nazaj) ali mi pošljete kratek mail na petra.treven@trescon.si z vašim interesom ali vprašanjem.

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Okolica Ljubljane, ravno v nasprotni smeri prometnih zamaškov
Plačilo:
3000-4000 bruto EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

MSSQL
napredno znanje

O podjetju

Naš naročnik zaposluje team 50 strokovnjakov, je mednarodno ugledno podjetje, rastoče visokotehnološko, slovensko, prisotno v Evropi in Aziji. Sodeluje z največjimi evropskimi podjetji in ima močno razvojno raziskovalno ekipo z 10 letnimi izkušnjami in trajno vključenostjo v projekte Horizon 2020. Neposredno prispeva k trajnostni spremembi emisij v okolje. Z njim izvrstno sodelujemo že dobro leto. Vsi, ki so se tu zaposlili ob našem sodelovanju, so zelo zadovoljni, možno pridobiti reference.

Tule še nekaj besed o nas. Trescon je kadrovsko-svetovalno podjetje, na trgu prisotno že skoraj 15 let. Sodelujemo zgolj s podjetji, ki nas prepričajo, da imajo vizijo, dobre poslovne rezultate oz. vedo, kaj z delovnim mestom, ki ga odpirajo, želijo. Naše poslanstvo je zmanjšati riziko napačne odločitve, za oba, naročnika in bodoče zaposlene. Zato smo pri delu še posebej skrbni, strokovni, prijazni in iščemo smisel. Vemo, kaj je zaupnost in se znamo držati dogovorov. Sodelujemo z različnimi mednarodnimi, lokalnimi, tako proizvodnimi kot visokotehnološkimi podjetji, ki potrebujejo ustrezne kadre ali jih želijo razvijati.