»

Spletni razvijalec - programer @ Sloway d.o.o.

Opis delovnega mesta

Iščemo sodelavca za izdelavo spletnih rešitev in spletnih strani. Pri delu uporabljamo svoj sistem in Wordpress. Delo vsebuje prilagoditev front-enda in back-enda, izdelavo modulov po željah naročnika ipd. Delo poteka v dinamični ekipi, kjer podpiramo eden drugega in skupaj iščemo najprimernejše rešitve.

Od kandidatov zahtevamo

Visoko stopnjo znanja PHP, SQL, Ajax, HTML, CSS, JS. Sposobnost sodelovanja v ekipi, občutek za odgovornost, prilagodljivost, iznajdljivost in željo po učenju. Zaželjene so tudi izkušnje z WP, SEO, GAnalitycs, GAds.

Kandidatom ponujamo

Redno službo za nedoločen čas, zanimivo in stimulativno delovno okolje. In petkovo pivo (po delu seveda).

Kontakt

051-366-343, aljosa(afna)sloway.com

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ljubljana-Rudnik
Plačilo:
1000 (okvirno) EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

PHP
napredno znanje
SQL
napredno znanje
JS
napredno znanje
HTML
napredno znanje
CSS
napredno znanje

O podjetju

V agenciji za spletne rešitve Sloway pomagamo podjetjem pri izdelavi celovitega spletnega nastopa - izdelavi ustrezne spletne poslovne rešitve, ki je integrirana v poslovno-informacijskim sistem podjetja, optimizacije za iskalnike, ciljanega spletnega oglaševanja preko vodilnih omrežij (google, facebook...) in komuniciranja s kupci. Specializirani smo za izdelavo spletnih rešitev po meri stranke, saj je naš spletni sistem plod lastnega razvoja in znanja in več kot 10 letnih izkušenj.

Programerski vprašalnik