Forum » Izdelava spletišč » Firefox in Explorer
Firefox in Explorer
Priporočamo: Localhost v Mozilli 1.5 (WinXP ISS 5.1), težava z zvokom v mozilli in internet explorerju, zvok v mozilli in internet explorerju ne deluje, Mozilla Firebird in cookiji, IE dela bolj počas?
Registriraj seteddy81 ::
Oj...
Po tistem, ko sem uspel narediti menuje, da se odpirajo v spodnjem framu.
Zdaj me pa zanima, kako narediti stran, da bo enako prikazana tako v Internet Explorerju kot v Mozilli. Npr. v internet Explorerju je pravilno prikazana, v Mozilli pa ima zgornji frame pod meniji rob... in me moti, ker tak to ne sme bit.
Hvala.
Lep dan
Po tistem, ko sem uspel narediti menuje, da se odpirajo v spodnjem framu.
Zdaj me pa zanima, kako narediti stran, da bo enako prikazana tako v Internet Explorerju kot v Mozilli. Npr. v internet Explorerju je pravilno prikazana, v Mozilli pa ima zgornji frame pod meniji rob... in me moti, ker tak to ne sme bit.
Hvala.
Lep dan
- premaknil iz Programiranje: OmegaBlue ()
t3hn0 ::
frameborder="0"?
ASUS Maximus Formula && Intel C2D e8500
Sapphire Radeon HD4870
TeamGroup Xtreem Dark 4x2gb
Sapphire Radeon HD4870
TeamGroup Xtreem Dark 4x2gb
teddy81 ::
Ja to imam tako nastavljeno.
Sami preverite v explorerju in mozilli... pod menujem se pri mozilli pojavi še sivi rob, ki ne bi smel bit.
index.htm
THX
Sami preverite v explorerju in mozilli... pod menujem se pri mozilli pojavi še sivi rob, ki ne bi smel bit.
index.htm
THX
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | zvok v mozilli in internet explorerju ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 222 (222) | leeon |
| » | težava z zvokom v mozilli in internet explorerjuOddelek: Programska oprema | 152 (152) | leeon |
| » | IE dela bolj počas?Oddelek: Programska oprema | 329 (227) | MasterMind |
| » | Mozilla Firebird in cookijiOddelek: Programska oprema | 244 (238) | hruske |
| » | Localhost v Mozilli 1.5 (WinXP ISS 5.1)Oddelek: Izdelava spletišč | 232 (232) | Crimson_Shadow |