»

Programiranje Android @ Feelif

Opis delovnega mesta

Feelif d.o.o., s svetovno nagrajeno inovacijo, je visoko tehnološko podjetje, ki se osredotoča na informacijske sisteme za slepe in slabovidne. Naš cilj je pomagati slepim in slabovidnim, da bi na čim bolj enostaven način dostopali do informacij v digitalni obliki. V naš mlad kolektiv želimo sprejeti sodelavca, ki se bo znal spoprijeti z izzivi, je iznajdljiv in ima željo po učenju.
Iščemo izkušenega Android programerja za razvoj mobilnih aplikacij, ki nam bo pomagal pri razvoju rešitev za slepe in slabovidne.

Od kandidatov zahtevamo

Delo vključuje:
- Programiranje mobilnih aplikacij v Javi za platformo Android.
- Delo z najnovejšimi tehnologijami, ki med drugim vključuje tudi računalniški vid in umetno inteligenco.
- Izdelava iger, interaktivnih vsebin in podobnih rešitev za slepe in slabovidne.
Kaj pričakujemo:
- Dobro poznavanje programskega jezika Java
- Poznavanje Android frameworka
- Poznavanje Android Studia
- Vsaj ena izdelana aplikacija (prednost, če je objavljena)

Kandidatom ponujamo

Kaj nudimo:
- Zaposlitev za polni delovni čas, možnost zaposlitve za nedoločen čas
- Delo v mladem, sproščenem delovnem okolju

Kontakt

Prijave in življenjepis pošljite na jobs@4web.si z zadevo: Programiranje Android

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Trzin
Plačilo:
10 EUR / uro
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

java
napredno znanje
android API
začetnik

O podjetju

Feelif d.o.o je visoko tehnološko podjetje, ki se osredotoča na informacijske sisteme za slepe in slabovidne. Naš cilj je pomagati slepim in slabovidnim, da bi na čim bolj enostaven način dostopali do informacij v digitalni obliki.
Feelif d.o.o. ima korenine v našem dobro uveljavljenem slovenskem podjetu 4WEB d.o.o., v katerem že od leta 2000 dalje razvijamo spletne in mobilne aplikacije. Naša patentirana tehnologija, ki jo uporablja Feelif, je produkt lastnih raziskovanj in inovacij. S tehnologijo, ki smo jo sami razvili, slepim omogočamo čutiti oblike na ravnem zaslonu standardnih pametnih naprav, našo tehnologijo tako uporabljamo za ustvarjanje veččutnih digitalnih iger ter izobraževalnih vsebin za slepe in slabovidne.

Smo prvi na svetu, ki ponujamo veččutne digitalne igre in izobraževalne vsebine za slepe in slabovidne po vsem svetu ter jim s tem pomagamo obogatiti življenje.

Z našo disruptivno, prelomno tehnologijo predano in vztrajno odkrivamo nova področja ter vsakodnevno ustvarjamo nove rešitve za slepe in slabovidne.

To tehnologijo smo uporabili za razvoj treh različnih produktov:

1. Feelif Creator (Feelif Gamer, Feelif Creator, Feelif Pro): multimedijska naprava za slepe in slabovidne;

2. Veččutne digitalne vsebine: digitalne igre in izobraževalne vsebine;

3. Odprta platforma: tržni prostor za vsebine in aplikacije, ki omogoča vsakomur ustvarjati in razvijati vsebine za slepe in slabovidne.

Vključevanje je ena izmed pomembnejših besed, ki opisujejo Feelif . Če ponovimo besede Maksa, fanta zdravega vida: “Zelo imam rad Feelif, saj se z njim lahko igram sam ali pa z mojo sestro Mio, ki je slepa. Oba se neznansko zabavava! Izbirava lahko med veliko igrami, moja najljubša je Potapljanje ladjic.”

Feelif je prejel številne nagrade za svojo inovativno tehnologijo, najpomembnejša in zadnja nagrada, ki smo jo prejeli, je naziv Globalni šampijon in najboljša digitalna rešitev na svetu pod okriljem WSA 2019.

Osnovne informacije o podjetju
Ime podjetja: Feelif d.o.o.
Naslov: Brodišče 7A, 1236 Trzin, Slovenia
Telefon: +38615128055
Fax: +38659029482
E-pošta: info@feelif.com

Programerski vprašalnik