Forum » Pomoč in nasveti » kopiranje iz registra
kopiranje iz registra
Priporočamo: kateri program je najboljši za registre čistit, Težave z programom Nero, [VS2005] Setup and Deployment - Setup Project, Težave z nastavitvijo domače strani!, NERA ne gre ponovno instalirat
Registriraj sekwwa ::
mene zanima kako se da kopirat serijsko številko igre al pa drugih programov iz registra ker bi rad formatiral pc - pol bi programe gor naložu in vpisal seriske številke v register![[:D]](http://slike.slo-tech.com/smeski/icon_biggrin.gif)
vem kako it v register naprej pa mi je španska vas
- P.S.: nebi rad kupil večino programov oz bom moru enmu nest da mi ga pol formatira
vem kako it v register naprej pa mi je španska vas
- P.S.: nebi rad kupil večino programov oz bom moru enmu nest da mi ga pol formatira
- spremenil: kwwa ()
blackclw ::
Nimajo vsi programi in igre zapisane serijske na isti način, tako da praktično to ne bo šlo.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | [VS2005] Setup and Deployment - Setup ProjectOddelek: Programiranje | 245 (224) | space |
| » | kateri program je najboljši za registre čistitOddelek: Programska oprema | 441 (372) | GaS |
| » | Težave z nastavitvijo domače strani!Oddelek: Pomoč in nasveti | 193 (171) | Highlag |
| » | NERA ne gre ponovno instaliratOddelek: Programska oprema | 282 (231) | ToniT |
| » | Težave z programom NeroOddelek: Programska oprema | 339 (293) | Cyb3r |