» »

Grand Theft Auto: San Andreas (PC)

Grand Theft Auto: San Andreas (PC)

««
16 / 30
»»

Urajmal ::

ko odpreš drugo mesto je večina misij oz. vsaj poti misij na poti od enega do drugega mesta torej milo rečeno čez travnik. še posebej ti bo všeč preganjat kurirje, ki zapuščajo eno mesto in se vozijo v drugo, ti pa jim moraš pobrat denar.

steev ::

Men je blo zanimivo igrt, dokler se ni odpru tret mest. Tista puščava pa to je blo ql, sej je pa kr neki zamoril. Nevem zakva, mogoče bo bol, k bom naredu mau vec misij.
:|

roli ::

rolihandrej: enak problem, dam quit, pridem cez minuto nazaj, črn zaslon... Wtf? restart je pomagu, sej itk skos.

1. To že sam,ko nebi začel štekat!!!
Nikakor ne morem uživat ob igri.Sploh pa, ker je prej delalo normalno.
Pa šteka tudi meni ne samo igra.
Včasih se komaj opazi,včasih dela normalno,včasih pa se sploh ne,da igrat.
To je po par sekund potem nekaj časa normalno in spet.

2. Kako lahko te avtomobile importam?
Grem v luko kupim ta pa ta avto ga odstranim iz ladije in kaj pol?

3. A je že kdo končal vse šole?
Jaz sem naredil avto,avionsko,zdej delam za čoln pol mi pa ostane še motor.
http://www.r00li.com

OldSkul ::

Jao, teh misij ti ni treba delat, saj je to isto kot taksi, policaj, gasilec in druge take misije.

zombies ::

mene pa zanima če je že gdo z vojaškmu lovcem letev res hudo ampak je zajeban une postrelit k te lovijo tm mal popizdiš pa je zanima me kok proventov mate zdej narjen kej jest mam ene 46%

Paramedic ::

Js sem že mimo tistega, ko te Cesar kliče, da so prevozniki denarja na poti, pa jih nisem takrat igral, zdej je pa kar nehal klicat. A se te igre še kdaj vrnejo?

Kaj če importam (kupim) avto, a ga bom potem imel zastonj v avtosalonu? Al je to kar brezveze, da kupiš, namesto ukradeš?
End transmission.

darkydarker ::

A se kdo spozna na joysticke?mene pa zanima mam joystick fighter thrustmaster pa mi ga ne zazna pc ali morm kaj naštimat na pc-ju driverja nism dobu zravn .... hvala,da bi probal če je kej laži pilotirat =)

Kaj če importam (kupim) avto, a ga bom potem imel zastonj v avtosalonu? Al je to kar brezveze, da kupiš, namesto ukradeš?

To tudi mene zanima.

Ve kdo kako bi skočil na tisto rampo od letala
pri tisti misiji,ko moraš bombo na letalo nastavit??
Meni vedno uide.

bluefish ::

za prevoznike denarja te pokliče na vsake nekaj časa (mislim da v sredo in ponedeljek).

mene pa zanima ali je v San Fierru kakšna igralnica kjer lahko staviš denar.

Zombies: 40,76% :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: steev ()

rolihandrej: meni je letalo vedno ušlo, če sem po desni ga hotel dohitet, po levi mi je pa uspelo v drugo. Po sredini je skoraj nemogoče, da bi se izognil sodom.

Za prevoz denarja me je nekajkrat še klical, zdej pa ko igram druge misije naprej (Sweet, CJ), me pa nič ne kliče več. A je treba biti v San Fieru, da te pokliče al kako?
End transmission.

crusader ::

Ne bo vec klical, sicer pa te misije niti niso pomembne. (ne rabis niti za 100%)

Xplicit ::

mozen SPOILER:

je glede na to da ti pozenes u zrak tovarno droge, katero sveracjo (oz svercajo denar), pol je nekak logicno da modeli naujo vec svercal tistga k nimajo vec... :\

Fak, jst se zajebavam pr eni misji k letiš z avionom. Najprej greš daleč na odprt morje, pol mors pa za enmu avionom letet (nad avionom v nekem krožcu). Nikakor ne morm pridt u ta krozc, ker je avion enako hitr kot jest, se pravi če sem za njemu ga ne morm ujet.

Sem prišel gor :)) :)) :)) !

Kaj pa to iomportanje avtov?
A je avto pol v salonu ali ne?

steev: tista je bila zame največkrat ponovljena misija, na koncu sem pa uspel naredit le tako, da sem zasukal svoje letalo proti jugu, ko se je njegovo približevalo, potem pa ga dohitel, za las.

Js sem ravnokar končal SA! Še komaj verjamem, da mi je v prvem poskusu uspelo naredit zadnjo misijo, ki je dolga kot tri navadne, moraš met že kar srečo, da ti uspe. V glavnem, 78% imam, pa sem naredu vse misije, pa nekaj podmisij, tako da še imam kar nekaj dela :)).
Tisti z nVidio si dajte nove forceware gor, mi je kar mal bolj gladko delal SA.
End transmission.

Hrenowsky ::

Mene pa zanima kater motor je tist, k gres delat solo za motor, pri tazadnjem preizkusu k mors rampo preskocit pa stoppiea nardit.
K ful ze na zacetku k gas prtisnes ga ze na zadnga rukne, pa me zanima kje bi se dal dobit ta motor, al pa ce kaksn cheat obstaja da bi ga dubu.
.:Biological insanity:.

KnOw FeAr ::

to tut mene zanima:D :D

speed machine ::

No pa še ena moja umetnina z SA (ko so se že glih počitnice začele).:))

KLIK
//

jurre ::

kera muska:D
dobr drgac..sploh uni jumpi8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jurre ()

LeQuack ::

Ta motor je NRG-500. Dobis ga pa tm zravn import/export v eni hali.
Quack !

Myth ::

svašta... lušte mi delate da si še en komp kupim. ker zdajle mi šteka igrca na ovem kompu včasih...
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

SebaR ::

hehe funny movie. Na začetku te še nasmeji muzka :D
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

speed machine ::

Hvala, hvala.

Mogoče bova še s Stealthom združila zmogljivosti, ko pride MP.:D
//

stealth ::

itaq da boma :P
sam še ene par sponzorjev najdema, pa sma na konju :P

Končno pršu do 100%, brez cheatov, razen seveda map lokacij. Dobiš pa multi keša pa Hydra in Rhino se spawnata zravn bajte. Kr kul.

Quack !

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Predator ()

Ganxta009 ::

GTA je popoln kaos!!! Gnus da ni večjega... gta je psihološka igra ma en efekt da te mau omami ZADROGIRA!! Čar je oržje, street shit, droga, umazan jezik, ganxta shit, tolpe, smotane misije, v SA-ju nova funkcija nadgrajevnje sposobnosti lika in stayling... (obleka, tatuji, čupa in bradca)!! Le zaradi tega je igra zanimiva do konca, zato jo igramo računalniški friki!! popravek jo igrate... kode so edina rešitev kar popestri igro!! DAMN kar en špil!!

Quack !

Hrenowsky ::

Se neki me zanima. Pri predzadnji misiji k mors recruitat ene par svojih ljudi. Kako za hudica jih recruitas??!?;((
.:Biological insanity:.

darh ::

tko kot si na zacetku klical gang-memberje...
Excuses are useless! Results are priceless!

Stopeš donga, pa namermš nanga z miško, pol pa desn klik držiš (tak zelen trikotnik ma nad glavo). Pol pa prtisneš G ali H.

marnit ::

Men je ful beden, ker če potem ko jih že maš v svoji skupini te napade ena kurbica potem pa se kr neki strelajo in nočjo naprej. Tak da jaz sem posel kr v svoje roke vzel :D.

Mih ::

Jst pa ne morn nardit tm pilotski izpit k mors z helikopterjem sestrelit tarce zmerm k jo obrnem dobu sam 45% pa zmerm jo hitrejs nardim mi gre ze to mal na zivce :\ a kdo ve kaj bi mogu nardit pr te misiji

Jsz sm pr fligh school dubu vse gold. Niti ni tok tezko. Pr tej misiji s helikopterjem probi prve tri tovornjake zadet vse naenkrat ze prvic ko gres mimo njih, potem se obrnes in gres sestrelit se avta. Ko pristajas probej pa cimvolj u centru ker zgubis hitr pike ce si stran.
Quack !

ja glih jest to nardim :) unicm tiste 3 tovornake v enmu poskusu poj tiste dva primikajoca je mal tezi zadet ampadk jih pa dobim 100% position scora pa se kr ne pasam :'(

Sem naredu video kako to misijo narest s 100%:
http://www.freepgs.com/lequack/Images/gtasa_flight_school.avi
Quack !

sile01 ::

Jaz sem to naredu v ene tretje neki takega. Probaj spremenit kamero (v) v prvo osebo men je to ful pomagal ker je lažje namerit.

jst pa merm tako da strelam k zmesan pa ce zadanm zadanm ce ne se enkrat;)

lequack kako si ti to nameril jst strelam pa nc ne namerm sploh tut cudn dfa jo ne nardim 8-O a mi lahk poves kaj nardis

darh ::

JEBEMOMATERTOLEMISIJO...

ucer sle 3 ure v pm ;((

Tale dodo je totalno nevodljuv...
Excuses are useless! Results are priceless!

Ja spreminjas kamero z V dokelr ne prides do tistga pogleda. Oziroma ni nujno da V lahko kaka druga tipka kukr mas nastiman v opcijah.
Quack !

ne se zment za moj prejsn vprasane sm pogruntov :8)

kako pr flying school greš s helihopterčkom naprej????
turk

ma jst se kr tist helikopter ne morm nardit ne morm zadet premikajoca avta enga zadanm pr drugmu je pa tako da pol ure obracam predn ga zadanm pa sm prepozn sm na robu zivcnga zloma:(

kjera tipka je da ti gre helihopter naprej
turk

Tero ::

Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Tocn tko kt sm jest naredu. Najbl pomaga prvoosebna kamera. Pa ne spuščat eno raketo. Sam prtiskejte, sej jih nau zmankal.

ja pa s kjero tipko ti gre helihopter naprej??????
turk

TylerDurden ::

tipka w je za hitrost propeljerja, tipka gor je pa da se nagne naprej in potem po principu helikopterjev začne leteti naprej.
Let\'s make some soap ...

marnit ::

darkydarker: jez mam isto kot za letalo vozit. Da se naprej nagne je isto kot če letalo dvigneš (ali spustiš, ne vem točno).

My stats: link - s tem da še nisem enih misij pri kitajcu naredu.
««
16 / 30
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
12024349 (378) dronyx
»

Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

2390458432 (25048) Kayzon
»

gta vice city (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

69250910 (15513) Heavy
»

Gta san andreas kode

3815725 (4162) Cold1
»

GTA: IV (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
508674 (6952) roli

Več podobnih tem