» »

Veliki denarji in malo dela

Veliki denarji in malo dela

«
1
2 3

andHoc ::

Nekaj me vabijo v gratz v avstrijo, tam je baje neko podjetje z ultra duper super idejo.
Zdej noben noče nič povedat zakaj se gre, baje da si full presenečen nad idejo in oh in sploh.

Ker mi vse skupi diši na neko piramidno igro, oz neke vrste prodajanje ala amvay, me zanima če ve kdo kej več, oz če se mi splača zapravit en dan, čeprav je zastonj ???

Vse informacije zaželjene ...

LP
...vse je relativno...

noraguta ::

splača
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Gr0unD Zer0 ::

lol
to so meni tudi rekli ja... manj poveš, bolj jih zanima...
zdaj pa samo reci da boš sklade švercal>:D

Tody ::

ja če ti plačajo pot in vrjetno kosilo se splača :) Seveda če v tem istem dnevu nebi zaslužil kake bajne denarce. Izlet je izlet :P

Drugače pa kmečka pamet če ma kdo dobro idejo bo bil tih k miš in če bo rabil družabnike se jih da drugače najdit...


Pa pošlji kartico :)

blue ::

time sharing ?

edit: ali pa prodaja kakih super neverjetnih skladov ..

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: blue ()

#000000 ::

Ne splača se, oz. splača se ampak njim

(kot že omenjeno) zdrava kmečka pamet oz. preprosta logika, ni free kosila, verjetno gre spet za piramidne sisteme, ali kako mrežno prodajo, ipd. s takimi zadevami si lahko pridobiš kvečjemu, da se te začnejo ljudje izogibat, in zgubiš vse prijatelje + vsa žlahta te postrani gleda.

Bod doma in pel punco v kino/slasčičarno/sex več boš imel od tega. LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: #000000 ()

DimmniBurek ::

Prodajanje tablet ki ti zmanjšajo porabo v avtu/traktorju/motokultivatorju....
There Is No Stronger Drug Than Reality

Matev ::

če je azdeva tako dobra
bi ti verjetno ponudili zastonj prevoz

če ti zastonj prevoza do tja ne ponudijo - pomeni da nekaj hudo smrdi
in si zgolj pitana gos ki jo želijo pospremiti v zakol

Morfejus1 ::

To diši na Amway.

;-) ::

To diši na Amway.


Toti Amway je bla najbolj tečna stvar ka jih je kdaj obstajalo...gnjavli so po telefonih, gnjavli so znanci, gnjavli so doma, po netu, na vratah...gnjavli so POVSOD.

nicjasno ::

Za amway se ne rabis v graz vozit, te ze vsak tu pri nas posiljuje. Boksigavedi kaj je. Pomojem so tudi kaki skladi. Ali pa to kar so ze delali pri nas, samo da se je na hrvarsko slo: gem collection.

Prste stran v glavnem. Dosti denarja za malo dela mas samo na loteriji. Povsod drugod je dosti denarja za veliko dela. Ne si delat iluzij.
www.nicjasno.com | www.vsejasno.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: nicjasno ()

dolenska ::

Poznam Anway. To je tak šudr da je zapopizdt. Obstaja več teh podobnih zadevc.
Vse te posle poznam od mojih frendov k so bli pametni pa so šli v to. Po večini so zgubili ves keš. Dva moja frenda sta dala okol 600 jurjev, da sta prišla v en tak posel, ki se je odvijal na hrvaškem. No en je tolk naredu, da je dobil nazaj tistih 600 jurjev, drugi pa nažalost ni nič naredu. Prvi, ki je celo dobil nazaj keš je mogu 8 ljudi not pripeljat, da so oni vplačali. In od vsakega je dobil nekaj keša, tako, da je na koncu prišel na nulo..
Več frendov, je v Anway, v katerega ob vpisu plačaš okol 10 jurjev. Mislim, da je vsak tedn v eni gala dvorani v ljubljani celo predavanje o tem. No tukaj so zneski, katere dobis, če seveda pripelješ še kakšen folk mnogo manjši. tako moj prijatelj dobi na mesec okol 600sit. eh jst pravm za 600 sit na mesec se pa res ne splača. s tem, da je že notr nekaj let in vsako leto moraš menda plačat članarino okol 2500sit.
En moj bivši sodelavec, je pa notr samo zato, da ceneje kupuje. To se baje splača, ker lahko kups vse od bele tehnike, kozmetike do računalništva in celo gum za avto. No on ne dela nč ampak samo kupuje ko kaj potrebuje.

Potlej taisti frend, ki je v Anwayu in dobiva okol 600sit na mesec, deluje tudi na trgu prodaje tistih bla bla bla tablet za gorivo. Mislm da je dal okol 60 jurjev, dobil nekaj tablet in sedaj čaka da bo čez nekaj cajta dobil celo kj nazaj. Mislm da zaenkrat še ni dobil nič in je dnar stran vrgu. On sicer govori, da so te tabletke kul in da ornk pomaga k manjši porabi benza, pa jaz vrjamem, da ni vse tako rožnato kot se sliši. Kaj čmo kljub temu, da skor vsak človek pozna Anway in podobne piramidne sisteme, se jih še vedno nekaj najde, ki celo dajejo denar.
Je pa res, da jih je nekaj zelo veliko zaslužl in da so celo med najbogatejšimi v sloveniji,vendar ti so na vrhu te piramide in so ustanovitelji.So kot direktorji, ki poberejo smetano, raja pa dobi pomije. Dobr da nisem šel jaz v to, čeprav sem razmišljal o tem.

Vikking ::

Veliki denarji in malo dela

Mnja, mogoče vidiš samo tiste ki sedaj res ne rabijo veliko delat in veliko zaslužijo, moraš pa se vprašati koliko je moral človek delati pred tem da je prišel do takšnega stanja. Koliko je šel na rizikio, da izgubi vse svoje premoženje... Sigurno pa še vedno delajo 24/7 pri takšnih ni 8 urni delovnik.

ponavadi vidiš le tiste ki imajo veliko, tisti ki pa so propadli, izgubili vse pa nam gredo kar nekako mimo.

gzibret ::

Če hočeš velike denarje in malo dela začni švercat drogo ;)
Vse je za neki dobr!

ZLOky ::

Da malo razjasnimo;

To v Avstriji; Gre za prodajo kao tabletk za gorivo, ki zmanjšujejo porabo. Je pa čisti piramidni sistem. FFI - MPG Caps slika na dnu, oz. MPG-Caps SI, ali pa TUKAJ.. Seveda je tole NATEG s tabletami in pa PIRAMIDNI sistem, ki je nelegalen.

Amway - SLO (ne pa Anway). Je legalna zadeva. Deluje na principu mrežnega marketinga, sicer pa ne vedo kako koristno uporabiti mrežni marketing. Zato so tudi majhni zaslužki pri njih. Izdelki, ki jih pa ponujajo so pa dokaj kvalitetni, jih pa ni tako veliko, kot je nekdo omenil. Ni nategancija. Gre pač za slabo izkoriščen sistem dela prek MMa.

Drugače pa: Če je res vse zastonj, pojdi na lep izlet. Tako boš bolj natančno izvedel o čem se gre in seveda nam tukaj podal informacije iz prve roke, seveda olepšane v maksimum, brez oprijemljivih dokazov, da stvar deluje!!!
http://www.google.com/ dela čudeže!!!

ZLOky ::

Moderatorje prosim, da zbrišejo prispevek od gzibreta.
http://www.google.com/ dela čudeže!!!

Vajenc ::

Amway "milionarji" služijo s prodajo knjig, kaset (verjetno sedaj že tudi cd-ji), samo s provizijo prodanih izdelkov pri nas bi bilo bolj klavrno. Nateg.

Brane2 ::

Kar se AMwaya tiče, se mi zdi turbosmešen.

Zanj sem slišal mislim da 8 let nazaj, ko me je frend peljal na nek "sestanek, ki mi bo spremenil življenje".

Kakšne evforije so bile na tistem sestanku ! Piramide na milijon načinov, vpeljevanje novih ljudi, nore cene za stranke, nori denarji za folk v piram...errm.. organizaciji :8) itd itd itd.

Aja, bodočnost je bila v tem marketingu, MErcator in podobni pa prastari dinozavri, ki bodo "jutri škripnili".

In sedaj po toliko letih je Amway SLO v še manjšem skladišču kot je bil prej, Mercator pa gate trga, ne samo po Sloveniji.

In to brez vpisnine, videomaterialov etc crapa... :D :D
On the journey of life, I chose the psycho path.

Vikking ::

jah tale amwy, od vseh izdelkov je sam zobna pasta bila vredu, vse ostalo pa plastik fantastik garbage od šamponov do super duper raket.

Služili so pa itak največ od kaset in knjig, če so ble kasete 20k in so vsakega, ki se je mislil lotit zadeve toliko časa posiljevali z njimi da jih je moral kupiti.

Je pa to delo ki ni za vsakega, tisti ki so bili taprvi so veliko zaslužili, ostali pa bolj ali manj praskajo drobtinice.

ZLOky ::

Brane2: Da imajo pri Amway beden sistem, se strinjam. Vsekakor pa NI piramidni sistem.
http://www.google.com/ dela čudeže!!!

Vajenc ::

Imajo en tak skrivnostni sistem, da izveš kaj več, ko dosežeš višjo stopnjo. To pa lahko dosežeš, ko si dovolj "izobražen". Izobražen pa si po njihovo lahko le z njihovimi programi v obliki knjig in kaset + dosežene točke iz prodaje. Najbolj sem se smejal, ko je možakar razlagal, kako je včasih poslušal rock v avtu, sedaj pa si da raje To kaseto not ;).

Mati ::

No, da kar razjasnimo tole zadevščino.

Zadeva se imenuje Euro success in je nateg prve kategorije. Za 5000 EUR dobiš neke knjige, ki jih pač potem naprej prodajaš. :D
Ne morem si misliti, da zadeva še deluje, vendar pri nas se najde vedno dovolj ovc, da nasedejo tej super duper ideji. Seveda ljudje najprej obljubljajo, da neboš rabil ničesar delati in te zvabijo na predavanje. Tam na koncu dobiš formular, ki ga izpolniš "samo za informativne namene" in podpišeš.

Ko si enkrat podpisal se začne fino izsiljevanje, da kao zdaj se to ne da več stornirat in da bodo oni uredili tako, da bodo par novih kupcev pod tebe dali, da dobiš svojih 5000 EUR nazaj. Vsaki dan te kličejo x ljudje iz x številk (slovenci) in te gnjavijo če si že nakazal, ker kao šefi (nemci) želijo dati pole naprej v izterjavo itd...

To se je zgodilo mojemu kolegu. Kako smo zadevo rešili? Na dom smo šli obiskat organizatorja za Slovenijo in ga malček za ušesa potegnili. Organizator je smrkavec, ki ne šteje niti 25 let. Potem naenkrat več ni bilo težav, niti več nihče ni klical, kamali kakšna izterjava.
Sam sicer menim, da je novačenje ovc po Sloveniji za piramidne igre nelegalno. Zato bi po moje lahko padla tudi prijava na policijo, v kolikor vas kdo nadleguje.
Še enkaj: Na tistem sestanku je pa 95% prestrašenih fac, ki verjetno novačijo prijatelje samo zato, da dobijo svojih 5000 EUR nazaj. Skratka, beda!

Brane2 ::

Bi bla pa scena, če bi recimo Djurotova ekipa posnela Zokija kako hvali Amway na natanko enak način kot Strel hvali Dormeo in dala stvar
na youtube. >:D
On the journey of life, I chose the psycho path.

dolenska ::

Zloky:
Glede tega kar sem napisal o možnem nakupu vseh mogočih izdelkov. Hja tako mi je zatarjeval frend, ki je v tem poslu. Sam se pa nisem nikoli posluževal teh nakupov.
Je pa bil vrjetn to dobr posel pred 10 leti, ko ljudje te piramidne zadeve še niso poznali. Sedaj je to drugače in vrjetn posel ne cveti več tako dobro kot je pred nekaj leti. Je pa res, da brez dela, razn dobitka na lotu ne bos zasluzil.

dolenska ::

Mati: Prav to se je dogajalo tudi na hrvaškem, kjer so folk dve ure poslušal neko predavanje, potlej podpisali in pobrali denar vrednosti okoli 600jurjev. Naj bi bilo pa to predavanje samo za enkratno uporabo in če se takrat ne odločiš za plačilo, ne smeš več sodelovat v tem poslu. Prav zaradi tega pa je bilo veliko folka nategnjenih in seveda, ni dobilo novih ljudi, da so nazaj dobili denar.
Amway pa je piramidna zadevca, vendar se lahko temu tudi izogneš. Deluje baje na dva načina. Eden način je, da pridobivaš neke procente z pridobivanjem ljudi, kateri so potlej pod teboj in kaoo začnejo delat namesto tebe. Kakor sem slišal dobiš lahko največ 21% . Ne vem kaj pomenijo ti procenti. To je čista piramidna dejavnost.
Drug način je pa da kopuješ izdelke in s tem dobivač popuste. Več kot kupiš več imaš popusta. Naš poštar je pred nekaj leti celo kupoval te zadevce in potlej naprej prodajal.
Vse to sem slišal od teh frendov, ki so v tem notr in so me velikokrat želeli vpisati.

ZLOky ::

midi:
Glede tega kar sem napisal o možnem nakupu vseh mogočih izdelkov. Hja tako mi je zatarjeval frend, ki je v tem poslu. Sam se pa nisem nikoli posluževal teh nakupov.
Je pa bil vrjetn to dobr posel pred 10 leti, ko ljudje te piramidne zadeve še niso poznali. Sedaj je to drugače in vrjetn posel ne cveti več tako dobro kot je pred nekaj leti. Je pa res, da brez dela, razn dobitka na lotu ne bos zasluzil.


Poglej, povezavo do Amwaya sem podal, tako da si lahko pogledaš kaj ponujajo. Ponavljam še enkrat, Amway NI piramidni sistem. Je pa res, da imajo SLABO izkoriščen MLM.
Pa tudi dobitka na lotu brez dela NE moreš zaslužit/dobit. Veš, moraš najprej LOTO listek izpolnit, pa nekje zaslužit/nafehtat nekaj denarja, da ga vplačaš!
Prav to se je dogajalo tudi na hrvaškem, kjer so folk dve ure poslušal neko predavanje, potlej podpisali in pobrali denar vrednosti okoli 600jurjev. Naj bi bilo pa to predavanje samo za enkratno uporabo in če se takrat ne odločiš za plačilo, ne smeš več sodelovat v tem poslu. Prav zaradi tega pa je bilo veliko folka nategnjenih in seveda, ni dobilo novih ljudi, da so nazaj dobili denar.
To na Hrvaškem (Crikvenica) je bilo GEM COLLECTION. Članarina oz. vpis je pa koštal 2200€.
Amway pa je piramidna zadevca, vendar se lahko temu tudi izogneš. Deluje baje na dva načina. Eden način je, da pridobivaš neke procente z pridobivanjem ljudi, kateri so potlej pod teboj in kaoo začnejo delat namesto tebe. Kakor sem slišal dobiš lahko največ 21% . Ne vem kaj pomenijo ti procenti. To je čista piramidna dejavnost.
Še enkrat. To ne bo držalo. Pri piramidnih sistemih je tako, da ko imaš pod seboj 1, 2..., ljudi (vsaj enega) in ti naprej tudi vsak po enega, dva pa tudi ti še naprej po enega, dva, ti pa res NI TREBA DELAT, ker vedno dobiš procente od tistih spodaj!!! Pri Amwayu, če se odločiš za njihov način dela, in ne dosežeš niti 1. stopnje ali kakorkoli se že reče, ne dobiš 0 (nič), in če nehaš delat tudi NE dobiš nič.

Baje bo jutri propad Sveta, sem slišal od prijat'la, ki mu je povedal en sosed.
http://www.google.com/ dela čudeže!!!

Scorpio23 ::

V avstrijo so vabli tud mojega kolega pred kratkim in je kasneje zvedel, da bi moral dat 5k € :-)...

Matev ::

Pri amwayu moraš nasrati še x prijateljev da dobiš zgoj popust pri nakupu praška

Ali so prijatelji tako malo vredni da jih prodaš za en navaden prašek (za katerega kljub popustu plačaš več kot za kateregakoli iz navadne trgovine) naj presodi vsak sam.

A dejstvo je, če si v amwayu - nategneš in zgubiš prijatelje!

Na žalost je prepozno ko človek spozna to.

Tudi nekateri moji prijatelji so bili ti nategovalci
in je vsem hudo žal, da so nategovali in posledično bili nategnjeni ker so ostali brez prijateljev, praznih denarnic in z bolečo anusno odprtino.

dolenska ::

No dobitek na Lotu lahko, če imaš seveda ogromno srečo dobiš tudi brez dela. Mami da tistih 600sit za srečko, računalnik pa izpolne LOTO številke.:)
Zloky spoštujem tvoje vrjetno strokovno znanje, saj si že v temi katero sem jaz odprl, navedel kar nekaj argumentov s katerimi se strinjam in si mi zelo pomagal pri določenih zadevah. No pa vendar imam mnenje, da je Amway neke vrste piramidni sistem. Sem imel nekaj časa doma še cd s posnetim predavanjem nekega predavatelja o Amway-u. In je govoril o piramidnem sistemu in o pridobivanju novih članov.
To sem skopiral iz Amway spletne strani:

Amwayjev plan prodaje in trženja
Amwayjev Plan prodaje in trženja deluje na dva načina. Ponuja vam priložnost, da zgradite svoj lasten posel in hkrati pomagate do lastnega posla tudi drugim ljudem. Zlahka ga lahko prilagodite svojim potrebam in ambicijam, plan pa raste hkrati z njimi.
________________________________________
Amway in vaš Amwayjev posel vam ponujata tri načine za zaslužek:
• Zaslužek vam prinaša osnovni popust od nakupa Amwayjevih izdelkov.
• Nagrado si lahko prislužite na podlagi trženja izdelkov strankam.
• Kot podporo pri usposabljanju in razvoju drugih SNP-jev, Amway izplačuje dodatne nagrade, ki temeljijo na vrednosti nakupov oseb, ki ste jim vi pomagali, da se vključijo v Amwayjev posel.
________________________________________
Amway ne izplačuje nagrad za samo pridobivanje novih članov. Priložnost za zaslužek temelji samo na prodaji Amwayjevih izdelkov strankam.

Kot sem razumel, ne izplačujejo nagrad za samo pridobivanje novih članov, torej če samo pridobivaš nove člane ne dobivaš denarja. Vendar zgoraj pa piše Amway izplačuje dodatne nagrade, ki temeljijo na vrednosti nakupov oseb, ki ste jim vi pomagali, da se vključijo v Amwayjev posel. No ni čisti piramidni sistem. Torej več kot kupi stranka, katero si ti vpisal, več dobiš nagrade in več kot kupi en v 3 kolenu, katerega si ti zgradil več dobis.... a ni to neke vrste piramidna zadevca?

Vajenc ::

Če imaš pod sabo "svoje" ljudi in kasneje še od teh svoje, se ti prištevajo neke točke tudi od njih, tako, da ti je lažje doseči željeno kvoto. Seveda je piramidni sistem, le da se denar pri Amwayu ne zasluži z piramidnim kupovanjem čistil, ampak prikrito s knjigami, kasetami in raznimi seminarji.

Matev ::

in na koncu kupuješ pregrešno (mapak res pregrešno) drage izdelke.

nekajkrat dražje od navadnih

ter s tem služiš???


... en moj prijatelj je govoril:
Ko si zjutraj umivam zobe z superduper amway glister pasto se smejim... ker vem, da s tem služim.



No sedaj je broke in išče službo za minimalca.

Vajenc ::

Ko si zjutraj umivam zobe z superduper amway glister pasto se smejim... ker vem, da s tem služim.
Laže, tolk ga peče, da si hladi usta ;).

infidel ::

In potem gremo k zobozdravniku, kjer nam povejo, da je zobna pasta pri higieni zob drugotnega pomena, zgolj samo pomembna, da balansiramo pH in imamo prijetnejsi zadah.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: infidel ()

Blisk ::

zadeva ni tako preprosta.
Tudi ne gre za piramido.

Lahk povem kaj več o tem iz prve roke, ker sem bil tam in videl zadevo.

Vsekakor je zadeva zanimiva iz več pogledov.
Prvi je ta, da NE prodajajo knjige, ampak si s tem denarjem plačaš izobraževanje o denarju, se pravi o vlaganju v delnice, o sklepanju pogodb z bankami, zavarovalnicami in ostalimi nategatorji, ter po tem te vedno zalagajo z informacijami, kam vlagati denar za največje donose. Na teh Izobraževanjih pa predava Thomas Haak, ta naj bi bil osebni svetovalec Billa Gatesa, seveda tuki dobiš tudi knjige zraven, ko hodiš na izobraževanja.

Ker tele donose, ki jih ponujajo pri nas in so tam nekje 25%, to je nateg, pravilno vložen denar prinese tudi 1000% in več in to te tam naučijo.

P.S. sam ne delam tega, poznam pa zadevo, tak da tist ki ni bil tam naj ne govori neumnosti, pač pa si naj gre pogledat zadevo, ogled je brezplačen.

flipflop ::

Kaj so potem to neki dobrodelneži, da brezplačno okol trosijo informacije kam vložit denar za 1000% donose?:O

Tr0n ::

Hehe jao, folk se vedno pada na te fore?

Blisk ::

ne, ti plačaš 5000€, da dobiš te informacije na izobraževanju o kešu.

pa 5000€ za te infromacije je mal denarja.

Tr0n ::

Pa ti ja nisi normaln.

flipflop ::

Ja Thomas Haak če tam predava in za to od vsakega pokasira 5000€ verjamem da je sposobn:D . Kolk od teh na predavanjih je pa pol dejansko kej spravilo skupi?

BigWhale ::

Blisk, si jih ze dobil nazaj?

Blisk ::

nisem, ker nisem včlanjen, ker sem zamudil.
Poznam pa osebo, ki je dobila nazaj denar v 1 mesecu, zdej dela že 2 meseca in ima že profit.

Blisk ::

Pa bistvo tega ni, da ti nekoga včlaniš, pač pa da dobiš informacije, kje prišparat denar, kako najtei ugodnejše kredite, v katere delnice vlagat, itd.
To, da nekoga včlaniš je samo posredno!

flipflop ::

Poznam pa osebo, ki je dobila nazaj denar v 1 mesecu, zdej dela že 2 meseca in ima že profit.


Kje smo že to slišal?!:8)

leinad ::

5000€ za izobraževanje o denarju?!:D Za ta denar hočem, da mi s 100% zanesljivostjo konkretno pove od katere firme delnice bodo najbolj šle gor v prihodnosti. A to ve? Ne? Namreč za vse ostalo imaš na tone, rulji razumljivega čtiva, o financah. Za ceno članarine v knjižnjici.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: leinad ()

Blisk ::

sej nihče nikomur ne drži pištole na glavi, da mora.
Pač pa koker komu paše, nekateri pač tuki fajn zaslužijo in fajn vložijo keš!

Tr0n ::

Ali pa enostavno zastonj downloadas njegove knjige online.

Mislim, wake up! :)

Blisk ::

to sem tud jst iskal pa ni.

Njegovih 12 knjig!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Blisk ()

Tilen007 ::

Te in podobne zadeve obstajajo že leta in leta... ampak še zmeri pa vsak ki koga pozna, ki je 'uspel' v tem, dela le zadnja 2 meseca.. in se mu je vse že povrnil in zdej sam še kasira :D

sustah ::

To da nekoga včlaniš ni posredno, to je edin način da dobiš povrnjen denar. in dobro res zaslužjo, ampak samo par tistih ljudi, ki so to začel in so na vrhu. Tale EuroSuccess je dobro znana stvar. Daš 5k€, dobiš knjige, hodiš na predavanja in če imaš srečo nategneš še 10 kolegov, tko kot so nategnili najprej tebe in s tem mogoče dobiš nazaj teh 5k€. Ampak potem pač nimaš več prijateljev. :) simple.

Danes z malo dela ne dobiš nikjer veliko denarja.
It is!

Senitel ::

"Leela's right, fishing blows... What do you say we make it interesting?"
"Yea", "Of course", "Cool"
"Everybody kick in 5 bucks! Now wasn't that interseting?"
>:D
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Piramidni sistem ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15040025 (22312)          

Amway/Network 21

Oddelek: Loža
3311083 (10269) bluefish
»

Agloco - Oglaševalska mrzlica prihaja! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14013679 (8019) Tody
»

Vzajemni skladi paribas? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15416663 (11962) -BlackSun-

Več podobnih tem