» »

zmrzovanje sistema XPsp1

zmrzovanje sistema XPsp1

mamut ::

Zio.
Pojavil se mi je problem z racunalnikom, ki me spravlja ob zivce in ga ne morem razresiti.
Racunalnik mi zmrzuje, kadar je procesor polno obremenjen (ne vedno). Obicajno se v tem primeru v Task Managerju ob programu pojavi napis "not responding" dokler procesor ne zmelje operacije. Sedaj pa mi vse skupaj zablokira (miska, tipkovnica). Procesor je na 100% ob imenu programa pa pise Running.;(( Sprva sem mislil, da je problem samo z enim programom a se tezava lahko pojavlja tudi pri browsanju. V bistvu ni pravila, vcasih komp normalno zmelje, vcasih pa zmrzne ze po nekaj sekundah polnega delovanja. V obupu sem ze hotel updejtat na SP2 a mi je med instalacijo komp zopet zamrznil.
Ce je imel kdo podobno tezavo, ali kako drugace ve za resitev naj prosim sporoci.

gfighter ::

Saj to najbrž že veš, ampak vseeno... reinštalacija XP-jev.
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam

Ja no vem, samo prav temu bi se rad izognu.

baron21 ::

Ne vem če bo delovalo pri tebi, ampak jaz sem samo očistil ventilator in hladilnik na procesorju in vse je bilo OK pri enakih težavah. Poizkusi pa srečno! LP
baron21

TXH
kakorkoli, tko me je razpi.... da sem formatiru C:

baron21 to je to.
ko mi je v novem sistemu spet zmrznil sem se loti pucanja. Hladilnik na procesorju je bil totalno usran.
zdej melje kot je treba

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik star 5 dni a vseeno šteka. (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
789501 (7695) Berni_01
»

Gretje grafične in glasen CPU? Prosim pomoč.

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
364561 (3704) Vajzi
»

(Ne)normalno segrevanje procesorja?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
232311 (1835) BlackHole
»

problem z eno staro kisto

Oddelek: Strojna oprema
8914 (750) Pyr0Beast
»

A je to sploh mogoce ???? ZNOREL BOM