»

C#/.NET Developer @ BioSistemika d.o.o.

Opis delovnega mesta

V podjetju ponujamo našim strankam iz life science področja tudi razvoj software-a po naročilu. Gre za desktop aplikacije (občasno tudi web), ki se morajo na high-level nivoju (.dll, .jar, ...) integrirati s specifičnim laboratorijskim inštrumentom (npr. spektrometrom, mikroskopom, roboti za pipetiranje, ipd.), hkrati pa uporabniku ponujajo nek prijazen interface za pregled/analizo/management/export podatkov. Tvojo vlogo vidimo kot ključni element razvoja takih aplikacij: od sestankov s stranko (povečini gre za videoklice), analize strankinih problemov, zajema zahtev, priprave specifikacij in izbire ustrezne tehnične arhitekture, pa seveda do razvoja same aplikacije, testiranja, ter končno predaje. Večino takih projektov je sprva krajših (4-12 mesecev), na njih pa so običajno poleg developerja vključeni še app specialist (človek s praktičnim domenskim znanjem iz life sciences/project manager) ter QA.

Več podrobnosti o delovnem mestu in dodatne informacije najdeš tu: https://biosistemika.com/career/dotnet-...

Od kandidatov zahtevamo

Zaradi domensko prisotnega Windows okolja je naš tehnološki stack C# in .NET; povečini gre za desktop aplikacije, sem in tja pa v razvoj prejmemo tudi kakšno web aplikacijo. Od kandidata zatorej pričakujemo vsaj 2 leti izkušenj v C# in .NET okolju (alternativno, 2 leti izkušenj iz Java okolja ter pripravljenost zamenjave na .NET), ter prilagodljivost za razvoj desktop ali spletnih aplikacij. Hkrati pričakujemo še poznavanje Gita, dela z relacijskimi podatkovnimi bazami, osnovno poznavanje dobrih programerskih praks/patternov/konceptov, ter osnovno poznavanje varnosti v računalniških aplikacijah. Dodatna nice-to-have znanja pa so še izkušnje z integriranjem z različnimi external hardware napravami, ter poznavanje dobrih praks in ogrodij za desktop UI/UX.

Kandidatom ponujamo

Kaj ponujamo v zameno:
- redno zaposlitev za polni delovnik
- neto plača 1500-1800€ (odvisno od izkušenj)
- fleksibilen delovnik
- delo od doma
- redna strokovna izobraževanja ter služben dostop do Udemy platforme za e-učenje
- posluh za tvojo karierno usmeritev
- izplačilo delovne uspešnosti vezano na osebne cilje
- team buildingi, potopisna predavanja, spontana druženja po službi, tudi športno obarvana

Kontakt

Če te delovno mesto zanima, se prijavi na e-mail: jobs@biosistemika.com

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Ljubljana
Plačilo:
1500-1800 EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

C# .NET
napredno znanje
Git
napredno znanje
SQL
napredno znanje
Razvoj desktop aplikacij
napredno znanje
Razvoj spletnih aplikacij
začetnik

O podjetju

BioSistemika smo BIO-IT podjetje, interdisciplinarna ekipa entuziastov iz področja life sciences in software developmenta. Razvijamo software za podjetja, ki proizvajajo laboratorijske inštrumente.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2010, trenutno pa zaposluje nekaj več kot 30 ljudi. Največja dodana vrednost podjetja je kombinacija BIO + IT kadra; zaposleni iz področja ved o življenju so s svojimi izkušnjami dela iz laboratorija ključni pri prodaji, komunikaciji s strankami, pa tudi pri pripravi specifikacij za programsko opremo, saj dobro razumejo naš trg in tarčne uporabnike naše programske opreme.

V podjetju imamo dva stebra. Del podjetja se ukvarja z razvojem software-a na ključ, kjer je delo izrazito projektne narave (agencija), večinoma pa programiramo desktop (C# .NET), mobilne (Ionic/Cordova/Angular) ter spletne (ASP.NET) aplikacije za različne stranke. Tu je delo projekto, običajno se razvija po waterfall modelu, imamo pa pri projektih pogosto - zaradi BIO ekspertize znotraj podjetja - precej svobode, že od faze priprave specifikacij naprej. Razvijalec je na teh projektih vključen že od faze zajema zahtev, ter priprave specifikacij, naprej do programiranja, testiranja in predaje. Z nekaj večjimi strankami pa imamo dolgoročnejše sodelovanje, in z njimi razvijamo večji nabor aplikacij, oz. celoten ekosistem.

Drugi del podjetja razvija naš lasten produkt SciNote - https://scinote.net/ - gre se za oblačno SaaS aplikacijo, ki jo razvijamo v okolju Ruby on Rails. Tu je razvoj precej bolj agilen in produktno-usmerjen.

Zakaj bi želel delati za vas

Smo eno od redkih IT podjetij v Sloveniji, ki se ukvarja z vedami o življenju. Hkrati je delo v zaradi interdisciplinarne ekipe ljudi z različnih strokovnih področij zelo dinamično in zanimivo!

Ponujamo fleksibilen delovni čas, delo od doma, letni budget za izobraževanje (npr. obisk konferenc, delavnic, ipd.), ter licenco za platformo Udemy.
Zaposlenim omogočamo tudi karierni razvoj, ki vključuje promocije na podlagi večjega prevzemanja odgovornosti.
Poleg redne plače redno zaposleni prejmejo tudi letni regres, ter letno nagrado, vkolikor podjetje v tekočem letu posluje uspešno.

Smo precej aktivna ekipa, tako da se občasno dobivamo na potopisih, board-game večerih, filmskih večerih, ter zabavah, 1-2x letno pa imamo tudi team-building.

Programerski vprašalnik