» »

TotalTV in neuporaben set-top box

TotalTV in neuporaben set-top box

HardFu ::

Pred kratkim sem narocil TotalTV in zraven dobil pac skatlo v katero vstavim dekodersko kartico. Sicer vse deluje BP, me pa precej moti neuporabnost vmesnika in cheap look set-top boxa (zraven stylish PS3ja :) in daljinca.
Ker nekaj dam na to da stvari lepo izgledajo in so user friendly me zanima ce veste za kaksne alternative oz. kje bi se lahko bolj pozanimal o tem?

Hvala in LP
http://codeable.io

misek ::

Dreambox?

HardFu ::

Hvala, tale Dreambox res izgleda kul
http://codeable.io

popster ::

A totalTv dela na navadnem sistemu dreambox - sat??

Scorpia ::

Imaš par alternativ na kateremu totalove kartice delujejo. Zdej sta samo dva reciverja na tržišču, ki podpirata totalovo kartico brez dodatne modifikacije. Za dreambox boš moral znižat napetost na 3.3V, to pomeni da boš moral lotati, da bi znižal voltažo. Softversko se ne da to urediti, sicer eni pravijo da nove totalove kartice delujejo najboljše na 4.2V, to pomeni da je hitrejši odziv med prestavljanjem kanalov. Ti pa še ne priporočam menjavo, oziroma nakup nove opreme, ker pride nov satelit in mislijo zvišat SR RATE nad 60.000, kjer dreambox ne deluje več. Prav zaradi tega hočejo narediti, ker hočejo prekiniti card sharing na dreamboxu.
Reciver od totala, je ubistvu je NDS reciver, sam po sebi ne zgleda slabo, vsaj strojno ne. Bolj problem je ker NDS-ju, se ne da ali noče narediti res sposoben softver. Še teli novi reciverji, ki so prišli ven, od njih štekajo.
////

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Scorpia ()

lexios ::

Ti pa še ne priporočam menjavo, oziroma nakup nove opreme, ker pride nov satelit in mislijo zvišat SR RATE nad 60.000, kjer dreambox ne deluje več. Prav zaradi tega hočejo narediti, ker hočejo prekiniti card sharing na dreamboxu.


Malce dvomim v tole izjavo v praksi, kak vir? Če se ne motim prejme DVB S max SR 45.000, na DVB S2 pa do 30.000... Nov satelit spravljajo gor iz drugih razlogov, ne zaradi cardsharinga!

HardFu ::

Najdu sem tudi AzBox HD Premium, ki je tudi na nivoju, in tukaj pravijo, da je kompatibilen s TotalTV kartico.
http://codeable.io

OldSkul ::

Samo tega se izogibaj, ker je daleč od tega, da bi bil dober sprejemnik. Sem imel azbox elite, pa sem raje uporabljal original ttv sprejemnik ;)

Drugače pa original sprejemnik tudi meni ni bil všeč, tako da sem ga zamenjal za vu+ duo (linux enigma 2 sistem). Ta sprejemnik je res super in tudi družina ga obožuje. Odlikuje ga hiter preklop med kanali in tudi nasplošno zelo hitro delovanje, enostavni meniji, podpora naprednim EPG nastavitvam, podpora različnih zelo zanimivih vtičnikov (EPG vtičniki, vtičnik s katerim lahko vstaviš srt podnapis v trenutni program itd.), podpora vsem znanim EMUjem (to pride prav ko hočeš uporabiti kakšno original karto, kot je totaltv) itd. itd
Če ga že menjaš glej, da boš vzel linux sprejemnik z enigma 2 softverjem.

Trenutno je najboljši sprejemnik za spremljanje TTV kartice VU+ DUO, ki pa stane 450EUR. TTV kartica deljuje v notranjem čitalcu brez predelav čitalca. Druga alternativa je VU+ SOLO, ki stane 300EUR, kjer tudi deluje TTV kartica brez predelav.
Pri Dreamboxu je malo drugače in TTV kartica ne deluje brez predelav. Za dm800 sem 100% da je tako. Za 500hd pa nisem siguren. Drugače je DM500HD zelo dobra izbira, samo če TTV kartica ne deluje v notranjem čitalcu potem brezveze.

Glede SR 45000 in več. To je menda problem samo pri DVB-S2, bomo vidli kaj bo jeseni ko pride nov satelit gor (15 septembra bo izstrelitev).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: OldSkul ()

XrobertoX ::

Tudi jaz imam Total TV pa sem sedaj čisto zadovoljen prej v prvič pa sem imel težave s signalom ob slabem vremenu,no ko sem se končno dogovoril, je prišel nov monter in zadevo res lepo na novo uredil in sedaj res odlično deluje. kar se pa same opreme tiče se mi jebe za izgled je kar je in recimo edino moti me daljinec napr. ko hočeš zvišati glasnost moraš pritiskati mislim je kar zoprno zato raje tam naštimam kakor je in potem od TV ja daljinec pa tam spreminjam kolk hočem :D
Glavno mi pa je da vse programe brezhibno gledam to je prvo sicer pa upam da bo čimprej novi satelit in morda tudi nova strojna oprema v HD najbrž kolk sem slišal kot pri amisu recimo snemalnik pa te zadeve....
No pustimo se presenetit
Robi

lexios ::

VU+DUO je odličen reciver, ena izmed redkih alternativ Dreamboxom, hvalijo ga celo bolj! Kot rečeno, omeji se na reciverje z Enigma2. Totalovih kartic sam sicer nisem nikoli izrabljal, bere pa se da so starejše z malo sreče brez problema delale na DB (po aktivaciji v originalnem reciverju Total TV), marsikomu pa je ostal le s kup stopljene plastike. Glede DM500HD, sklepam da deluje, ker se tip ni več oglasil, če je kaj lotal pa njega vprašte... :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lexios ()

HardFu ::

Hvala za nasvete, se eno vprasanje ko smo ze pri temi: A je komunikacija med satelitom in sprejemnikom dvo- ali enosmerna?
http://codeable.io

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: HardFu ()

lexios ::

Dvosmerna, sepravi, ko enkrat priklopiš pr NASI vedo vse o tebi, od tega kakj spremljaš na TV do tega kakšne gate nosiš v dnevni sobi!:P

;) PS: Joke no, da ne bo zdj cela debata offtopic na temo oddajanja/prejemanja... Odklepanje Total Tv kartic je mnogo bolj zanimiva in uporabna tema! :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lexios ()

OldSkul ::

težko dvosmerna, ker ti ne oddajaš signala, ampak ga samo sprejemaš.

Matheeew ::

Jap. Škatla, ki jo kupiš/dobiš je sprejemnik.

XrobertoX ::

JA prek uplinka oddajjo proti satelitu prek le tega pa uporabniki sprejemamo z našimi krožniki in sprejemniki TV signal in ne vem jaz tudi mislim da samo sprejemamo tako da za internet nebi bilo hehe.
Robi

Matheeew ::

EDIT: no, ne škatla v smislu STB. Krožnik pač.

OldSkul ::

linux-sprejemniki.info

Če bi radi sodelovali v slovenski dm oz. vu+ skupnosti...

XrobertoX ::

OldSkul je izjavil:

linux-sprejemniki.info

Če bi radi sodelovali v slovenski dm oz. vu+ skupnosti...


http://www.linux-sprejemniki.info/ lepo bomo pokukali za kaj gre tukaj
Hm kaj je to za že obstoječe uporabnike al je tu govora tudi o čem bolj neuporabnike no saj veš kajsem imel v mislih nč bom jutr kaj pogledal ker jaz itak ne mislim neki sprejemika menjat al pa kupovat pa to je pa zanimivo obstaja pa tud ileg..na zadeva in baje samo enkrat letno plačaš pa maš vse kar češ........
Robi

Zgodovina sprememb…

Scorpia ::

XrobertoX: V totalu ponujajo že reciver z snemalnikom in tudi 3 HD kanala, čeprav je star satelit. Ampak še vendno ob slabem vremenu, kot je recimo mal hujša nevihta signal izgine. Sam imam 100cm anteno in signal recimo izgine na SCI FI in tudi FOX crime,life, čeparav ostli programi še kar delujejo nemoteno. Ker pač različni transponderji imajo močnejši signal, odvisno kje se kakšen kanal nahaja.
Posebej z ASTRE in HOTBIRD nikoli ne ostanem brez signala, pa čeprav krožnik ni usmerjen na te satelite ampak prav direktno na 16° v upanju da imam vse transponderje na max, pa žal nikakor ne gre in ne gre ob nevihti. Pa lahko nastavljam krožnik kolikor hočem, pa ti problematični transponderji mi bojo še vedno delali težave. Žal tolk je slab signal na teh treh satelitih, ki krožijo na tej poziciji, čeprav je eden nov! in deluje samo z polivično močjo. Ok res da ima nov satelit transponderje okvarjene, ampak tisti ki delujejo, delajo na polovici svoje moči. Lep primer je ko je bil še na 0.8W je delal z polno močjo, tle na 16W komaj da kej iz sebe.
Govori se da dostkrat nemci težijo, pa še kdo se najde, ki veliko denarja dajo na transponder oziroma svojo frekvenco na sosednjem satelitu in če sam en transponder z w16° preseže 12db, kličejo na dob pri domžale ali v BG ali pa kje drugje, da znižajo oddajno moč, ker kao naj bi motilo sosednje satelite.
Očitno se bomo sprijaznili da bomo, tudi kljub novemu satelitu morali imeti krožnik vsaj 80cm. Preizkušeno 40 cm krožnik deluje v grčiji, če pa se premaknemu proti hrvaškem, ta isti krožnik ni dovolj oziroma ne najde več signala oziroma sploh satelita na w 16°. Medtem ko astro in hotbird najde brez težav, pa naj povem da je ta krožnik povsem avtomotiziran in stane okoli 7 tisoč evrov!
Žal total tv je zajebu da je sploh šel od začetka na w 16° sam koliko denarja dajo, tolk muzike dobiš. Lahko bi že na začetku štartali na drugem satelitu. Ampak žal za njih je prepozno recesija udarila, da bi lahko na drugem satelitu štartaili ko so zdej cenovno dostopni, finančno se jim pa ne splača zdaj menjat satelite.
Pa w 16° je bil sprva namenjen samo feedom oziroma je kar nekaj časa deloval v tem namenu, dokler ni začela poplava tv programov z poceni odkupom transponderjev. Zato na tej poziciji vidimo same balkanske kanale in z bližnjega vzhoda, da ne govirim da skoraj vsi oddajajo z najnižjo možno ločljivostjo ki še SD ni, o bitrate da sploh ne govorim.
////

OldSkul ::

Ko pride nov satelit bo dost boljše. Trenutno je problem, ker signal varira in ni na vseh transponderjih isti. Pa seveda, več bo prostora na satelitu za kanale, predvsem HD.

XrobertoX ::

Scorpia je izjavil:

XrobertoX: V totalu ponujajo že reciver z snemalnikom in tudi 3 HD kanala, čeprav je star satelit. Ampak še vendno ob slabem vremenu, kot je recimo mal hujša nevihta signal izgine. Sam imam 100cm anteno in signal recimo izgine na SCI FI in tudi FOX crime,life, čeparav ostli programi še kar delujejo nemoteno. Ker pač različni transponderji imajo močnejši signal, odvisno kje se kakšen kanal nahaja.
Posebej z ASTRE in HOTBIRD nikoli ne ostanem brez signala, pa čeprav krožnik ni usmerjen na te satelite ampak prav direktno na 16° v upanju da imam vse transponderje na max, pa žal nikakor ne gre in ne gre ob nevihti. Pa lahko nastavljam krožnik kolikor hočem, pa ti problematični transponderji mi bojo še vedno delali težave. Žal tolk je slab signal na teh treh satelitih, ki krožijo na tej poziciji, čeprav je eden nov! in deluje samo z polivično močjo. Ok res da ima nov satelit transponderje okvarjene, ampak tisti ki delujejo, delajo na polovici svoje moči. Lep primer je ko je bil še na 0.8W je delal z polno močjo, tle na 16W komaj da kej iz sebe.
Govori se da dostkrat nemci težijo, pa še kdo se najde, ki veliko denarja dajo na transponder oziroma svojo frekvenco na sosednjem satelitu in če sam en transponder z w16° preseže 12db, kličejo na dob pri domžale ali v BG ali pa kje drugje, da znižajo oddajno moč, ker kao naj bi motilo sosednje satelite.
Očitno se bomo sprijaznili da bomo, tudi kljub novemu satelitu morali imeti krožnik vsaj 80cm. Preizkušeno 40 cm krožnik deluje v grčiji, če pa se premaknemu proti hrvaškem, ta isti krožnik ni dovolj oziroma ne najde več signala oziroma sploh satelita na w 16°. Medtem ko astro in hotbird najde brez težav, pa naj povem da je ta krožnik povsem avtomotiziran in stane okoli 7 tisoč evrov!
Žal total tv je zajebu da je sploh šel od začetka na w 16° sam koliko denarja dajo, tolk muzike dobiš. Lahko bi že na začetku štartali na drugem satelitu. Ampak žal za njih je prepozno recesija udarila, da bi lahko na drugem satelitu štartaili ko so zdej cenovno dostopni, finančno se jim pa ne splača zdaj menjat satelite.
Pa w 16° je bil sprva namenjen samo feedom oziroma je kar nekaj časa deloval v tem namenu, dokler ni začela poplava tv programov z poceni odkupom transponderjev. Zato na tej poziciji vidimo same balkanske kanale in z bližnjega vzhoda, da ne govirim da skoraj vsi oddajajo z najnižjo možno ločljivostjo ki še SD ni, o bitrate da sploh ne govorim.


No ja mislil sem precej drugače to kar si pa napisal pa se itak že ve, tudi jaz, imel pa sem problem že v lepem vremenu sedaj ko mi je prišel drugi monter dela super tudi v slabem vremenu edino sneg na krožniku katerega nimam na dosegu saj je na strehi mal zrukam da pade dol pa je sam baje da pride nov HD sprejemnik in kot je predhodnik že napisal upam da bo kaj te sreče :D
Robi

OldSkul ::

HD sprejemnik je že, samo se za tiste 3 kanale ne splača. Pomoje

HardFu ::

Heh gora koristnih informacij za satelitskega laika :) Kaj je to transponder?
http://codeable.io

Scorpia ::

Transponder je repetitor drugače povedan. Z zemlje pošiljajo signal, on pa nazaj na zemljo v veliko večjem obsegu in tudi poveča moč signala. Več transponderjev ima satelit, boljše je, ker pomeni več programov. Vsak transporder ima svojo frekvenco, ki jo vidiš sam na reciverju in na tem enem transporderju je lahko veliko število kanalov.

Oldskul, na drugem forumu se prav pogovarjamo kako v resnici bo boljše in smo kar v dvomih. Na poziciji 16° sta dva odslužena satelita in en nov satelit, ki bi moral biti drugače sam na tej poziciji, ampak je v okvari.
Vsi trije sateliti so na drugih pozicijah delovali z polno močjo in to skoraj vsi transponderji so imeli skoraj isti signal, tudi sam ta dva satelita še v začetku lanskega leta lovil na drugih pozicijah, pa sta veliko boljše delovala kot tukaj. Žal se bomo mogli sprijaznit da na tej legi, nemci, italijani, španci... ki drago odkupujejo transponderje, bojo vedno govorili da se moti signal na hotbir in na astri ki so relativno vsi trije eden do drugega.
////

HardFu ::

Se pravi da so ti sateliti relativno glede na zemljo pri miru, na isti tocki?
http://codeable.io

OldSkul ::

Scorpia, že če bo signal bolj stabilen in na vseh transponderjih približno enak, kar tudi pričakujem, bo super. Trenutno je nekaj transponderjev obupno slabih. Recimo tisti, kjer je kanal Travel&living.

Scorpia ::

Sateliti niso pri miru, imajo manever da 100 km odstopijo z svoje točke. Ko pridejo že 100 km od svoje točke, takrat avtomatsko sproži gorivo da ga premakne nazaj na sredino in spet potuje na drugo stran. Ne sme pa več kot 100 km odstopit od svoje tirnice. Zato ti sateliti zdržijo 10-15 let in jim zmanjka goriva. Za TV signale niso več primerni, za radijske signale pa so več kot odlični. In zdaj se evropska unija dogovarja, da bi isto kot američani, upokojene satelite uporabljali za radijske postaje.

Vsi pričakujemo da bojo signali dobri, ampak nobenemu ni jasno zakaj so tisti transponderji odlično delovali na drugi poziciji, tukaj pa kar naenkrat niso več dobri? Ko je prišel eurobird in ko so ga testirali na poziciji 16° je več kot odlično deloval. Ko so ga pa spravili v delovanje, je kar čez noč izgubil svojo moč? Le zakaj? Torej se spet vrnemo k našim sosedom, ki jih moti naš signal. Očitno so med testiranjem ugotovili, da dejansko moti hot bird in astro.
Nov satelit ko pride, ne pričakujemo da bo signal boljši, kot tudi ostali ne. Gre se bolj zato da bo gor, ker bo imel veliko število transponderjev, da vse te programe gor spravijo. Signal če bo, bo malenkost boljši.
////

HardFu ::

Se dve vprasanji:

Kako pa dekoderska kartica ve, na katere kanale sem narocen in kako jo monter aktivira?

Se da te kartice kako varnostno kopirati?

Hvala
http://codeable.io

OldSkul ::

kartice se ne da varnostno kopirati

Scorpia ::

Monter kliče v Beograd, ti pa od tam aktivirajo. Ostaja poseben signal na glavnem transponderju, kjer se prenašajo podatki o karticah, nato reciver preverja. Zato tudi učasih daljši odzivni čas pri prestavljanju programov. Tako tudi prenaša listo programov, ki je za vsako regijo drugačna.
////

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Scorpia ()

Bananovec ::

Kar se tiče satelitske. Zgoraj trdi en, da se kartice ne da kopirati. Kako pa lahko recimo brezplačno dostopam do programov, ki zahtevajo naročnino? Vem, da se v nastavitvah spremeni par cifer. Nimam namena, da bi mi vi spisali vodič kako pa kaj, ampak da morda objasnite kako to poteka oz. kaj natančno se "fejka".
Vprašanje je zgolj informativne narave.

Edit: Dodan Fake del.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Zgodovina sprememb…

OldSkul ::

Hja, piratsko se lahko gleda samo še kakšen porno kanal, pa še kaj. DigiTV paket je bil do nedavnega popolnoma zastonj, zdaj pa ni več.
Skratka, zdej je edina možnost za spremljanje kanalov, cardsharing. Mal poguglaj, kaj je to.

Bananovec ::

Mislim, da smo takrat imeli več kot 60 plačljivih programov brezplačno. Na STB je bil nameščem custom fw, password pa se pa se je vnesel na 112 in 113 vrstici. V bistvu bi moral vsakih par mesecev spremeniti par cifer, ki so bile objavljene ne enem balkanskem forumu.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

OldSkul ::

takrat je takrat, zdej je vse drugače.

Scorpia ::

Danes se tudi lahko gleda ''piratski kanali'', je pa res da ni kot včasih da si iskal key in upisal na reciverju in je delalo. Zdaj je treba imet linux reciverje in določen image in iskat besedo CS kot je en uporabnik povedal, več pa tukaj ne smem povedat. :)))
////

freaky_h2o ::

Po dolgem času me zanima v zvezi s Total TV tole. Ali kdo kaj ve kaj se dogaja na CS s Total TV,da več ne dela? Baje so neke softwarske zadeve na karticah spreminjali? Neke milisekunde oz. pinge al kaj ti jaz vem,da se ne more več kartic sharat,so že pogruntali sistem kako to prelisičiti? Aja, pa še tole me zanima, imam Dreambox DM800HD in ne upam uporabit na njem original kartice za Total TV, zanima me če me zna kdo povedati kateri upor je potrebno zamenjati oz. kaj predelati, kaj zameriti, da je prava voltaža za kartico (mogoče kako povezavo do spletne strani)-> iščem in ne najdem nič kaj uporabnega? Ker tale Total TV sprejemnik je krep od krepa in komaj čakam, da zrihtam DM za gledat Total TV, ker se mi po drugi strani zdi tudi zelo nesmiselno uporabljat dva sprejemnika za isto stvar. Če sem napisal kaj spornega to spremenite, karkoli preveč direktnega bi se pa priporočal na PM.
ZX-Spectrum je zakon:-)

Scorpia ::

Žal trenutno nikakor ne boš mogel totalovo kartico gledati na drugem sprejemniku. Gre se za to, da novi softwer, ki se naloži na sprejemniku, dobesedno upari z kartico. Oziroma kartica z softwerom. Trenutno in še nekaj časa ne bo razbita zaščita, ker je NDS že lani izdal sprejemnike, kjer je kartica delovala samo z enim sprejemnikom. Te sprejemnike so v totalu ponujali, kot HD sprejemnik in combo(DVB-s/t) sprejemnik. In glede da so od lani na tržišču in jim ni uspelo razbiti zaščito, zato tudi ni kaj kmalu pričakovati da bodo kartice na drugih sprejemnikih delovale.
////

freaky_h2o ::

hmmm..mogoče se pa najde kaka glavca ki bo poštudiral ˝emulacijo˝ sprejemnika..no, pustimo se presenetiti kot vedno.
ZX-Spectrum je zakon:-)

Scorpia ::

Glede na to da so sky precej prej razbili, niti 3 mesece ni trajalo. NDS pa že eno leto ne uspejo, bomo videli kako bo potekala zadeva. Trenutno slabo kaže, ker očitno se ne gre za emulator, ker kartica dobesedno deluje v sklopu novega softvera, brez tega softvera noče delovati. Torej bo treba narediti povsem nov emu, ki bo znal prepričat kartico da je NDSov softver.
////

hazlhof ::

Ali se sedaj že lahko uporabljajo drugi sprejemniki?
Kako pa deluje njihov HD sprejemnik s snemanjem, se da to potem tudi shraniti in pogledati na računalniku?

mcgeek ::

hazlhof je izjavil:

Ali se sedaj že lahko uporabljajo drugi sprejemniki?
Kako pa deluje njihov HD sprejemnik s snemanjem, se da to potem tudi shraniti in pogledati na računalniku?


Imam njihov HD DVR in ga ne priporočam nikomur, razen če želite gledati HD programe in ne želite drugega HD sprejemnika, ki ga ponujajo.
Sprejemnik je izredno počasen; posodobljen ni bil že več kot 1 leto; v stanju pripravljenosti je glasen - saj disk stalno deluje; med gledanjem je disk še glasnejši; pavza na živem programu deluje večinoma le toliko, da sliko zaustaviš, ko pa jo ponovno zaženeš lahko v 80% pozabiš, da bi gledal program z zamikom - saj je živ posnetek neuporaben; prav tako v 80% ne deluje previjanje nazaj ali naprej - posnetek postane neuporaben, kockast, ali pa ga sploh ni; v 20% so lahko tudi vnaprej posnete oddaje neuporabne iz istega razloga;
Sprejemnik je dobesedno sramota za Total TV - žal...

Dodajam še to, da seveda ni možno presneti posnetkov v računalnik.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mcgeek ()

vojkoz ::

Pozdravljeni,
Ima kdo total tv in vu+, dela brez problemov? Ker na total tv so sicer rekli da naj nebi delal ce je star vec kot 2 leti, ker imajo neke nove kartice?

Scorpia ::

Total tv ze dolgo casa ne deluje na drugih sprejemnikih, ker se kartice uparijo z sprejemnikom.
Delujejo lahko en cas na drugem sprejemniku, nato pa treba dat v originalni, da se kartica osvezi oziroma da ostane aktivna s strani totala prek njihovega sprejemnika. Problem je da ne ves kdaj posilja ta ukaz. En cas sem se igral s tem in sem na drugem sprejemniku imel cez dan total, cez noc pa na totalovem. Samo je redko slo cez dan brez tezav in si moral kartico aktivirat spet na total sprejemniku. Tako da me je minilo to pocetje.
////

vojkoz ::

Aha hvala za odgovor. Ni mi pa jasno zakaj potem samo kartice prodajajo. Dejansko se moras vezat da vzames nijihov box, ker drugace je predrag, glede na to da ni glih neke dober..

Scorpia ::

Ker je veliko rabljenih totalovih sprejemnikov, ki se prodajajo, zato posebi kartice prodajajo.
Ne vem kaj te moti teli njihovi sprejemniki? Odkar je nov sprejemnik, ni nobenih problemov vec, pa tudi snemanje in par zanimivih funkcij, ki jih ponuja prek zunanjega diska, vse ok deluje. In tudi total gre na mpeg4, zato stari sprejemniki odpadeji.
////


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Satelitska TV - čiste osnove, kaj potrebujem, programi... (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5311471 (7045) Scorpy84
»

Kupil bi Satelitsko. (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5015149 (13609) mumbo
»

Total tv in panasonic plazma TX-P42X10

Oddelek: Zvok in slika
153442 (2936) salasnek
»

Total TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5113611 (11709) fulgur
»

Satelitska tv

Oddelek: Zvok in slika
2012736 (12022) Tody

Več podobnih tem